Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Uzundere’de Çocuklar doğa ile buluştu
Uzundere’de Çocuklar doğa ile buluştu
Köprüköy’de Ramazan bereketi
Köprüköy’de Ramazan bereketi
Müftülük hafızları ödüllendirdi
Müftülük hafızları ödüllendirdi
Sekmen Büyükşehir tarım yaklaşımını paylaştı
Sekmen Büyükşehir tarım yaklaşımını paylaştı
Tekin Pasinler’de öğretmen ve öğrencilerle buluştu
Tekin Pasinler’de öğretmen ve öğrencilerle buluştu
HABERLER>SİYASET
8 Ekim 2021 Cuma - 13:18

Aydemir Vergi Usul Kanunu değişikliğini değerlendirdi

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edilen, vergi alanında düzenlemeler içeren kanun teklifinin önemli bir kısmının, reform niteliğinde olduğunu söyledi.

Aydemir Vergi Usul Kanunu değişikliğini değerlendirdi

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edilen, vergi alanında düzenlemeler içeren kanun teklifinin önemli bir kısmının, reform niteliğinde olduğunu söyledi.

ESNAFIN. ÇİFTÇİNİN HUZUR KTSAYISI ARTACAK

Plan Bütçe Komisyonunda kabul edilen 66 Maddeden müteşekkil kanun teklifine dönük notları dile getiren Milletvekili Aydemir, yasanın esnaf, yatırımcı, çiftçi başta olarak tüm kesimleri çok rahatlatacak değişiklikleri içerdiğini, huzur kat sayısının artacağını belirtti.

AYDEMİR BASIN TOPLANTISINDA YASA DEĞİŞİKLİĞİNİ ELE ALDI

AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi Milletvekili Aydemir, Türkiye Büyük Millet Meclisinde düzenlediği basın toplantısında, Vergi Usul Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

NE SÖZ VERDİYSEK, YERİNE GETİRİYORUZ

Kanun teklifiyle, esnafın önemli oranda rahatlayacağını ve huzur bulacağını dile getiren Milletvekili Aydemir, "AK Parti iktidara geldiği günden, hatta kurulduğu günden bu yana 'toplumun her kesimine huzur enjekte edeceğiz' dedik ve bunu yapıyoruz. Salgın şartlarında birtakım sıkıntılar ortaya çıkıyor. Bunları izale edebilmek için, bunları insanların çok daha kolay göğüsleyebilmesi için 'kanuni düzenleme gerekiyorsa bunları yapacağız' dedik, yapıyoruz. 65 maddenin önemli bir kısmı hakikaten reform niteliğindedir." dedi.

AYDEMİR’DEN PARLAMENTER SİSTEME DÖNÜŞ ANLAYIŞINA TEPKİ

Basın toplantısında bir gazetecinin parlamenter sisteme dönüşle ilgili sorusunu da cevaplandıran Milletvekili Aydemir, parlamenter sistemin geriye dönüş olduğunu ifade ederek, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin, istikrarlı bir zemin sunduğunu kaydetti. Aydemir parlamenter sisteme dönüşün siyasi irtica olduğunu belirtti.

AYDEMİR’DEN AZİZ SANCAR’A VEFA

Basın toplantısında Bilim insanı Aziz Sancar’ın Nobel Kimya Ödülü alışının 6’ıncı yıldönümü dolayısıyla tebriklerini paylaşan Milletvekili Aydemir, ‘7 Ekim 2015 iftihar zamanlarımızdandır. Bir bayrak ismimiz var, Aziz Sancar. Nobel kimya ödülü aldı bizim için çok çok değerli, çok önemli, çok saygıdeğer bir şahsiyettir Sayın Sancar. Ve özel bir prototip, gençlerimiz için örnek bir simadır. Dolayısıyla bugünden dolayı kendisini tekraren TBMM çatısı altında tebrik ediyorum. Onunla iftihar ettiğimizin altını çiziyorum. Bizim için çok özeldir, çok örnektir. Ve milli bir duruşu olan isimdir. Bir büyüğümüzdür. Kendisini çok değerli buluyoruz. Cenabı hak uzun sıhhatli ömürler versin.’ diye konuştu.

AYDEMİR: BOĞAZİÇİNDE EYLEM YAPANLAR ÖĞRENCİ DEĞİL!’

Basın toplantısında Boğaziçi Üniversitesinde meydana gelen olaylara değinen milletvekili Aydemir, üniversite Rektörünün makam aracı üçerine çıkarak eylem yapanların öğrenci olmadıklarını, öğrencilere kumpas kurduklarını, bunları destekleyenlerin ise 6 – 7  Ekim olayları katillerine masum ambalajı geçirmeye çalışanlar olduklarını söyledi.

‘ÖĞRENCİ DEĞİL BUNLAR’

Milletvekili Aydemir, ‘Boğaziçi üniversitesi rektörünün aracının üstüne çıkıp tepinenler oluyor. Öğrenci değil bunlar. Bunlardan öğrenci olmaz. Öğrenci, edepli insandır, öğrenci hocasına saygı duyan insandır. Bizim medeniyetimizde, ‘bana bir harf öğretinin 40 yıl kölesi olurum’, diye bir anlayış vardır. Şimdi siz rektörünüzün aracının üzerine çıkıyorsunuz, o aracın üzerinde tepiniyorsunuz. Bu öğrencilik değil. O işleri yapanlar, o hal üzerine olanlar öğrencilere kumpas kuranlardır. Daha doğrusu terörize halin çok böyle masum görünmesini kim sağlıyor? İşte daha önce bir katliamın içerisinde olanlara, 6 – 7 Ekim katliamına güzelleme yapanlar yapıyor.  Öyleyse, bir adım attım, bunda ne var ki canım, diyemezsiniz. Attığınız o adım bütün bir tarih boyunca hepimizi ilgilendirecek bir takım menfi gelişmelere sebebiyet verebiliyor.’ diye konuştu.

 

 
Milletvekili Aydemir'den MHK'ya tepki
 
TOGG’u örnek alarak elektronik araba ürettiler
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydemir: ‘Katillere methiye düzenleri telin ediyorum’
AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim ...
Erzurum’da AK Parti Teşkilat Akademisi süreci başlıyor
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, AK Parti'nin 93 bin kişilik ...
Milletvekili Aydemir, Bakan Bilgin’e talepleri iletti
AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ...
 
Aydemir’den TBMM Genel Kurulunda Yunusça niyaz
TBMM’de 5’inci Yasama dönemi başladı. AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi ...
‘Terörün ülkemize faturası, 2.2 trilyon dolardır’
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Türkiye’de Kürt sorunu yoktur; Kürt ...
Kurtulmuş: ‘Açık ara AK Parti önde’
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, “Gençler üzerinde bir algı ...
 
Özhaseki: ‘Belediyecilikte rakibimiz yok’
Belediyecilik anlayışında AK Parti’nin bir rakibinin bulunmadığını, kendileri ...
Büyükataman, ‘Biz doğru yoldayız’
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bursa’nın Yıldırım ilçesinde MHP ...
Aydemir: ‘Kürt'ü ile Türk'ü ile tek bir milletiz’
AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi Milletvekili Aydemir, HDP’in söylemleri ...
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri