Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ATAUNİV'de bilimsel dayanışma
ATAUNİV'de bilimsel dayanışma
Jandarmadan FETÖ operasyonu
Jandarmadan FETÖ operasyonu
Sekmen sulama yatırımlarını paylaştı
Sekmen sulama yatırımlarını paylaştı
2 proje KUDAKA'dan destek almaya hak kazandı
2 proje KUDAKA'dan destek almaya hak kazandı
DAP BKİ'den Erken Uyarı Sistemi
DAP BKİ'den Erken Uyarı Sistemi
HABERLER>EĞİTİM
26 Mayıs 2014 Pazartesi - 11:42

ATAÜNİ’den “Projemi Yazıyorum” Etkinliği

2237 programı kapsamında TÜBITAK desteğiyle düzenlenen “Projemi Yazıyorum” etkinliği Atatürk Üniversitesi Kültür ve Gösteri Merkezinde gerçekleştirildi.

ATAÜNİ’den “Projemi Yazıyorum” Etkinliği

2237 programı kapsamında TÜBITAK desteğiyle düzenlenen “Projemi Yazıyorum” etkinliği Atatürk Üniversitesi Kültür ve Gösteri Merkezinde gerçekleştirildi.

Rektör yardımcısı Prof. Dr. İrfan Küfrevioğlu, Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Remzi Şahin, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. İhsan Efeoğlu, ve düzenleme kurulu adına Prof. Dr. Mehmet Ertuğrul’un açılış konuşmalarıyla başlayan programda, Prof. Dr. Mehmet Ertuğrul, proje yazımı eğitiminin süreklilik arz etmesi gerektiğini vurgulayarak eğitimin katılımcılara, üniversitemize ve ülkemize faydalı olmasını diledi.

EFEOĞLU’NUN AÇIKLAMASI

Prof. Dr. İhsan Efeoğlu Fen Bilimleri Enstitüsü olarak bu ve benzeri eğitimleri daima desteklediklerini belirtti. Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Remzi Şahin, mühendislik fakültesi olarak proje önerisi verilmesine ve yürütülen projelere önem verdiklerini ve proje yapan akademisyenleri akademik destek ve teşvik kriterleri çerçevesinde ödüllendirerek, fakülte genelinde ilan ettiklerini vurguladı. Ayrıca öğrenci bitirme projelerini de bu yıl fakülte genelinde bir şenlik havasında “proje şenliği” olarak düzenleyeceklerini belirtip, lisans öğrencilerinin de proje odaklı çalışmalarının teşvik edildiğini vurguladı.

EK BÜTÇE

Atatürk Üniversitesi Rektör yardımcısı, Prof. Dr. İrfan Küfrevioğlu konuşmasında, üniversite olarak proje önerisi hazırlama konusunda teşvik unsuru olarak akademisyenlerin konferans katılımlarında ek bütçe sağlandığını, akademik değerlendirme ve teşvik kriterlerinde projelerin değerlendirildiği ve en iyi projelerin ödüllendirildiğini vurguladı. Atatürk Üniversitesi yönetimi olarak TUBITAK projelerini teşvik amacıyla proje teşvik ikramiyeleri kapsamında TUBITAK a proje yazan ve kabul ettiren öğretim elemanlarına teşvikler verildiğini belirtti. Prof. Dr. İrfan Küfrevioğlu, TÜBİTAK’ın son yıllarda sağladığı kaynakların proje ve diğer akademik faaliyetler içinde kullanılmasının önemine değindi.

 Konuşmaların ardından etkinlik İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Fakültesi Elektrik Mühendisliği Bölümü öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Ahmet Cansız’ın TÜBITAK desteklerini anlatan konuşmasıyla devam etti.

 
Altıparmak Halk Yarışında pedal çevirdi
 
Acemi Gönüllüler projelerini tanıttı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yakutiye Belediyesinden Elazığ'a eğitim desteği
Yakutiye Belediyesi, Yakutiye Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından ...
Erzurum’un tarihi ambiyansına hayran kaldılar
Canik Belediyesi ile Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl ...
Atatürk Üniversitesi’nden Soma’ya yardım
Atatürk Üniversitesi, Erzurum Valiliği’nin, Soma’da yaşanan felakette ...
 
ATAÜNİ’den Ohio yaklaşımı
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Ohio Devlet Üniversitesi’nden ...
Gür, Türk Eğitim Sitemini anlattı
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi ve SETA Vakfı Ankara Ekonomi ...
SODES kapsamında 'Zİhnimin Işığı' projesi
İHSAN KUMRU-Recep Birsin Özen Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu, SODES ...
 
Eğitimde Karaganda-ATÜNİ işbirliği
11-20 Mayıs arasında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi`nde yürütülen ...
Diploma töreninde Soma hüznü
Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümü ...
Kur’an Kursları bilgide yarıştı
Pasinler ilçesinde Kız Kur’an Kursları arası bilgi yarışması yapıldı.
 
PALANDÖKEN
YAZARLAR
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Yirmi Yolun Hikâyesi
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Adalet Meydanından Ekran Çağına
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Yeni bir sayfa, yeni bir Türkiye
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Yolun açık olsun ASELSAN
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Dolarla ölçülen cehennem
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Erzurumspor Elese de Elense de Kutlu ve Ekibine Minnettarız
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri