Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı
HABERLER>SİYASET
10 Şubat 2022 Perşembe - 14:14

Aydemir MHP’nin 53’üncü yılını kutladı

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlediği basın toplantısında, ülkede kaostan beslenen bir kesim olduğunu, muhalefetin de "kaostan nasıl besleniriz?" anlayışıyla hareket ittiğini söyledi.

Aydemir MHP’nin 53’üncü yılını kutladı

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlediği basın toplantısında, ülkede kaostan beslenen bir kesim olduğunu, muhalefetin de "kaostan nasıl besleniriz?" anlayışıyla hareket ittiğini söyledi.

AYDEMİR AK DAVA EKSENİNDE DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

TBMM’de düzenlediği Basın toplantısında ülke siyaset ve ekonomi gündemini değerlendiren Milletvekili Aydemir, AK Davanın meselelere bakış üslup ve vurgusunu aktardı, Türkiye’nin Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ufkunda, Cumhur ittifakıyla birlikte küresel boyutta yükselen değerler ülkesi olduğuna telmihte bulundu.

SAĞLIKTA KÜRESEL YANKI BULAN DEĞİŞİM

Türkiye’nin eğitim, enerji, ulaştırma, spor ve turizm alanlarında olduğu gibi sağlık alanında da küresel vizyon çizdiği, tarihi atılımlar gerçekleştirildiğine işaret eden Milletvekili Aydemir, Sağlık Eski Bakanı Recep Akdağ ve Mevcut Bakan Fahrettin Koca başta olarak AK dönemde hizmet veren Sağlık yönetimine minnettar olduklarını söyledi.

MHP 53’ÜNCÜ YILINDA

Milliyetçi Hareket Partisinin 53’üncü kuruluş yıldönümünü kutlayan Milletvekili Aydemir, Cumhur ittifakının dirayetli ve kararlı duruşuna dikkat çekerek, MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Cumhur ittifakı cumhurbaşkanı adayının Recep Tayyip Erdoğan olduğu vurgusunu hatırlattı.

TÜRK MİLLETİ TARİH YAZAN BİR MİLLETTİR’

Türk Milletinin tarih yazan, çağlar değiştiren bir büyük millet olduğu, Türk İslam Medeniyetinin insanlığa adalet, şefkat dağıttığını kayda geçen Milletvekili Aydemir, bu tarihi hakikatleri genç nesillere ulaştıran tarihçi Öztuna’ya minnettar olduklarını vefatının 10’uncu yılında saygı, rahmet ve minnetle andıklarını belirtti.

‘MAKSATLARI BELLİ’

Milletvekili Aydemir, Süleymaniye’deki İlim Yayma Vakfına ait inşaatın İBB tarafından hukuka aykırı mühürlenmesini değerlendirerek, ‘Maksatları çok net: İngiliz Büyükelçiyle keyif çatarken İstanbul’u ‘kar’a mahkum edişlerini unutturmak! ‘ kaydını düştü.

AYDEMİR’DEN SUNİ TARTIŞMA VURGUSU

Basın toplantısının siyasi gündeme ilişkin bölümünde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tekrar cumhurbaşkanı adayı olmasına yönelik tartışmalara değinen Milletvekili Aydemir, "Bu bir suni tartışıma. Bu tartışmayı daha önce 367 tartışmasını öne çıkaran bir şahıs ortaya attı. Anayasa'daki hüküm açık. Sayın Cumhurbaşkanımızın ikinci kez cumhurbaşkanı adayı olmasında hiçbir engel yok. Hukukçular bu konuda çok net." dedi.

‘KEŞKE BEN ADAYIM DİYEBİLSELER’

Milletvekili Aydemir, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik olarak 'Aday olsun karşıma çıksın.' ifadeleriyle adaylığını mı açıkladı?" şeklindeki soruya da şu cevabı verdi: "Keşke 'Ben adayım.' diyebilseler. Sayın Kılıçdaroğlu'nun bilinçaltında adaylık var ama 'İYİ Parti bana fırça atar mı?' diye korkuyor ve ikircikli bir tavır ortaya koyuyor. Eğer ittifak yapmışlarsa adaylarını açıklaması gerekir. Kılıçdaroğlu, İYİ Parti ve HDP'den korkuyor. Kılıçdaroğlu, ortaklarından korktuğu için adaylığını söyleyemiyor. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı'mızın karşısına çıkarsa ilk turda ezilecek bir sonuç çıkacaktır."

‘YAKLAŞIK 10 BİN İNSANI İŞİNDEN ETTİLER BUNLAR’

Milletvekili Aydemir, İstanbul Süleymaniye Camii'ndeki İlim Yayma Vakfına ait inşaat tartışmalarını da değindi. İlim Yayma Vakfının açıklamasını okuyan Aydemir, "Kendi rızası ile inşaatı durdurmuş ve ilgili kurumları göreve davet etmiş bir vakıf var. İstanbul'u esarete mahkum etmiş bir anlayış kaotik yollarla kendine yol aramaya çalışıyor. Millet kar esareti yaşarken İngiliz Büyükelçisiyle keyif sürüyorsanız İstanbullu bunu unutmaz. Eğer bunların eline imkan geçse vatandaşlarımızı dışarı çıkarmaz ve insanlarımıza hayat hakkı vermezler. Yaklaşık 10 bin insanı işinden ettiler bunlar. HDP ve onun peşine takılmış CHP'nin tavrı bu." diye konuştu.

OLUR VE ŞENKAYA DEVLET HASTANELERİNİN AÇILIŞI

AK Dönemle birlikte Türkiye’nin sağlık alanında küresel boyutta yankı bulan bir reform gerçekleştirdiğini, en ücra ilçelere kadar devlet hastaneleri açılarak insanlara hizmet götürüldüğünü belirten Milletvekili Aydemir 2005 yılında Olur ve Şenkaya ilçelerinin devlet hastanelerine kavuşturulduğunu, geçmişte sağlık ocaklarıyla verilen hizmetlerin çağdaş normlara ulaştırıldığını belirtti.

‘ÖNCE İNSAN’

Hizmet götürülürken nüfus kesafetine bakılmadığı, nerede insan varsa oraya hizmet taşındığını kaydeden Milletvekili aydemir, ‘Bizim zihin kompartmanımızda eser vermek, yatırım yapmak, hizmet etmek düşüncesi var. Önce insan var. İnsana saygı var. Bu bütün bakanlıklarımızda olduğu gibi sağlık bakanlığında da caridir. ‘ dedi.

AYDEMİR SAĞLIK REFORMLARINI HATIRLATTI

Basın toplantısında Sağlıkta gerçekleştirilen reformlara işaret eden, Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ dönemindeki hizmetlere atıfta bulunan Milletvekili Aydemir, içinde bulunulan dönem de Bakanlığın sağlık alanında tarihe damga vuran hizmetler gerçekleştirildiğinin altını çizdi.

AKDAĞ VE KOCA’YA VEFA

Milletvekili Aydemir, ‘Sağlık bakanlığımız en başından beri özel bir çalışma yapıyor. Allah razı olsun, bizim Erzurumlu bakanımız Recep Akdağ bey döneminde ülke çapında çok ciddi yatırımlar hayata geçirildi. Şimdiki bakanımız  da öyle. Bir büyük gayret üzere. Yaşadığımız covid salgını sürecinde Türkiye dünya gündeminde. Süreci en iyi yöneten, yerinde ve zamanında sağlık hizmeti sunan ülkeyiz. Bütün dünya resmen mefluç hale gelmişken, sağlık sistemi bakımından söylüyorum, biz mükemmel düzeyde hizmet veriyoruz. Sağlık Bakanlığında yetkin bir isim var, donanımı yüksek bir isim var. Bakanlığımızın kadroları da öyle. Bundan dolayı da bakanlığımızı bir kez daha tebrik ediyoruz. Özellikle bu iki devlet hastanesinin açılmasını sağlayanlara da minnettarlığımı kaydediyorum.’ dedi.

AYDEMİR’DEN MHP’YE TEBRİK

MHP’nin 53’üncü kuruluş yıldönümünü kutlayan Milletvekili Aydemir, ‘Cumhur ittifakının esaslı parçası Milliyetçi Hareket Partisinin kuruluş yıldönümünü tebrik ediyoruz. Bundan 53 sene önce Cumhuriyetçi Köylü Millet Partisi olarak kurulmuş olan parti Milliyetçi Hareket Partisi olarak ismini değiştirdi ve Genel Başkan olarak da Merhum Alparslan Türkeş’i seçti. Bundan dolayı MHP’yi tebrik ediyoruz. ‘ diye konuştu.

AYDEMİR’DEN ÖNCE ÜLKEM HASSASİYETİ KAYDI

Milletvekili Aydemir, ‘MHP'nin 53. kuruluş yıl dönümünü Genel Başkan Sayın Devlet Bahçeli şahsında tebrik ediyor, “Önce Ülkem” ilkesi etrafında kenetlenmiş Cumhur İttifakınna yüreğini raptetmiş olarak, MHP Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’i rahmetle yad ediyoruz. ‘ dedi.

AYDEMİR’DEN CUMHUR İTTİFAKI VURGUSU

Milletvekili Aydemir, ‘Cumhur ittifakına gözümüz gibi baktığımızın altını çiziyorum. Biz diğerleri gibi yapmıyoruz. Diğerleri ne yapıyorlar? Cumhurbaşkanı adaylarını bile açıktan ifade edemiyorlar. Biz öyle değiliz. Sayın Devlet Bahçeli açık açık, net bir biçimde Sayın Cumhurbaşkanımıza dönük adayımızdır, demiştir en başından beri. Şu anda da o düşüncesinde sabit kadem haldedir. ‘ dedi.

TARİHÇİ YILMAZ ÖZTUNA’YA VEFA

9 Şubat 2012’de hakkın rahmetine kavuşan Tarihçi mütefekkir Yılmaz Öztuna’yı 10’uncu vefat yıldönümünde rahmet ve minnetle anan Milletvekili Aydemir, Öztuna’nın eserleri, tarih dikkat ve hassasiyetleriyle nesillere ufuk açan bir bilim insanı olduğunu, genç neslin büyük Türk Münevveri Öztuna’ya minnettar bulunduğunu vurguladı.

 

 
Dadaş İmam Hatip Afyon’da gündem oluşturdu
 
Enerji Kentleri Erzurum’da buluşacak
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
RAMAZAN ÜNAL 11 Şubat 2022 Cuma 09:03

Sayın vekilim tebrik ederim , Kayseri den selamlar, her daim hakkı haklıyı savunan cesur kişiliğinizden dolayı tekrar sizi kutluyorum.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydemir: ‘CHP Yusufeli Barajını 8 yıl geciktirdi’
Aydemir, Türk Dünyası ve İslam Aleminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ...
Aydemir: ‘Ümmetin duası Cumhurbaşkanımızladır’
AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ...
'HDP’nin kapatılması vatan ve hukuk namusudur'
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “ABD’nin Ankara ...
 
Aydemir: 'Ordumuza dil uzatanları lanetliyorum’
Cizre'de Şehit olan piyade er Tarık Tarcan’a rahmet, Türk Milletine başsağlığı ...
Aydemir ilahi hükmü hatırlattı
,İnşirah Suresi’nin mealine telmihte bulunan, ‘Şüphesiz güçlükle beraber ...
Sekmen’den Regaib Kandili mesajı
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Recep ayı içerisinde ...
 
Karataş’tan Regaip Kandili mesajı
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş Regaip Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
Aydemir’den Üç Aylar mesajı
Türk Milleti ve İslam aleminin üç aylarını tebrik eden Milletvekili Aydemir, ...
Bahçeli’den muhalefete sert tepki
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bizim dileğimiz ...
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri