Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
HABERLER>TÜRKİYE
13 Aralık 2021 Pazartesi - 04:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AK Parti tarifi

Erdoğan, "AK Parti 'halka hizmet, Hakk'a hizmettir' düsturuyla çalışan, millete hizmetkar olmayı her türlü payenin üzerinde gören bir siyasi harekettir.’ dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AK Parti tarifi

AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkanlığının tüm Türkiye’de düzenlediği ve İzmir’de 11-12 Aralık tarihlerinde düzenlenen 'Teşkilat Akademisi'ne video konferansla katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partililere hitaben konuşma yaptı. Erdoğan, "Büyük Türkiye'nin hikayesinin başkahramanı da sizlersiniz. Sizlere güveniyor, her birinizin davamızı ve partimizi en güzel şekilde temsil etmeyi sürdüreceğinize inanıyorum" dedi.
AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından 81 ilde düzenlenmesi planlanan Teşkilat Akademisi'nin İzmir ayağı, bugün Balçova Termal Otel'de gerçekleştirildi. Düzenlenen etkinliğe AK Parti İzmir Genel Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, il yöneticilikleri ve 30 ilçe teşkilatı üyeleri katıldı. Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin de ilerleyen saatlerde programa katılmasının beklendiği öğrenildi.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, VİDEO KONFERANS İLE KATILDI
Akademi'nin İzmir ayağında video konferans ile partililere seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "2023 seçimlerine giden süreçte AK Parti olarak yüzümüzü yine milletimize dönecek milletimizin çizdiği istikamette yürümeye devam edeceğiz" dedi. Erdoğan, "AK Parti 'halka hizmet, Hakk'a hizmettir' düsturuyla çalışan, millete hizmetkar olmayı her türlü payenin üzerinde gören bir siyasi harekettir. Milletimize olan sevdamızı, Türkiye'yi eğitim, sağlık adalet ve emniyet başta olmak üzere her alanda ileriye taşıyarak gösterdik. Cumhuriyet tarihinde yapılan hizmetlerin kat ve kat fazlasını 2002'den bu yana milletimizin istifadesine sunmayı başardık. Ekonomimizi büyütürken, yediden yetmişe vatandaşlarımızın tamamının hak ve özgürlüklerini de genişlettik. Seçkinlerin, vesayetçilerin çalışmadan, üretmeden, hiçbir riske girmeden kazanmaya alışmış tufeylilerin ülkesinden, milletin ve milli iradenin egemen olduğu bir Türkiye'ye kavuştuk. AK Parti, millete ve milletin değerlerine sahip çıkmış, elitlere değil sadece millete hizmet etmiş, millet de bunun karşılığında girdiği seçimlerin tamamında emaneti AK Partili kadrolara vermiştir. AK Parti'nin mayasını millet atmış, hamurunu millet yoğurmuş, kumaşını millet dokumuştur. Sırtını millet dışındaki güç odaklarına dayayanlar siyaset sahnesinden silinip giderken, AK Parti'nin yıllardır maruz kaldığı onca saldırıya, oyuna, ihanete rağmen, dimdik ayakta kalmasının sırrı da işte budur. Milletle bağımızı ne kadar güçlü ne kadar sağlam tutarsak Allah'ın izniyle başarılarımız katlanarak artmaya devam edecektir. Milletle irtibatını kopartan, milletin gönül defterinden silinen bir siyasi hareketi ise ayakta tutabilecek hiçbir güç yoktur" diye konuştu.
"BU HİKAYENİN KAHRAMANI SİZLERSİNİZ"
2023 seçimlerine giden süreçte, parti teşkilatının ve çalışmalarının büyük öneminin olduğuna vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçmişten bu yana AK Parti'nin girdiği tüm seçimlerde birinci parti olmasında partililerin büyük payı olduğunun altını çizdi. 

Erdoğan, "2023 seçimlerine giden süreçte AK Parti olarak yüzümüzü yine milletimize dönecek, milletimizin çizdiği istikamette yürümeye devam edeceğiz. Hiçbir ayrım yapmadan, kimseyi dışlamadan, kırmadan, dökmeden, mesajlarımızı 84 milyonun tamamına ulaştırmaya çalışacağız. Sabırla, dirençle, sağduyuyla, tahriklere kapılmadan, kavgaya gürültüye prim vermeden mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. 2001'den beri hep olduğu gibi bugün de yarın da itidalli hareket edecek, siyasi rekabetin toplumsal husumete dönüştürülmesine izin vermeyeceğiz. Özellikle siyasi tükenmişlik yaşayan, yalan terörü ve iftira haricinde millete söyleyecek hiçbir sözü olmayan muhalefetin toplumumuzun kutuplaştırmasına müsaade etmeyeceğiz. Liderlik okulumuzun ilk dersinde ifade ettiğim bazı hususların önemine binaen, burada tekrarlamak da fayda görüyorum, Türkiye'nin geleceği bizim çalışmamıza, sizlerin değer üretmesine, hizmet üretmesine, gayret etmesine bağlıdır. Bizlere düşen işte bu büyük sorumluluğun gereklerini yerine getirmektir. Bizlere düşen omuzlarımızdaki yükün ağırlığının bilinciyle, davamıza dört elle sarılmaktır. Bizlere düşen bir taraftan aramızdaki dayanışmayı güçlendirirken, diğer taraftan da siyaset kulvarında ihtiyaç duyduğumuz konularda, kendimizi en donanımlı şekilde yetiştirmektir. Türkiye'nin istiklal ve istikbal mücadelesinde bu kadroya, yani sizlere çok önemli görevler düşüyor. Unutmayın, bu hikayenin kahramanı sizlersiniz. Önce 2023 hedeflerine, ardından da 2053 ve 2071 vizyonuna yürüyen, yeniden büyük Türkiye'nin hikayesinin baş kahramanı da sizlersiniz. Sizlere güveniyor, her birinizin davamızı ve partimizi en güzel şekilde temsil etmeyi sürdüreceğinize inanıyorum" açıklamasında bulundu.
Teşkilat Akademisi'nde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, "Biz bir hikaye yazdık, 20 yıl boyunca ülkeye çok şey kazandırdık, hizmetler kattık. Bunun için gururluyuz. Heyecanımız dipdiri. Bu hikayenin kahramanı üyelerimizdir. Bu hikayenin kahramanı hepinizsiniz" açıklamasında bulunurken, İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ise "Sizlere güveniyoruz. Bu hikaye devam edecek. 2023'te de güçlenerek devam edecek. 2023'ün bir farkı var, İzmir'de de inşallah iktidar olacağız" diye konuştu.

 
Bahçeli: 'Alparslan Türkeş MHP’dir'
 
Erdoğan: ‘Mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Fırsatçıları ne millet ne de devlet affeder’
Erdoğan, ‘Türkiye tarihinin en kritik ekonomik mücadelelerinden birini ...
DAP BKİ destekledi, sorun çözüldü
Van Büyükşehir Belediyesi, Saray ilçesinin Bakışık Mahallesi’nde yaşanan ...
‘Kuru da enflasyonu da aşağı çekeceğiz’
Ekonomideki gelişmelere değgin tespitlerini aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, ...
 
Erdoğan: ‘Tek güvencemiz milletimizin desteğidir’
Erdoğan, 'Türkiye’yi dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasına dâhil etmek ...
‘Kardeşliğin teröre galip geleceğine inanıyoruz’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Siirt’te “Sivil Toplum Buluşmaları” programında ...
'84 Milyon olarak hepimiz büyük bir aileyiz'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Engelli öğretmen ataması ve Engelsiz ...
 
Erdoğan: ‘Türkiye başarılmayanı başardı’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ”Türkiye bir defa daha başarılmayanı ...
Erdoğan: ‘La galibe illallah’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, gözü de kalbi de dışarıya bakan mankurtlara “hadi ...
Şentop Kudüs Platformuna seslendi
TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Kudüs meselesinin bir şarkı, bir ...
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri