Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru verileri açıklandı
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru verileri açıklandı
HABERLER>EKONOMİ
30 Mayıs 2019 Perşembe - 17:45

Aşkale Çimento 290’ıncı sırada

İstanbul Sanayi Odası (İSO), 1968 yılından bu yana aralıksız yapılan “Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması”nın 2018 yılı sonuçlarını açıkladı.

Aşkale Çimento 290’ıncı sırada

İstanbul Sanayi Odası (İSO), 1968 yılından bu yana aralıksız yapılan “Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması”nın 2018 yılı sonuçlarını açıkladı.

Araştırma, Türkiye’deki tüm sanayi kuruluşu esas alınarak hazırlanıyor ve şirketlerin rakamsal büyüklüklerini ortaya koyuyor. Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine 2004 yılında 478’inci sırada giren Aşkale Çimento 2018 rakamlarına göre 290’ıncı oldu. Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, yıllar önce yola çıktıklarında ortaya koydukları büyüme hedeflerinin güçlü bir yönetim ve ortaklık yapısıyla devam ettiği belirterek, "Aşkale Çimento Grubu, çimento sektörünün en büyük şirketleri içindedir. 'Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması'nda da ön sıralardadır. Açıklanan sıralamada Aşkale Çimento'nun büyüklük rakamlarına Bilecik Çimento ve Samsun Çimento katılmamıştır. Aşkale Çimento'nun yüzde yüz sahibi olduğu bu iki şirketimizin satış rakamlarını da konsolide olarak dikkate alır isek listedeki sıralamamız 144 olmaktadır. Bu noktada dikkat edilmesi gereken diğer bir husus ise listenin üretimden satışları kapsadığıdır. Aşkale grubu olarak ticari diğer faaliyetlerden de önemli ölçüde gelir elde etmekteyiz. Bu açıdan değerlendirildiğinde aslında olmamız gereken yer bunun da çok daha üzerinde yer almaktadır. Emeği geçen ve şirketimizin bu günlere gelmesinden katkısı olan herkesle bu başarıyı paylaşıyoruz." dedi.

"HEDEFİMİZ İLK YÜZDE OLMAK"

Yakaladıkları başarı ve geldikleri noktanın “ortaklık kültürünün” en güzel yansımalarından birisi olduğunu vurgulayan Başkan Yücelik,“ 'ERÇİMSAN ve Aşkale' markası, emeklerimizin en güzel karşılığıdır. Şirket olarak İSO’nun Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde hedefimizi ilk 100 olarak belirledik. İSO tarafından açıklanan rakamlar, Sançim Bilecik Çimento ve Kavçim Samsun Çimento dahil edilmeden yapılmıştır. Bu iki grup şirketimizin rakamları da eklendiği takdirde, ilk yüz hedefimize biraz daha yaklaştığımız görülecektir. Kaliteyi, verimliliği, müşteri odaklılığını, çevreye duyarlılığı ve çalışanlarının güvenliğini olmazsa olmaz olarak kabul eden şirketimiz, gerçekleştirdiği yatırımlarla sadece bölgesinde değil Türkiye’de de adını gururla söz ettirmektedir. ” diye konuştu.

"27 YILDIR AYNI HEYECANLA YÜRÜYORUZ"

Dünyanın değişen gerçeklerine uygun stratejiler geliştirmek ve bunların devamlılığını sağlamaya yönelik sistemler kurmanın kendileri için her zaman değerli olduğunu vurgulayan Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik şöyle devam etti, "27 yıldır her türlü zorluk ve sıkıntı karşısında, güven duygusunun eksik olmadığı şirketimizde, ortaklarımızın verdiği destek ve katkı da tartışılmaz bir gerçektir. Köklü bir kültüre sahip olan, ülkesine yaptığı yatırımlarla anılan, sektöründe bir çok anlamda öncülük eden ve uzun soluklu işlerin altına imza atan ERÇİMSAN Holding, sosyal sorumluluklarının da bilincinde olan bir hüviyete bürünmüştür. 27 yıl boyunca uyguladığımız büyüme odaklı stratejiler ve atılımlarla bu günlere geldik. Erzurum, Trabzon, Gümüşhane, Erzincan, Van, Bilecik, Samsun, Ağrı, Giresun, Bursa, Amasya, Tokat, Rize ve İstanbul gibi daha bir çok ilde gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla, yapı malzemeleri sektöründe mütevazi ama güçlü bir marka haline geldik."

 
PFDK’dan Erzurumspor’a ceza
 
Pençe Harekâtı'nda mayın ve EYP’ler imha ediliyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Doğu’da mangal kömürü mesaisi
Erzincan’da geçimlerini mangal kömüründen sağlayan işçiler, zorlu çalışma ...
KUDAKA’dan 3 projeye teknik destek
MAHMUT AKDAĞ- KUDAKA, Mart-Nisan dönemi. 2019 Yılı Teknik Destek Programı ...
Erzurum'un 4 aylık kredi verileri açıklandı
MAHMUT AKDAĞ- ÖZEL - TBB 2019 Mart ayı nakdi kredi iller dağılım sonuçlarını açıkladı.
 
Erzurum ticaret sektöründe istikrar süreci
MAHMUT AKDAĞ-ÖZEL-Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Ocak- Nisan 2019 dönemi ...
Bakan Selçuk tarih verdi
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "İşsizlik ...
İŞKUR: Hibe desteği için son gün 14 Haziran
Erzurum İŞKUR İl Müdürü Abdulkadir Mutlu açıklamasında, hibe desteği için ...
 
Erzurum'un şirketleşme performansı açıklandı
MAHMUT AKDAĞ- ÖZEL - TOBB 2019 Nisan dönemi birikimli kurulan ve kapanan ...
Erzurum’un payı yüzde 6.81’e yükseldi
MAHMUT AKDAĞ - ÖZEL - TOBB illere Göre Kurulan Şirketlerin Yıllık Sermaye ...
100 bin 478 kişi Kuzeydoğu’yu tercih etti
MAHMUT AKDAĞ - ÖZEL -Erzurum, Erzincan, Bayburt, Ağrı, Kars, Ardahan ve ...
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri