Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>SİYASET
8 Şubat 2021 Pazartesi - 10:31

Aydemir: ‘AK Belediyeler eser siyasetinin adresidir’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘AK Belediyecilik; değerlere bağlılık, vizyoner yaklaşım, birikimle birlikte; yaratılanı yaratandan ötürü sevmek, şehri ve insanını özümsemek, meseleleri içselleştirmek misyonu, şehre sevda ve nosyonudur’ dedi.

Aydemir: ‘AK Belediyeler eser siyasetinin adresidir’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘AK Belediyecilik; değerlere bağlılık, vizyoner yaklaşım, birikimle birlikte; yaratılanı yaratandan ötürü sevmek, şehri ve insanını özümsemek, meseleleri içselleştirmek misyonu, şehre sevda ve nosyonudur’ dedi.

‘AK BELEDİYECİLİK HUZUR BELEDİYECİLİĞİDİR’

AK Belediyeciliğin yalnız alt ve üst yapı yatırımlarıyla tarifinin dar bir takdim olacağının altını çizen Milletvekili Aydemir, ‘Ufkunu Sayın Cumhurbaşkanımızın çizdiği AK Belediyecilik aynı zamanda daimi bir huzurun tesisi, şehir ya da beldenin kendisiyle yüzleşerek değerleri üzerinde yükselmesinin ifadesidir. ‘ vurgusunda bulundu.

‘AK BELEDİYECİLİK ADANMIŞLIK GEREKTİRİR’

AK Belediyeciliğin bir adanmışlık ruhu ve feda gerektiren bir anlayışı kaydettiğini belirten Milletvekili Aydemir, ‘AK Belediyecilik, şehri yaşamak ve şehirle yaşamaktır. Nefsi ve mesaiyi şehrin gündemine hasretmek, Onun geleceğine yönelik tasavvur ve hayallerle bütünleşmek işidir. Belediyelerimiz eser siyasetiyle bunu ortaya koyuyorlar. ‘ dedi.

MİLLETVEKİLİ AYDEMİR YAKUTİYE’YE YOĞUNLAŞTI

AK Parti Erzurum Milletvekili ve AK Parti Karadeniz il Koordinatörü Aydemir, alan çalışmalarını Yakutiye odağında sürdürdü. AK Parti Yakutiye İlçe Teşkilatıyla bir araya gelen Milletvekili Aydemir, Başkan Recep Aydın ve Yönetim kurulu üyeleriyle istişare etti. Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar’ı ziyaret eden Milletvekili Aydemir, ilçe gündem ve günceline değgin görüş alışverişinde bulundu.

BAŞKAN UÇAR’LA YAKUTİYE İSTİŞARESİ

Yerel hizmetlerde Erzurum’un en parlak zaman ve zirve dönemini yaşadığına işaret eden Milletvekili Aydemir,  ‘Bunu inşaa eden esaslı adreslerden birisi de Yakutiye Belediyemiz. Başarılı Başkanımız Sayın Mahmut Uçar kardeşimizi ziyaretten, çalışmalara dönük aktarımları dinlemekten özel haz aldık. Başkanımıza ve kadrosuna teşekkür ediyoruz. ‘ değerlendirmesinde bulundu.

AYDEMİR ERZURUM DİN GÖREVLİLERİ DERNEĞİNİN KONUĞU OLDU

Yakutiye alan çalışması kapsamında Belediye Başkanı Mahmut Uçar, AK Parti Yakutiye ilçe Başkanı Recep Aydın ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Erzurum Din Görevlileri Derneğinin konuğu olan Milletvekili Aydemir, Dernek Başkanı Emrullah Kaçar’dan faaliyetleri hakkında bilgi aldı, derneğin beklentilerini tespit ile mevcut yaklaşımı paylaştı. Kaçar sunumunda Yakutiye Belediye Başkanı Uçar’ın mabedleri sahiplenen tarzına teşekkür etti.

AK HEYETTEN 2. OSB İNCELEMESİ

Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, AK Parti ilçe Başkanı Recep Aydın ve beraberindeki heyetle birlikte 2’inci organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulunan Milletvekili Aydemir’e 2.Organize Sanayi Bölge Müdürü Fırat Karakaya bölgedeki gelişmeler hakkında sunum yaptı. Karakaya’nın bölgede 5 bin kişilik asgari istihdam öngörüsünü paylaşan Milletvekili Aydemir, Erzurum’a yönelen yatırımcılara müteşekkir olduklarını belirtti.

AYDEMİR’DEN ÜRETİM VE HUZUR VURGUSU

Bölgedeki Tekstil Kent’te incelemelerde bulunan heyet, tekstil alanında üretim yapan firmaları ziyaret ederek, üretim kapasitesi, ihracat vizyonu ve istihdama katkı odağında bilgi aldı. Milletvekili Aydemir yaptığı açıklamada, ‘2. OSB ziyaretimizde yüreğimizi ferahlatan firma gezilerimizden birisi de tekstil sahasında Avrupa ve ABD’ye ihracat yapan VDS Tekstil. Yüzlerce insanımız huzur üzere üretime katkı sunuyorlar. ‘ bildiriminde bulundu.

2. OSB VE TARIMSAL ÜRETİM

Milletvekili Aydemir ve AK Heyet bölgede faaliyet veren süt ürünleri fabrikasının konuğu oldu. Yüz kişiyi aşkın istihdam kapasitesi bulunan Akbirler Süt ve Süt Ürünleri Fabrikasının işlevi hakkında yöneticilerden bilgi alan Milletvekili Aydemir, 2.Organize Sanayi Bölgesinin seçkin ve istihdama katkı sunan yatırımlarla şekillendiğini, il ekonomisinin tarif edilebilir konum ve duruma kavuşmasını sağladığını belirtti. Milletvekili Aydemir daha sonra üretim tesisinde mesai veren ekiple bir araya gelerek gündeme ilişkin tespit ve öngörüleri dinledi.

 
Kayserispor Erzurumspor’u mahkemeye verecek
 
Ayvalı Barajı ilgi odağı oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ömeroğlu: ‘Gençlerimiz tuzağa çekiliyor’
Son günlerde Boğaziçi Üniversitesi'nde yaşanan olaylarla ilgili olarak ...
Erzurum’da AK Coşku
AK Parti Erzurum İl Kadın Kolları 6.Olağan Kongresi Necip Fazıl Kısakürek ...
Emniyet Müdürlüğünden kan bağışı kampanyası
Erzurum İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polisler Kızılay’a kan bağışında bulundu.
 
AK Kadınlar 6. Kongrede buluşacak
AK Parti Erzurum İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi 5 Şubat cuma günü ...
AK Parti’de görev dağılımı yapıldı
AK Parti 7. Olağan İl Kongresi’nde güven tazeleyen Başkan Mehmet Emin ...
Başkan Öz mazbatasını aldı
Geçtiğimiz hafta yapılan AK Parti 7. Olağan İl Kongresi sonrası İl Başkanı ...
 
Yavilioğlu’na Aydemir’den tebrik mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Hazine ve Maliye Bakan ...
BBP’de Yılmaz dönemi
Büyük Birlik Partisi’nde görevi devralan Erzurum İl Yönetimi düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.
Başkan Tunç TBMM’nin Yüzakıdır”
AK Parti Erzurum Milletvekili ibrahim Aydemir adalet Komisyonu Başkanı ...
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri