Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çiftçi, Gazi Durmuş’u ziyaret etti
Çiftçi, Gazi Durmuş’u ziyaret etti
Tanfer’den toplumsal duyarlılık mesajı
Tanfer’den toplumsal duyarlılık mesajı
Erzurum’da 'Başarı engel tanımaz' etkinliği
Erzurum’da 'Başarı engel tanımaz' etkinliği
Atatürk Üniversitesinde Tapu Mirası sergisi açıldı
Atatürk Üniversitesinde Tapu Mirası sergisi açıldı
Trendyol 1. Lig: Keçiörengücü: 1 - Altay: 1
Trendyol 1. Lig: Keçiörengücü: 1 - Altay: 1
HABERLER>EĞİTİM
11 Eylül 2023 Pazartesi - 15:56

'Allah zihinlerini açık eylesin'

Tüm ülkede olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesinin 14 ilinde de 2023 -2024 Eğitim ve Öğretim Yılı coşkulu törenlerle başladı. Okullar öğrencilerine, öğrenciler öğretmenlerine kavuştu.

 Allah zihinlerini açık eylesin

Tüm ülkede olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesinin 14 ilinde de 2023 -2024 Eğitim ve Öğretim Yılı coşkulu törenlerle başladı. Okullar öğrencilerine, öğrenciler öğretmenlerine kavuştu.

AĞRI’DA İLK DERS ZİLİ ÇALDI
Ağrı’da yeni eğitim ve öğretim yılının ilk ders zili çaldı, öğrenciler okula dönmenin heyecanını yaşadı.
İlkokul, ortaokul, lise ve okul öncesi eğitimde 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın ilk ders zili çaldı. Yeniden okula dönmenin heyecanını yaşayan öğrenciler günün ilk saatlerinde okul bahçelerinde yapılan törenin ardından sınıfları doldurdu. Bu doğrultuda Ağrı Valisi Mustafa Koç, yeni eğitim ve öğretim yılının ilk ders zilini çalmak için 15 Temmuz İlkokulunda öğrencilerle bir araya geldi. Zili çaldıktan sonra öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Vali Koç, çocuklara çeşitli hediyeler verdikten sonra başarılar diledi.
993 okul, 6 bin 875 derslikte yaklaşık 157 bin öğrenci 9 bin 500 öğretmenle yeni eğitim ve öğretim yılına hazır olduklarını vurgulayan Vali Mustafa Koç, “Evlatlarımız bizim göz bebeğimiz, okullar onlarla güzel. Uzun bir tatil döneminden çıktılar ve nihayetinde okullarına geldiler. Bizler Ağrı’da ve tük ilçelerimizde öğrencilerimizi rahat, huzurlu ve başarılı eğitim ve öğretim görmesi için her türlü tedbirimizi aldık. Velilerimiz rahat olsun. Biz onlar için her türlü tedbiri almış bulunmaktayız” ifadelerine yer verdi.

BİNGÖL’DE EĞİTİM-ÖĞRETİM YILININ İLK DERS ZİLİ ÇALDI

Bingöl’de 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle düzenlenen törende konuşan Vali Usta, “İnşallah bu eğitim-öğretim yılında bilgi ve teknolojiyle yoğrulmuş, nitelikli insan gücüyle şaha kalkmış, büyük ve güçlü Türkiye yüzyılı için bir fırsat ve başlangıç olacaktır. Bizler, büyük idealleri olan bir milletiz” dedi. Bingöl’de 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle merkez Şehit Mustafa Gündoğdu İlköğretim Okulu’nda tören düzenlendi.

Törene Vali Ahmet Hamdi Usta, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel, kurum amirleri ve veliler katıldı. Eğitim öğretim yılının başlamasıyla ilgili bir konuşma yapan Vali Usta, öğrencilerle dolu okul manzarasını özlediklerini belirtti.

Vali Usta, “Uzun bir tatil döneminden sonra öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle, velilerimizle, sınıflarımızla buluşmayı nasip eden rabbimize şükür ediyoruz. Bu manzarayı hakikaten özlemişiz. Kıymetli konuklar, her başlangıç yeni bir fırsattır. İnşallah bu eğitim-öğretim yılında bilgi ve teknolojiyle yoğrulmuş, nitelikli insan gücüyle şaha kalkmış, büyük ve güçlü Türkiye yüzyılı için bir fırsat ve başlangıç olacaktır. Bizler, büyük idealleri olan bir milletiz. Düne, bugüne ve yarına dair adalet ve merhametle yoğrulmuş bir medeniyetin takipçileriyiz. Bu nedenle hedeflerimiz ulaşma yolunda insanımızın eğitimini, ufkunu bilgi ve birikimini öncelikli mesele olarak görüyoruz” dedi.

Vali Usta’nın konuşmasının ardından ilkokula yeni başlayan öğrencilere, akranları tarafından gül takdim edilirken, tören valinin sınıf ziyaretinin ardından sona erdi.

BİTLİS’TE EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

Bitlis’te 782 kurumda 88 bin 549 öğrenci ve 5 bin 921 öğretmenle 2023-2024 eğitim öğretim yılı başladı. 2023-2024 eğitim öğretim yılında okul öncesi eğitim ile ilkokul 1. sınıfa başlayacak öğrenciler için uyum eğitimleri 1 hafta önce başlamıştı. 3 aylık yaz tatilinin ardından Bitlis’te, 5-9 Eylül uyum eğitiminden sonra 2022-2023 eğitim öğretim yılı için ilk ders zili bugün çaldı. Bitlis’te toplam 782 kurumda 88 bin 549 öğrenci ve 5 bin 921 öğretmenle bu yıl eğitim verilecek. Yeni eğitim öğretim yılı için Ahmet Eren İlköğretim Okulunda program düzenlendi. Düzenlenen program çerçevesinde Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, ilkokul ve ana sınıflarını gezerek öğrencilerle yakında ilgilendi. Karaömeroğlu, gezdiği sınıflarda öğrencilerle sohbetler ederken, onlara çikolata ve kek ikramında bulundu. Daha sonra öğretmenlerle bir toplantı gerçekleştiren Karaömeroğlu, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması dileğinde bulundu.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Karaömeroğlu, “Bitlis ilimizde ülkemizde olduğu gibi 2023-2024 eğitim öğretim yılına bugün başladık. Türkiye’de 20 milyona yakın öğrenci ve 1 milyon 200 bin öğretmenle bugün tüm Türkiye çapında ders başı yaptık. Bitlis’imizde de 782 kurumda 88 bin 549 öğrenci ve 5 bin 921 öğretmenimizle birlikte eğitim öğretime başladık. Bu vesile ile 2023-2024 eğitim öğretim yılı başta öğretmenlerimiz olmak üzere velilerimize ve öğrencilerimize hayırlı olsun. Tüm öğrencilerimize zihin açıklığı diliyoruz. Allah zihin açıklığı versin. Başarılar diliyoruz. Eğitim öğretim yılımız hepimize hayırlı olsun” dedi.

ERZİNCAN’DA 42 BİN ÖĞRENCİ DERS BAŞI YAPTI

Tüm ülke genelinde olduğu gibi Erzincan’da da yeni eğitim ve öğretim dönemi başlarken, 42 bin öğrenci için bugün ilk ders zili çaldı.

2023-2024 eğitim ve öğretim dönemi sabah çalan ilk ders zili ile başladı. Kentte 3 bin 143 öğrenci 1. sınıfa başlarken toplamda 42 bin öğrenci okulların yolunu tuttu. Yaklaşık 3 ay süren yaz tatilinin ardından öğrenciler ve öğretmenler yeni eğitim ve öğretim dönemine başlamanın heyecanı yaşadı. Yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla Erzincan merkezde Ziya Gökalp İlkokulunda ve ilçelerde programlar düzenlendi. Program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşmalarla devam etti. Konuşmasında eğitim ve öğretimde ailenin önemine vurgu yapan Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, “Eğitimle ilgili konular konuşulduğunda bizler hep okul üzerinden hareket ederiz. Meseleye biraz daha geniş bir perspektiften bakmak lazım. Aile, okul, öğretmen üçgenini yatay ve dikey anlamda doğru bir iletişim ağı olarak kurgulayamazsak, bazı noktalarda eksik kaldığımızı hep beraber görürüz. Değerli misafirler, sevgili öğretmenler, aile her şeydir. Bir çocuk, bir genç aileden gerekli ilgiyi, sevgiyi, merhameti, şefkati, empati duygusunu kazanamamışsa hangi okulda okursa okusun iyi bir diplomalı insan olur. Onun için biz aileden başlayarak çocuklarımızı çok iyi bir şekilde eğitmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Öğrencilerin şiir okumaları, drama gösterisi, karate gösterisi, öğrencilerin koro çalışması ve halk oyunları gösterileri programa renk kattı.

VALİ ÇELİK'TEN 4 BİN 900 ÖĞRETMENE MEKTUP

Hakkari Valisi Ali Çelik, 2023-2024 eğitim öğretim döneminin başlamasıyla ilde görevli 4 bin 900 öğretmene mektup gönderdi.

2023-2024 eğitim öğretim sezonu için ilk ders zili bugün çaldı. Hakkari'de 73 bin öğrenci ve 4 bin 900 öğretmen, 413 eğitim kurumunda bugün ders başı yaptı. Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik de kentte görev yapan öğretmenlere mektup göndererek, eğitim sezonunun hayırlı olmasını diledi. Vali Çelik; mektubunda, “Çocuklarımızı yarına hazırlarken hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, ömrünü ve hayallerini bu ülkenin çocuklarına adayan siz öğretmenlerimizin her zaman yanındayım” dedi.

KARS'TA 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ İLK ZİLİ ÇALDI

Kars'ta 614 okulda, 3 bin 605 derslikte, görev yapacak 4 bin 699 öğretmen ve 61 bin 500 öğrencinin ders başı yaptığı eğitim öğretim yılının ilk zili çaldı.

2023-2024 eğitim öğretim yılı için ayrıca Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtına çelenk konuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte yaz okulların bahçelerinde de çocuk sesleri yükseldi. Yaz tatili boyunca arkadaşlarından ayrı kalan öğrenciler, hem hasret giderdi. Hem de ilk ders zilinin çalmasıyla birlikte çok sevdikleri okullarına kavuştu.

Çocuklarıyla birlikte okullara gelen veliler ise çocuklarıyla aynı heyecanı yaşadı. Kars’ta ilk ders zilinin çalmasıyla birlikte 2023-2024 eğitim öğretim yılı da başlamış oldu.

POSOF’TA OKULLAR ŞENLENDİ

Ardahan’ın Posof ilçesinde merkez ve Süngülü Köyü’nde ilk eğitim-öğretim zili çaldı. Posof’ta 201 lise öğrencisi bulunuyor. Bunların 102’si Posof Aşık Sabit Müdami Anadolu İmam-Hatip Lisesi’nde eğitimlerini sürdürüyor. İlçede; ortaokullarda 223, ilkokulda 250 , anaokulunda ise 50 öğrenci bulunuyor. Süngülü Köyünde ise 110 öğrenci eğitime başladı. Bu yıl Posof’a 16 yeni öğretmen atandığı açıklandı

IĞDIR’DA İLK DERS ZİLİNİ VALİ TURAN, ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE ÇALDI

Iğdır’da yeni eğitim ve öğretim yılı, Vali Ercan Turan’ın öğrencilerle birlikte ilk ders zilini çalmasıyla başladı. 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte okullarda ilk ders zili çaldı. Iğdır merkeze bağlı Hakmehmet-Bayraktutan köyünde Hacı Hanım Taşdemir İlkokulu'nda İlköğretim Haftası Kutlama Programı düzenlendi. Program 1 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Programda eğitimin ülke gelişimindeki önemine değinen Iğdır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Vali Ercan Turan; “Bu heyecanı burada sizlere paylaşırken büyük bir misyonun büyük bir davanın neferi olarak burada bulunuyoruz. Sayın Cumhurbaşkanı bir misyon açıkladı. Türkiye yüz yılı bizim kızıl elmamızdır. Türkiyemiz dünya üzerinde ekonomisi en büyük ilk 5 ülke içerisine girmeye aday ülkedir. Ama bunu sağlayacak en önemli unsur beşeri unsur dediğimiz insan unsurudur. O yüzden eğitim öğretime inanılmaz ölçüde de önem veriyoruz. Yarın bu topluluğun içerisinde doktorlar, öğretmenler çıkacak; valiler, kaymakamlar ve subaylar çıkacak ama en önemlisi güzel insanlar çıkacak eğitimde eğitimin en önemli amacı güzel insan yetiştirmektir” dedi.

MALATYA’DA YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM BAŞLADI

Depremin vurduğu illerden biri olan Malatya’da 3 aylık yaz tatilinin ardından yeni eğitim-öğretim sezonu başladı. Deprem nedeniyle 31 bin öğrencinin geri dönmediği şehirde 153 bin 927 öğrenci ders başı yaptı.

6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketinin yıktığı illerden biri olan Malatya’da 2023-2024 eğitim-öğretim yılı bugün başladı. Yüzlerce okulun ağır hasar aldığı kentte hasarsız ve az hasarlı olan 410 okulda 153 bin 927 öğrenci eğitime başladı. İlköğretim Haftası’nın da başlaması nedeniyle Diniye Çalık İlkokulu’nda tören düzenlendi.

Törene, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Programın açılışında konuşan Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, yeni bir eğitim-öğretim yılına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “6 Şubat’tan sonra eğitimde bir takım aksamalar yaşansa da bu yıl tekrar düzenimizi kurarak yeni eğitim yılına başlamak için hazırlıklarımızı azami ölçüde tamamladık” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da, eğitim-öğretim olgusunun önemine değinerek, “Burada öğretmenlerimize de önemli görevler düşüyor. Eğitim öğretimi bir okula hapis etmek ve ya bir öğretmene endekslemek doğu değil. Eğitim öğretimde en önemli faktörlerin başında aile, kalıtım, çevre, okul ve öğretmen gelir” şeklinde konuştu.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz ise eğitim-öğretim yılının başladığı bugünde deprem bölgesi illerde biraz burukta bir heyecan yaşadıklarını söyleyerek, “Ben inanıyorum öğretmen, veli ve öğrencilerimizin azmi ile bu süreci atlatacağız” dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı olarak yeni eğitim-öğretim yılında önceliklerinin çocukların milli ve manevi değerler ışığında yetiştirilmesi olduğunu kaydeden Yılmaz, “Okullarımıza bazı tavsiyeler emirlerimiz oldu. Bunların başında gelen öncelikle şuanda içinde bulunduğumuz okulumuzda da olduğu gibi öğrencilerimizi olabildiğince geleneksel oyunlarla buluşturarak fiziki obezite ve dijital obeziteye karşı muhafaza edilmesidir” ifadelerini kullandı.

Programda son olarak söz alan Malatya Valisi Ersin Yazıcı da tüm zorluklara rağmen eğitim-öğretim sezonu için tüm kurumlar olarak seferber olduklarını belirterek, “Allah’ın izniyle şehrimizde hayatın normalleştiğini önce okullarda göreceğiz. Buna inanıyoruz. Şehrimiz artık yaşadığı kötü anları geride bırakıp hayatın normalleştiğini, yaşamın devam ettiğini okullarımızla topluma göstermeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Vali Yazıcı, Malatya’da eğitim-öğretimde her şeyin 6 Şubat öncesinde olduğu gibi devam etmesi adına da tüm önlemlerin alındığını söyledi.

Konuşmaların ardından 4. sınıf öğrencileri okula yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerine çiçek takdim etti. Protokol tarafından ilk ders zilinin çalınması ile sınıflara geçen öğrencilere ücretsiz ders kitapları da dağıtıldı.

MUŞ’TA EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ İLK DERS ZİLİ ÇALDI

Muş'ta 2023-2024 eğitim öğretim yılı, 118 bin 15 öğrenci ve 7 bin 193 öğretmenin görev yapacağı 690 okulda ilk ders zil çaldı. Yeşilce İlk ve Ortaokulunda düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 2023 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) çerçevesinde 4 Haziran'da yapılan merkezi sınavdan 500 tam puan alarak Türkiye 1.'leri arasında yer alan Zehra Şimşek, arkadaşları için yazdığı mektup okutuldu. İlk ders zilini öğrenciler ile beraber çalan Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç, yeni eğitim öğretim yılında öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi. Kıvanç, “İnşallah bu eğitim öğretim yılının daha önceki eğitim öğretim yılından daha verimli, daha etkin bir ortamda geçmesini temenni ediyorum. Öğretmenlerimizin çabalarıyla ilimizin en uç kesiminde bulunan okulumuzda bir Türkiye birincisi çıkardınız, bu durum takdire şayandır. Her başlangıç beraberinde yeni umutlar doğurduğu gibi bu yılda çocuklarımızın özgüvenini en iyi koruyacak ve onlara sürekli doğru yolu göstererek; milli, manevi, ahlakı ve evrensel değerleri benimseyen ve davranışlarından uygulayan, devletine ve milletine bağlı fertler yetiştirmek için çaba göstereceğiz. Çünkü mesleğimizde var olma sebebi öğrencilerimizdir. Okulumuzun LGS’de sesini tüm Türkiye’ye duyuran Zehra Şimşek’e teşekkür ederim, hepiniz birer Zehra Şimşek’siniz” dedi.

Arkadaşlarını çok özlediğini söyleyen 8’inci sınıf öğrencisi Zeynep Dicle Solak ise yaz tatili boyunca kitap okuduğunu ifade ederek, Bugün çok heyecanlıyım. Arkadaşlarımı çok özlemiştim. Yaz tatili güzel geçti. Piknik yaptım, kitap okudum. Çok ders çalıştım. Bugün okulumuz açıldı, çok heyecanlıyım” şeklinde konuştu.

VAN’DA EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ START ALDI

Van’da 2023-2024 eğitim öğretim dönemi, Vali Ozan Balcı’nın ilk ders zilini çalmasıyla başladı.

Edremit ilçesi Ferit Melen İlk ve Ortaokulundaki tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Halk oyunları gösterisi sonrası konuşan Vali Ozan Balcı, öğretmen ve öğrencilerin yeni eğitim öğretim dönemini kutladı. Eğitimin numaralı bir iş olduğunu vurgulayan Vali Ozan Balcı, “Bu güzel günde sizlerle beraber olmaktan büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Eğitime, bilgiye, bilime, kültüre, sanata dost bir vali ve idareciyim. Öğretmen, öğrenci, eğitim demek, şehrin enerji kaynağı, coşkusu dinamizmi demektir. Okullar açıldığı zaman ben şehirde farklı bir enerjinin hakim olduğunu hissediyorum. Şehrin daha şenlendiğini, tabiri caizse şehrin düğün günü gibi bir şey. Bizim görevimiz de bu şenliği, bu düğün havasını zenginleştirmek, daha çok katkı sağlamak” dedi.

“Bütün imkanlarımızla eğitime destek veriyoruz”

Eğitime büyük katkı sağladıklarını belirten Vali Ozan Balcı, “Devletimizin bütün imkanlarını, eğitime, öğrencilerimize kullanmaktan çekinmiyoruz. Öğretmenlerimize yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bunu ziyadesiyle yapıyoruz. Yaklaşık iki milyona yakın kitabı ilimize kazandırdık. İlimiz okul kitapları açısından Türkiye'nin en zengin ili. 252 okul kütüphanesi kurduk, 50 tane daha kuracağız. Bunun dışında yaklaşık 50 okulumuza daha kütüphane yapacağız. 13 ilçemize bebek-çocuk kütüphanesi yapıyoruz. Yeni bir kütüphane, yeni bir kültür merkezi yapıyoruz. Yine çocuklarımız için 11 tane yüzme havuzu, 18 tane spor salonu yapıyoruz. Okulların bahçesine voleybol, basketbol sahaları çizdirdik. Van için çok önemli bir şey daha yapıyoruz. 111 tane bağımsız anaokulu yapılıyor. Bu çocukların eğitim öğretim hayatına bir artı eklemektir” ifadelerini kullandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras ve bir öğrencinin konuşma yapmasının ardından Vali Ozan Balcı, öğrencilerle birlikte ilk ders zilini çaldı. Sınıfları dolaşan Vali Ozan Balcı, sırada çocuklarla fotoğraf çekip kitap dağıttı.

BAYBURT'TA 15 BİN 127 ÖĞRENCİ DERSBAŞI YAPTI

Yaz tatilinin ardından 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Bayburt'ta 15 bin 127 öğrenci dersbaşı yaptı.

Geçtiğimiz hafta 4-8 Eylül tarihlerinde okul öncesi, ilkokula başlayan öğrenciler için uyum haftası geride kalırken, bugün diğer sınıflar için ilk ders zili çaldı.

Mahmut Kemal Yanbeğ İlkokulunda 2023-2024 eğitim öğretim yılı nedeniyle açılış programı düzenlendi. Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney ve il protokol üyeleri törene katılarak, öğrencilere ve öğretmenlere yeni eğitim öğretim yılında başarılar dilediler. Hediyelerini Vali Mustafa Eldivan'ın, Başkan Hükmü Pekmezci'nin, Emniyet Müdürü Nihat Uzun'un, Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney'in elinden alan çocukların sevinçleri ise gözlerinden okundu.

Başarılı olabilmek için çalışmanın önemine vurgu yapan Vali Eldivan, bir süre çocuklarla sohbet ettikten sonra, meraklı çocukların sorularını yanıtladı. Öğrenci sıralarına geçerek çocukların heyecanını paylaşan İl protokol üyeleri, öğrencilere iyi dileklerde bulunarak, başarılar dilediler.

Düzenlenen açılış töreni, toplu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.

 
Kaymakam Gökmen öğrencilerin coşkusunu paylaştı
 
MİT’ten Amude’de nokta operasyon
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum’da 187 bin 838 öğrenci ders başı yaptı
Erzurum’da 1 bin 353 okulda, 187 bin 838 öğrenci ve 11 bin 763 öğretmenle ...
Yıldız’dan Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı
Erzurum İl Millî Müdürü Yakup Yıldız, Erzurum’da 1 bin 353 okulumuzda, ...
Erzurum’da İmam Hatip Okulları buluşması
İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Meslekî ...
 
 TDV’den yetim öğrencilere eğitim yardımı
Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), “Unutursan Yetim Kalır” projesi çerçevesinde ...
Tekin’den Türkiye Yüzyılı mesajı
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı dolayısıyla ...
İlkokul 4. sınıflarda da yazılı sınavlar kalktı
 Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği, Resmi Gazete'de ...
 
Çiftçi: ‘Öğrencilerin huzuru bizim asli görevimiz’
2023-2024 eğitim öğretim yılının huzur ve güven içinde sürdürülmesi, okul ...
Çomaklı Atatürk üniversitesi vizyonunu paylaştı
Son görev atanmalarına ilişkin kararların Resmî Gazete yayımlanmasıyla ...
Liselerde sınav usulü değişti
Milli Eğitim Bakanlığı, liselerdeki sınavların test usulü değil yazılı ...
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri