Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Doğu Anadolu Doğa Harikaları - 52: Bupan Peri Bacaları
Doğu Anadolu Doğa Harikaları - 52: Bupan Peri Bacaları
Refahiye yolunda tır kazası
Refahiye yolunda tır kazası
Erzurum 2025 taşıt verileri açıklandı
Erzurum 2025 taşıt verileri açıklandı
UMKE’den hayat kurtaran müdahale
UMKE’den hayat kurtaran müdahale
Otomobil domuz sürüsüne çarptı: 3 yaralı
Otomobil domuz sürüsüne çarptı: 3 yaralı
HABERLER>TÜRKİYE
17 Ocak 2026 Cumartesi - 03:02

Atama kararları yayımlandı

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar hakkında karar Resmi Gazete’de yayımlandı

Atama kararları yayımlandı

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar hakkında karar Resmi Gazete’de yayımlandı, Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Personel Genel Müdürü Hacı Ali Özel atandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan karar ile birlikte Dışişleri Bakanlığında Bakan Yardımcılığına Personel Genel Müdürü Hacı Ali Özel atandı. Ayrıca bakanlıkta açık bulunan Çok Taraflı İlişkiler Genel Müdürlüğüne Serap Ersoy, Uluslararası Güvenlik Genel Müdürlüğüne Mehmet Burçin Gönenli, Uluslararası Hukuk ve Andlaşmalar Genel Müdürlüğüne Fırat Sunel, Göç Politikaları ve Vize İşlemleri Genel Müdürlüğüne Esin Çakıl, Dış Politika Plan ve Eşgüdüm Genel Müdürlüğüne aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Raziye Bilge Koçyiğit, Asya Koordinasyon Genel Müdür Yardımcılığına Hüseyin Emre Engin, Protokol Genel Müdür Yardımcılıklarına İsmail Aydil, Sencer Yöndem ve Mustafa Cem Gündüz, Savunma İşbirliği Genel Müdür Yardımcılığına Sezin Şahin Yeşildağ, Çevre, İklim Değişikliği ve Sınıraşan Sular Genel Müdür Yardımcılığına Ayşe İnanç, Destek Merkez Genel Müdür Yardımcılığına Mustafa Kemal Basa, Dış Politika Eşgüdüm Genel Müdür Yardımcılığına İhsan Emre Kadıoğlu, Çin Genel Müdür Yardımcılığına Mehmet Mert Tokman, Avrupa Birliği Genel Müdür Yardımcılığına İpek Zeytinoğlu Özkan ve Uluslararası İçtihatlar Genel Müdür Yardımcılığına Savunma İşbirliği Genel Müdür Yardımcısı Ayşe Zeynep Gündüz atandı.

Karar ile birlikte Milli Eğitim Bakanlığında ise Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Bal görevden alındı. Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdür Yardımcılığına Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Hukuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına Metin Güçlü, Bilgi İşlem Genel Müdür Yardımcılığına Esra Özmen, Din Öğretimi Genel Müdür Yardımcılığına Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Temel Eğitim Genel Müdür Yardımcılığına Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Demirci, Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Mehmet Necmeddin Dinç, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Önder Arpacı, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Murat Altınöz, Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Kilis İl Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay, Kilis İl Milli Eğitim Müdürlüğüne İbrahim Açıkgöz, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın ve Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Gülşen Özer atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığında Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Hatice Dilek Karakuzu görevden alındı ve yerine Fatih Güvendi atandı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında ise Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdür Yardımcılığına Mehmet Oğuzhan Üstün, Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdür Yardımcılığına Sait Cordan atandı. Bakanlıkta Adıyaman İl Müdürü İbrahim Ataş görevden alındı ve Adıyaman İl Müdürlüğüne Aydın Çavana ve Şanlıurfa İl Müdürlüğüne Mehmet Yazgan atandı. Ayrıca Hazine ve Maliye Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığında 23 isim çeşitli Başmüfettişlik ve Müfettişlik görevlerine getirildi.

Yayımlanan karara göre, Savunma Sanayii Başkanlığı 1. Hukuk Müşaviri Belda Şenel Parlak görevden alındı ve yerine Kübra Yüceer atandı. Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğüne ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Cem Erdem, Gelir İdaresi Başkanlığına açık bulunan Gelir İdaresi Başkan Yardımcılığına Nuray Serdaroğlu Erbil atandı. Türkiye İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkan Yardımcıları Ümit Naci Yorulmaz, Rahman Nurdun ve Mahmut Zühtü Çevik görevden alındı ve yerlerine Ali Ercan, Buğra Aydın ve Yahya Coşkun atandı. Uludağ Alan Başkanı Bülent Çınar Çavuş görevden alındı ve yerine Kültür ve Turizm Bakanlığı Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü Candemir Zoroğlu atandı.

Karar ile birlikte Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Bedri Tan Sağtürk görevden alındı. Ayrıca Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Volkan Ersoy görevden alındı ve yerine Barış Salcan atandı. Türkiye Uzay Ajansı Başkan Yardımcısı Salih Metin Kibar görevden alındı. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 1. Hukuk Müşaviri Burak Yıldız görevden alındı ve yerine Betül Aslan atandı

 
Kotanlı kamu çalışanlarının beklentilerini paylaştı
 
Trendyol 1. Lig: Çorum FK: 4 - Adana Demirspor: 1
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Hakikat mücadelemizi her cephede sürdüreceğiz’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “TRT Genç Kanalı Açılış Etkinliği”nde yaptığı konuşmada, ...
Erdoğan sanatçılarla buluştu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi'nde ...
Ulusal Vefa Programı’na 5,1 milyar lira kaynak
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaşlı, engelli ...
 
Erdoğan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beyoğlu’ndaki Tophane Tayfun Spor ...
Erdoğan, 12. Necip Fazıl Ödülleri Töreni’ne katıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenen ...
MSB bilgilendirdi
MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, haftalık ...
 
Erdoğan AK Parti Grubuna seslendi
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye ...
Erdoğan'dan gençlere müjde
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Önümüzdeki 3 yılda 3 milyondan fazla ...
Yücel Erzurum Ticaret İl Müdürlüğü'ne atandı
Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar hakkında karar Resmi Gazete’de ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Karmaşanın Karmaşası
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Erzurum.. Ve Giden Gelmiyor, Acep Nedendir?
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Büyükşehir Halk Pazarları ve Allah Korkusu
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Yapay Zeka İllet mi, Nimet mi?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Özgür ülke olmanın ilk şartı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kül Rengi Harita
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
PALANDÖKEN
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri