Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’da ‘Kıskaç-11’ operasyonu
Erzurum’da ‘Kıskaç-11’ operasyonu
Ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı
Ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı
İlk mektuplarını Mehmetçiğe yazdılar
İlk mektuplarını Mehmetçiğe yazdılar
Horasan’da Ramazan bereketi
Horasan’da Ramazan bereketi
POMEM öğrencileriyle iftarda buluştular
POMEM öğrencileriyle iftarda buluştular
HABERLER>ASAYİŞ
12 Temmuz 2019 Cuma - 15:27

Asayiş ekipleri suçlulara göz açtırmadı

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda olayın failleri ve suça unsur malzemeler ele geçirildi.

Asayiş ekipleri suçlulara göz açtırmadı

Erzurum’da son dönemlerde meydana gelen bazı olaylarla ve bu olayların aydınlatılarak faillerinin yakalanmasına yönelik Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda olayın failleri ve suça unsur malzemeler ele geçirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda; Erzurum -Tekman yol ayrımında denetlenmek üzere durdurulan bir araçta bir adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 1 adet şarjör, şarjör içerisinde 8 adet 7.65 fişek ele geçirildi.

Eski PTT binası içerisine bir şahsın girdiğinin ihbar edilmesi üzerine kurum içerisinde ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alınan H.B. isimli şahıs ve kurumdan söktüğü malzemeler muhafaza altına alınarak adli mercilere teslim edildi.

Ayrıca kent merkezinde meydana gelen kasten yaralama olayı ile ilgili olarak şüpheli K.Y. isimli şahıs olayda kullanmış olduğu suç aleti ile birlikte gözaltına alınıp adli mercilere teslim edildi.

Erzurum Havalimanında meydana gelen hırsızlık olayında 1 adet altın alyans, 1 adet tam altın, 1 adet çeyrek altın, 1 adet tek taş yüzük, 1 adet beştaş yüzük, 1 adet künye 1 adet altın küpe ve birtakım takıların çalındığı ihbar edildi. Ekipler tarafından konu ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda olayın failinin H.S. isimli şahıs olduğu tespit edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından göz altına alınan şahıs ve malzemeler gerekli işlemler yapılmak üzere adli mercilere teslim edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğünün yaptığı denetlemelerde trafikteki durumundan şüphelenilen bir araç durduruldu, araçta bir adet 7.65 çapında ruhsatsız tabanca ve aynı tabancaya ait bir adet şarjör ve şarjöre basılı 5 adet fişek bulundu. Araç içerisinde bulunan F.Y. isimli şahıs ekipler tarafından gözaltına alınarak, malzemeler gerekli işlemler yapılmak üzere adli mercilere teslim edildi.

Haber merkezinin N.T. isimli bir şahsın sinir krizi geçirerek kendisini av tüfeği ile odaya kilitlediğini bildirmesi üzerine olay yerine giden ekipler N.T. isimli şahsı ikna edilerek elinden silahı aldılar. N.T. isimli şahıs ve ruhsatsız olduğu tespit edilen yivsiz av tüfeği muhafaza altına alınarak gerekli işlemlerin yapılabilmesi için adli mercilere teslim edildi.

Kasten Yaralama ve Hakaret olayı ile ilgili olarak R.K. isimli mağduru yaralayan Özbekistan uyruklu M.Y. isimli şahıs üzerinden bir adet kesici alet (bıçak) elde edildiği, şahıs ve malzemeler gerekli işlemler yapılmak üzere adli mercilere teslim edildiği belirtildi.

Erzurum Otogarı X-Ray Cihazında yapılan kontrollerde T.Z. isimli bir şahsın valizinin içerisinde PİETRO BARETTA marka kuru sıkıdan bozma, namlusu açılmış bir adet tabanca ve bu tabancaya ait bir adet şarjör, şarjör içerisine basılmış 2 adet fişek ele geçirildi. T.Z. isimli şahıs ve bahse konu tabanca gerekli işlemlerin yapılabilmesi için adli mercilere teslim edildi.

İnfaz Büro Amirliği görevlileri tarafından yapılan çalışmalarda Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Nitelikli cinsel saldırı, Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan aranması olan A.K. isimli şahsın 8 yıl 4 ay ve 2 yıl 6 ay olmak üzere toplamda 10 yıl 6 ay hapis cezası olduğundan yakalanarak gerekli adli işlemlerin ardından Erzurum E tipi kapalı ceza İnfaz kurumuna teslim edildi.

İnfaz Büro Amirliği görevlileri tarafından yapılan çalışmalarda Erzurum 2. Ağır Ceza İlamat Masası tarafından Çocuğun Nitelikli Cinsel İstismarı suçundan hakkında 12 yıl 6 ay hapis cezası bulunan ve araması olan S.K. isimli şahıs yakalanmış ve gerekli adli işlemlerin ardından Erzurum E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada halkın huzur güven ve refah içerisinde yaşayabilmesi için gerekli tüm çalışmalara devam edileceği açıklandı.

 
DSM’den şehitlere vefa
 
Osmaniyeli sporculardan Erzurum başarısı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DSM’den şehitlere vefa
Erzurum Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde denetimli serbestlik tedbirinden ...
Yunanistan FETÖ'cüleri iade edecek
Miçotakis’in iltica talepleri kabul edilmeyenlerin Türkiye’ye iade edileceğini ...
457 terörist etkisiz hale getirildi
İç Güvenlik Operasyonları kapsamında 1 0cak-11 Temmuz 2019 tarihleri arasında ...
 
Karayazı’da terör örgütü mensubu 10 kişi yakalandı
Karayazı’da polis tarafından yürütülen operasyonlarda terör örgütü mensubu 10 kişi yakalandı.
“Türkiye’nin şahlanmasının önünde hiçbir engel yok”
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, “Türkiye’nin ...
Küçük Furkan’ın davasında yeni gelişme
Karaçoban ilçesine bağlı Budaklı köyünde kaybolduktan 20 gün sonra cansız ...
 
Telsiz düzenekli EYP ele geçirildi
Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde 3 adet 20’şer kilogramlık telsiz düzenekli ...
“Eşimle helalleşerek sokağa çıktım”
Türkiye’de İstanbul ve Ankara’dan sonra 15 Temmuz hain kalkışmayı en yoğun ...
18 saat sonra bulundu
Oltu’da kaybolan zihinsel engelli çocuk menfez içerisinde bulundu. Engelli ...
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri