Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
Uzundere’de Çocuklar doğa ile buluştu
Uzundere’de Çocuklar doğa ile buluştu
Köprüköy’de Ramazan bereketi
Köprüköy’de Ramazan bereketi
HABERLER>SİYASET
14 Eylül 2019 Cumartesi - 14:36

‘Davamız kardeşlik davasıdır’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Davamız kardeşlik davasıdır. Nefsimiz vatanın birliği, milletin bütünlüğüne fedadır. Ruhumuz mukaddesatımıza yolunda kurbandır. ‘ dedi.

‘Davamız kardeşlik davasıdır’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Davamız kardeşlik davasıdır. Nefsimiz vatanın birliği, milletin bütünlüğüne fedadır. Ruhumuz mukaddesatımıza yolunda kurbandır. ‘ dedi.

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Yasama dönemi Erzurum etabı çalışmalarını Palandöken ve Tortum ilçelerinde sürdürdü. İlçeler odaklı istişare ziyaretlerinde AK Parti teşkilatlarını ziyaret eden Milletvekili Aydemir, 2019-2020 sürecinde ilçelerin sosyal ve ekonomik önceliklerine dair tespit ve öngörüleri aldı. Aydemir, İlçe ziyaretlerinde dadaşların bölücü hainlere karşı gösterdikleri milli tepkiye ortak oldu.

PALANDÖKEN ÇALIŞMASI

Palandöken çalışması kapsamında AK Parti İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Milletvekili Aydemir’in gündeminde ilçe eğitim vizyonu vardı. Başkan Ömeroğlu’yla birlikte ilçede göreve başlayan Kaymakam Önder Coşğun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Aydemir, ‘Yeni dönemde de, güzel ilçemizi huzur ve kalkınma kuşatacak’ paylaşımında bulundu.

PALANDÖKEN’İN EĞİTİMDEKİ BAŞARISI

Palandöken çalışmalarına  ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretiyle devam eden Milletvekili Aydemir ve İlçe Başkanı Ömeroğlu, ilçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu’ndan yeni döneme ilişkin gelişmeleri değerlendirdi. Palandöken ilçesinde Türkiye ortalamasının üstünde başarı elde edilmesiyle gurur duyduklarını kaydeden Milletvekili Aydemir, İlçe Milli Eğitim Müdürünün şahsında  başarıya imza atan yönetici ve öğretmenleri kutladı.

TORTUM BULUŞMASI

Palandöken’deki programlı çalışmanın ardından Tortum ilçesine yönelen Milletvekili Aydemir, AK Parti İlçe Başkanlığında, yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve partililerle gündemi değerlendirdi. Tortum 2023 hedef ve vizyonu üzerinde karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı toplantıda ‘siyasette vefa ve sadakat’ mesajı verildi.

TORTUM 2023 VİZYONU

AK Parti İlçe Başkanı Hasan Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Tortum Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı’yı ziyaret eden Milletvekili Aydemir, yaz dönemi kamu hizmetleri hakkında bilgi aldı, yeni döneme yönelik proje ve eylem planı üzerinde görüş teatisinde bulundu. Tortum’un Erzurum için özel ve güzide bir manayı ifade ettiğinin altını çizen Milletvekili Aydemir, kaydedilen başarılı çalışmalardan dolayı Kaymakam Yazıcı’yı tebrik etti, başarılar diledi.

ESNAF İSTİŞARESİ

Milletvekili Aydemir daha sonra Tortum esnafını işyerlerinde ziyaret etti, kahvehanelerde Tortumlu dadaşların beklenti ve taleplerini dinledi. Aydemir, ‘Tortum’da esnaf ve vatandaşlarımızla da görüştük. Hekim açığına dönük taleplerin öne çıktığı ilçemizde huzur, sükun iklimi zirvede. Hüsnü kabullerine teşekkür ediyoruz.’ ifadeleriyle açıklama yaptı.

KATMA DEĞER ÜRETİMİNE TEŞEKKÜR

Milletvekili Aydemir ziyaret programı kapsamında daha sonra Tortum Halk Eğitim Merkezinin konuğu oldu. Kaymakamlığın teşvik ve organizasyonu ile hayata geçirilen ehram işlemeciliği ve halı dokuma birimlerini inceleyen Milletvekili Aydemir, el sanatlarını katma değere dönüştürerek ilçe ve aile ekonomisine katkı sağlayanlara minnettar kaldıklarını belirtti.

 

 

 
Ümraniyespor’da Balıkesirspor şoku
 
ABB’den hainleri telin
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Taşkesenlioğlu, Tekman’da incelemelerde bulundu
Erzurum AK Parti Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban, Tekman ilçesinde bazı incelemelerde bulundu.
Aydemir: ‘Erzurum ulaşımda tarihi rekorların adresi’
Mİlletvekili Aydemir, Erzurum’un ulaşımda altın çağını yaşadığını kaydederek, ...
Sekmen Erzurum ulaşım vizyonunu paylaştı
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Erzurum’u ulaşılabilir bir ...
 
‘Mekanları cennet olsun’
Büyükataman, ‘Yapılan sözde yargılama sonucunda ülküdaşlarımız Ahmet Kerse, ...
Kalın’dan ‘dikkat çekici sessizlik’ vurgusu
Kalın, “Türkiye’de başka bir yerde çok daha küçük ölçekli hadiseler meydana ...
Bahçeli: “Kayıtsız kalan da sorumludur”
Bahçeli, "Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önünde 9 gündür oturma eylemi yapan ...
 
Aydemir: 'İbrahim Hakkı Hz.leri Dadaş dehası’
Milletvekili Aydemir'in ziyaret ettiği ERİHDER'de eserleri Batı ülkelerinde ...
Kırkpınar’dan annelere destek mesajı
AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Diyarbakır HDP İl Başkanlığı ...
'Muharrem ayı hikmet, hak ve hakikat sofrası'
Sekmen, Muharrem ayının, İslam âlemi için ortak bir hüzün ve matem mevsimi ...
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri