Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’da konut satışları düştü
Erzurum’da konut satışları düştü
Erzurumspor 6 puanlık maça çıkacak
Erzurumspor 6 puanlık maça çıkacak
Erzurumspor 2. Yarıda 4’üncü sırada
Erzurumspor 2. Yarıda 4’üncü sırada
Türkiye 3 aday gösterdi
Türkiye 3 aday gösterdi
Gazze'de can kaybı 33 bin 970'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 33 bin 970'e yükseldi
HABERLER>SİYASET
16 Kasım 2022 Çarşamba - 03:11

Aydemir’den milli duruş vurgusu

Aydemir, İstanbul Beyoğlu'ndaki terör saldırısına ilişkin muhalefetin yaklaşımına sert tepki vererek"Hiç olmazsa terör mevzusunda bir arada olalım. Canlar gidiyor, aileler paramparça oluyor. Buna rağmen 'Buradan bir şey devşirebilir miyiz?' diye düşünüyorlar." dedi.

Aydemir’den milli duruş vurgusu

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, İstanbul Beyoğlu'ndaki terör saldırısına ilişkin muhalefetin yaklaşımına sert tepki vererek"Hiç olmazsa terör mevzusunda bir arada olalım. Canlar gidiyor, aileler paramparça oluyor. Buna rağmen 'Buradan bir şey devşirebilir miyiz?' diye düşünüyorlar." dedi.

AYDEMİR’İN BASIN TOPLANTISI

Milletvekili Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, altılı masanın İstanbul'daki terör saldırısına ilişkin tavrını eleştirdi.
Saldırının arkasında terör örgütü PKK'nın bulunduğunun açık olmasına rağmen bazı siyasetçilerin, başka maksat varmış gibi "edepsizce açıklamalar yaptığını" söyleyen Milletvekili Aydemir, "Böyle bir şey olur mu? Siyaseten çıkar elde edebilmek için hakikatleri ters yüz ediyorlar. Yazıklar olsun." diye konuştu.

AYDEMİR’DEN MİLLİ DURUŞ VURGUSU

Milletvekili Aydemir, ‘Yüreğimiz, paramparça, malum terör saldırısından dolayı Içimiz kan ağlıyor, 6 canımızı kaybettik. Çok sayıda insanımız yaralandı. En mühimi bir defa toplumda bu yürek yaralarının açılması. Hakikaten zemini bozuyor. Bu yönüyle o kadar üzgünüz ki. Ve bir şeyin altını çiziyoruz; Keşke hiç olmazsa bu zamanlarda hep beraber aynı duyguları taşısak ve aynı tepkileri verirsek.’ dedi

AYDEMİR’DEN MUHALEFETE SERT TEPKİ

Milletvekili Aydemir, ‘Bu verilmeyince yüreğimizdeki yangın daha da bir kabarıyor. Muhalefetin tavrına bakın ne kadar acı değil mi? Bakın. PKKPD çok açık bir biçimde. Bu terörist eylemin arkasında olmasına rağmen halen daha bazı gazeteciler, bazı siyasetçiler sanki başka bir maksat varmış gibi edepsizce açıklamalar yapabiliyorlar’ kaydını düştü
AYDEMİR’DEN TEPKİ
Terör saldırısının arkasında başka bir şey varmış gibi göstermeye çalışanların bulunduğunu belirten Milletvekili Aydemir, "Aslında yaptıkları, teröristleri aklama, teröre meydan açma. İnsanda vicdan olur. Böyle olduğu için terör yeri geldiğinde mesafe alıyor. Hiç olmazsa terör mevzusunda bir arada olalım. Canlar gidiyor, aileler paramparça oluyor. Buna rağmen 'Buradan bir şey devşirebilir miyiz?' diye düşünüyorlar." dedi.
‘AÇIKLAMADA 'PKK/PYD' İFADESİ YOK’
Altılı masanın terör saldırısını kınayan ortak bildiri yayımladığını ifade eden Milletvekili Aydemir, şöyle konuştu:"Açıklamada 'PKK/PYD' ifadesi yok. 'Terörü kınıyoruz...' Oysa aşikar oldu ki arkasında PKK/PYD var, neden adını geçirmiyorsunuz? 'HDP'yi korkuturuz, küstürürüz...' Yalnızca o değil, bombayı patlatan teröristin ABD'nin Suriye'deki kamplarında eğitildiğine yönelik bilgiler var. Acaba ABD'yi küstürmeme korkusu nedeniyle mi yoksa daha önce 'PYD'yi terör örgütü olarak görmüyoruz' diyen Kılıçdaroğlu'nu masadan refüze etmemek için mi bildiride PKK/PYD'nin adı geçmiyor? Bu yapıdan bu ülkeye, millete fayda gelir mi? Asla gelmez. Bunların bu ikircikli hali millet tarafından da nefretle karşılanıyor."

YARGI REFORMU

Basın toplantısında Yargı Reformlarına değinen, Adalet Bakanlığı kaydında hayata geçirilen düzenlemeleri hatırlatan Milletvekili Aydemir, Bakan Bozdağ’a teşekkür ederek, ‘Yaklaşık 76 milyar dolayında bir bütçesi var Adalet Bakanlığı'nın. Çok sayıda yeni birim açmışız Adalet Bakanlığı olarak. Eskiyle kıyas götürmeyecek kadar bakanlığımızı yükseklere, yukarılara taşımışız her alanda hem fiziki anlamda hem de çıkardığımız kanunlarla. ‘ dedi

Milletvekili Aydemir, ‘Anayasa Mahkemesine bireysel başvuru hakkını biz tanımışız. Adaletin önünü böylesine açıyoruz. İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumunu oluşturmuşuz. Bunlar dediğim gibi muhalefetin. Zihin haritasına hiç almayacağı şeyler. Lekelenmeme Hakkını getirmişiz insanlara. Yani her birimizin adalet önünde çok daha özel bir hale gelmesi, toplum içerisinde çok daha kendini korunaklı hissetmesi için ne lazım geliyorsa onları yapmışız Karşı taraf ne yapıyor. Karşı taraf mahkeme basıyor’ diye konuştu.

AYDEMİR KKTC’NİN 39’UNCU YIL GURURUNU PAYLAŞTI

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin kuruluşunun 39’uncu yılını milli gururla kutladıklarını belirten Milletvekili Aydemir, Kıbrıs Barış Harekatını gerçekleştiren Necmettin Erbakan ve Bülent Ecevit’i hayır ve rahmetle andıklarını belirtti.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin Türk Devletleri Teşkilatına gözlemci üye olarak kabul edildiğini, bunu memnuniyet ve iftiharla karşıladıklarını aktaran Milletvekili Aydemir, ‘Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Allah'ın izniyle bütün dünyanın tanıyacağı. bir özel devlet olacak işte o tohumu atanlara. rahmetle yöneliyoruz. ‘ dedi.

 

 

 

 
Eren Abluka Sonbahar-Kış-13 Operasyonu başladı
 
50 ilde ‘Girdap’ operasyonu başlatıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Sahada başı pişenin, sandıkta da aşı pişer’
Cumhur İttifakı'nın hiç oyalanmadığını, yerinde saymadığını belirten Bahçeli, ...
Karataş terör saldırısını kınadı
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “Senarist ...
Şentop: ‘Milletimiz dostunu düşmanını bilir’
TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, "Terör iki tarafı keskin bıçak ...
 
TBMM'de bu hafta
TBMM Genel Kurulu, cemevlerine yönelik düzenlemeleri de içeren Vergi Usul ...
Bahçeli’den sert tepki
CHP Genel Başkanının selin içinde sürüklenen bir kütüğe dönüştüğünü belirten ...
Aydemir ‘Gençler ‘İlk Oyum Erdoğan’a’ kararlılığında’
Milletvekili Aydemir, ‘İstanbul İstiklal Caddesinde meydana gelen patlamada ...
 
Akdağ: ‘Koalisyonla Türkiye yönetilemez’
Akdağ, “Türkiye koalisyonla yönetilemez. Bir ortaklı şirketlerinde bir ...
Aydemir: ‘Allah razı olsun’ duası bize yeter
Milletvekili Aydemir, 'Bizim bütün derdimiz; ‘Allah razı olsun’ duası ...
AK Partili Belediye Başkanları İstişare etti
AK Parti Belediye Başkanları İstişare Toplantısı, Genel Başkan Yardımcısı ...
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri