Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
434 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı
434 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı
Kaçakçılara darbe
Kaçakçılara darbe
‘Nemrut’un Develeri’ görsel şölen oluşturdu
‘Nemrut’un Develeri’ görsel şölen oluşturdu
8 kilo uyuşturucu ele geçirildi
8 kilo uyuşturucu ele geçirildi
Jandarmadan terör operasyonu
Jandarmadan terör operasyonu
HABERLER>SİYASET
27 Nisan 2022 Çarşamba - 00:51

'Sözde soykırımı tanıyanın yeri TBMM olamaz'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bu çatı altında sözde soykırımı tanıyan ve kabul eden varsa, bunu aklından dahi geçiren bulunuyorsa yeri ve adresi TBMM olamaz, olmamalıdır“ dedi.

 Sözde soykırımı tanıyanın yeri TBMM olamaz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bu çatı altında sözde soykırımı tanıyan ve kabul eden varsa, bunu aklından dahi geçiren bulunuyorsa yeri ve adresi TBMM olamaz, olmamalıdır“ dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin haftalık olağan Meclis Grup Toplantısı'nda konuştu. Sözlerine Türk İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ederek başlayan Bahçeli, “Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı, milletimizin bekası, ülkemizin bağımsız geleceği için dünden daha önemli bir görevle karşı karşıyadır. Bu görev tarihidir, tehiri ve tevzisi düşünülemeyecektir” diye konuştu.
“GELDİĞİMİZ BU AŞAMADA BİLHASSA TÜRKİYE GERİ DÖNÜLEMEZ BİR YOLDADIR”
Dünyanın enerji ve su kaynaklarını kontrol etmek isteyen yeni emperyalizmin bunlara sahip milletler üzerinde hunhar oyunlar peşinde olduğunu söyleyen MHP lideri Bahçeli, büyük çoğunluğu Müslüman ve soydaş olan geniş coğrafyalarda zulmün devamlı körüklendiğini hatırlattı. Terörizmin büyük ve bereketli toprakları sömürmenin, parçalamanın, sınırları değiştirmenin bugünkü bahanesi olduğunu da belirten Bahçeli, “Geldiğimiz bu aşamada bilhassa Türkiye geri dönülemez bir yoldadır. Fatih Sultan Mehmet’ten 3’üncü Selime kadar askerimizin dilinden düşmeyen ‘Kızılelma'ya kadar varız’ sözü bugün tekrar ete kemiğe bürünmüştür. Türk milleti son sözünü Malazgirt’te söylemiş, ayak bastığı toprakların ruhuna vatan sevdasını can pahasına üflemiştir. O günden bugüne vatan tektir, adı Türk’tür. Binlerce yıldır millet tektir, adı Türk’tür” dedi.
“TÜRK MİLLETİ TERÖRÜN BELİNİ KIRACAKTIR”
Türk’e kefen biçmeye cüret edenlerin sonunun tarihin her döneminde hüsran ve rüsva olduğunu ifade eden Bahçeli, “Türk milleti terörün belini kıracaktır, teröristler döktükleri şehit kanlarında çırpına çırpına boğulacaklardır. Bu meselenin başka yolu, bir başka yordam ve seçeneği yoktur. Türkiye’ye silah çekenler, pusu kuranlar, sınır güvenliğimizi ihlal edenler, mücavir bölgelerde nifak üretenler, insanımıza ve topraklarımıza musallat olanlar doğduklarına bin pişman olacakları gibi, bedelini de çok acıklı, çok ağır şekilde ödeyeceklerdir. Milli Mücadele zaferle pekişerek vatan düşmandan temizlenmiş ve 29 Ekim 1923’te Cumhuriyet ilan edilmişti. Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümünde bu defa da düşman imalatı olan terör belası, bölücülük illeti Türk milletinin talihi olmaktan kesinlikle çıkarılacak, bu kanlı döngüye son nokta koyulacaktır” ifadelerini kullandı.
PKK/YPG İÇİN EMNİYETLİ HİÇBİR YER YOKTUR”
MHP Genel Başkanı Bahçeli, yürütülen Pençe-Kilit Harekatı'yla ilgili ise şunları söyledi:
“Hem yurt içinde hem de yurt dışında terörün kaçacağı yer kalmamıştır. Pençe operasyonlarıyla teröristlerin ülkemize sızma ve intikal sahaları kapatılmış, bütünüyle kontrol altına alınmıştı. Operasyon yapılmayan tek bölge de Zap bölgesi kalmıştı. İşte Pençe-Kilit Harekatı'yla bu bölgede de hamdolsun bayram temizliği yapılmaktadır, canilerin defteri dürülmektedir. PKK/YPG için emniyetli hiçbir yer yoktur. Bölücü terör örgütü psikolojik yıkım içindedir. Kahramanlarımızın proaktif ve entegre mücadele stratejisiyle terör örgütleri kırsal alanlardan sökülüp atılmaktadır. Terör nereden kaynaklanıyorsa, hainler nerede barınıp saklanıyorsa meşru hedef orasıdır ve and olsun hepsinin sonu gelmiştir. Irak’ın kuzeyinde yuvalanan terör örgütüne düzenlenen hava harekatları, Pençe 1-2-3; Pençe-Kartal, Pençe-Kaplan, Pençe-Şimşek operasyonlarıyla terör örgütünün hayat damarları kesilmiş ve koparılmıştır.”
“HAİNLER BAŞLARINI MAĞARA DELİKLERİNDEN ÇIKARAMAZ HALE GELMİŞLERDİR”
PKK/KCK’nın sözde yürütme konseyi üyelerinden olan terör elebaşlarının nokta operasyonlarla imha edildiğini belirten MHP lideri Bahçeli, Pençe-Kilit Harekatı ile ilgili, “Terör barınakları yerle bir edilmiş, sayıları 50’yi aşan terörist etkisiz hale getirilmiştir. Hainler başlarını mağara deliklerinden çıkaramaz hale gelmişlerdir. Başta Irak olmak üzere tüm komşu devletlerimizin sınırlarına, siyasi ve toprak bütünlüğüne saygılı ve meşru müdafaa hakkı çerçevesinde terör örgütlerinin kafasına pençe darbeleri indirilmiş, sınırlarımız yılanlara. çıyanlara karşı kilitlenmiştir” diye konuştu.
“TSK TAKTİK VE OPERATİF ANLAMDA DESTAN YAZMAKTADIR”
Bahçeli, şöyle konuştu:“Allah nazarlardan saklasın, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz taktik ve operatif anlamda, önleyici strateji ustalığıyla destan yazmaktadır. Kanlı örgüt saldırı ve toplu eylem yapabilme kabiliyetini yitirmiş, can çekişmeye başlamıştır. İlki 2018 yılının kart ayında devreye giren Pençe harekatlarının devamı ve tamamlayıcısı olan Pençe-Kilit hamlesiyle terör örgütü komaya sokulmuştur. Türkiye’nin kesintisiz mücadelesi yoluyla Irak topraklarında sınırlarımıza paralel şekilde doğuda Hakurk bölgesinden batıda Sinat-Haftanin’e kadar 270 kilometre uzunluğunda, 20 kilometre derinliğindeki alan A’dan Z’ye güvenliğe kavuşturulacaktır. Eli ve vicdanı kanlı terörist Duran Kalkan, operasyonların devam etmesi halinde sözde savaşı şehirlere taşıyacaklarını korkakça iddia etmiştir.”
“TERÖRİST KALKAN OLMAK ÜZERE TERÖR ELEBAŞLARININ CEZALANDIRILACAKLARI GÜNLER UZAKTA DEĞİLDİR”
Geçtiğimiz hafta Bursa’da infaz koruma memurlarına yapılan saldırı ile İstanbul’da TÜGVA’ya yapılan bombalı saldırının PKK’nın ve taşeron örgütlerinin hain bir eylemi olarak tespit edildiğini ifade eden MHP lideri Bahçeli, “İnanıyor ve kahramanlarımıza güveniyorum ki, başta bu terörist Kalkan olmak üzere terör elebaşlarının cezalandırılacakları günler uzakta değildir. Bir babayiğidimiz, bir aslan parçamız, bir yiğidimiz Türkiye’yi tehdit etmeye yeltenen hainleri ümit ve temenni ediyorum ki ya leşini yere serecek ya da başlarına çuval geçirerek Türk adaletine teslim edecektir. Şehirlerimizde eylem hazırlığı içinde olan kim varsa tavsiyem kefenlerini de yanlarında taşımalarıdır. Şerefini kaybetmiş bir insan yaşayan ölüdür. Teröristler şeref ve namuslarını bedeli mukabilince satmış insanlık defolarıdır. Türk milleti bu canileri affetmeyecektir” ifadelerine yer verdi.
“TERÖRLE MÜCADELE GAZİLERİMİZİN, ŞEHİTLERİMİZİN ALACAK DAVASIDIR, KARŞI ÇIKANLAR DA ŞEYTANIN YANINDADIR”
Pençe-Kilit Harekatı’nda etkisiz hale getirilen teröristlerden bazılarının hüviyet ve ülkelerine bakıldığında çok uluslu oluşlarının tesadüf olmadığını belirten MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Terörle mücadele gazilerimizin, şehitlerimizin alacak davasıdır, karşı çıkanlar da şeytanın yanındadır. PKK ve taşeron örgütleri bir başka anlatımla Hınçak’tır, Taşnak’tır, ASALA’dır, Eoka’dır, Megali İdea’dır, FETÖ’dür, DEAŞ’tır, DHKP-C’dir, MLKP-C’dir, TİKKO’dur, Türk ve Kürt kanından geçinen, emperyalizmin namına istiklalimize namlu çeviren zulüm ve zillet figüranlarıdır. Bunlara destek olan namertler de aynısıdır. Bunları koruyup kollayanlar da terörizmin alçak failleridir. Kahramanlar vurulunca değil, unutulunca ölürler. Kahraman toprağa düştü mü şehit, terörist düştü mü leş olur. Kararlılıkla belirtiyorum ki ne kahramanlarımızı ne de sorulacak hesaplarını unutacağız” dedi.


 

 
Ramazan insanların kurtuluşuna vesiledir
 
‘Bağışlamamız mümkün değil’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yıldırım: ‘Yolları böleriz, Türkiye’yi böldürtmeyiz’
Yıldırım, 'Tedbirler de tek tek alınıyor. Yolları böleriz Türkiye’yi böldürtmeyiz. ...
MHP’den Şükrüpaşa istişaresi
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş partililerle birlikte Şükrü Paşa semtinde ...
Çelik’ten Biden'in açıklamasına tepki
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ABD Başkanı Joe Biden’ın 1915 olaylarına ...
 
 Kılıçdaroğlu’na Kamil Aydın tepkisi
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, CHP Genel ...
Aydemir’den HDP’e sert tepki
HDP’in verdiği yasa teklifine sert tepki gösteren Milletvekili Aydemir,’ ...
Aydemir Bakü’de TÜRKPA toplantısına katıldı
Türk Dili Konuşan Ülkeler Parlamenter Asamblesi(TÜRKPA) Bakü’de toplandı. ...
 
Sekmen’den 23 Nisan 1920 Ruhu vurgusu
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve ...
Karataş’tan 23 Nisan mesajı
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk ...
Kasapoğlu’ndan Başkan Sekmen’e övgü
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, kentte hayata geçirdiği ...
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri