Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
HABERLER>BÖLGEDEN
12 Kasım 2019 Salı - 01:14

Doğu Anadolu’da fidan dikme seferberliği

Erzurum başta olmak üzere Doğu Anadolu Bölgesinin 14 ilinde ‘Geleceğe Nefes Ol’ kampanyası çerçevesinde fidanlar toprakla buluşturuldu. En görkemli tören Bitlis’te gerçekleştirildi, bu ilde dikilen her fidana bir Türk bayrağı asıldı.

Doğu Anadolu’da fidan dikme seferberliği

Erzurum başta olmak üzere Doğu Anadolu Bölgesinin 14 ilinde ‘Geleceğe Nefes Ol’ kampanyası çerçevesinde fidanlar toprakla buluşturuldu. En görkemli tören Bitlis’te gerçekleştirildi, bu ilde dikilen her fidana bir Türk bayrağı asıldı.

BİTLİS’TE HEM FİDAN HEM DE TÜRK BAYRAĞI DİKİLDİ

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ülke genelinde başlatılan ‘Geleceğe Nefes Ol’ kampanyasında Bitlis’te 123 bin fidan toprakla buluşturulurken, her fidanın yanına da bir Türk bayrağı dikildi.

Bitlis Eren Üniversitesi bahçesinde gerçekleştirilen programa Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Dilsiz, Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Bitlis Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, Bitlis Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Nail İlbey, kurum amirleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Fidan dikimi öncesi gazetecilere açıklamada bulunan Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Bitlis’te 9 farklı noktada 123 bin fidanın toprakla buluştuğunu söyledi. Vali Çağatay, “Orman Genel Müdürlüğümüzün koordinatörlüğünde, Cumhurbaşkanımızın himayesinden Türkiye genelinde saat 11.11'de tam 11 milyon fidan dikiyoruz. Bitlis’imiz de bu bayrama katılıyor. Bitlis genelinde 9 bölgede 123 bin fidanı beraber toprağa kavuşturacağız. Fidanlarımız tutacak, Bitlis bu güzellikten nasibini alacak. Bugün malumunuz Milli Ağaçlandırma Günü ilan edildi. Tekrar tekrar devam edecek. Memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Bitlis'te üniversiteden ilkokula kadar katılan tüm öğrencilerimize, kamu görevlilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Protokol üyeleri ve vatandaşlar fidanları toprakla buluşturduktan sonra her fidanın yanına da bir Türk bayrağı dikti.

BİNGÖL’DE 65 BİN FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

Bingöl’de Geleceğe Nefes Ol seferberliği kapsamında, 65 bin fidan toprakla buluştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde Tarım ve Orman Bakanlığı’nın başlattığı “Geleceğe Nefes Ol” seferberliği kapsamında ülke genelinde olduğu gibi Bingöl’de de belirlenen 6 farklı noktada fidan dikimi gerçekleştirildi. Kent genelinde 6 farklı noktada toplam 65 bin fidan dikimi yapıldı. Genç yolu üzerinde bulunan Şeyh Ahmed mesire alanı mevkiindeki fidan dikimine ise Vali Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Bingöl’ün fidan sahiplenme seferberliğinde Türkiye genelinde 3'uncu kent olduğunu aktaran Vali Kadir Ekinci, “Her alanda olduğu gibi özellikle orman değerli açısından da ülkemizde kıymetli işler yapılıyor. Bu kapsamda Birleşmiş Milletlerin yapmış olduğu açıklama çerçevesinde son 20 yılda tüm dünyada orman varlıkları azalırken ülkemizde 2 milyon hektar artış göstermiştir. Dolayısıyla bu artışta hem çalışanlarımızın hem de vatandaşlarımızın büyük katkısı vardır. Öte yandan tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de çok ciddi bir duyarlılık ve ilgi hasıl olmuştur. Özellikle Orman Bakanlığımızın ilimizin için belirlemiş olduğu 65 bin fidan kapasitesi bu duyarlılıkla beraber 103 bine çıkmıştır. Yüzde 158’lik sahiplenme oranıyla da Türkiye’de üçüncüsü il olmuştur. Bingöl halkına duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

ERZİNCAN’DA 150 BİN 250 ADET FİDAN TOPRAKLA BULUŞTURULDU

Türkiye genelinde gerçekleştirilen "Geleceğe Nefes" seferberliği kapsamında, Erzincan’da 14 farklı noktada toplam 150 bin 250 adet fidan toprakla buluşturuldu. Renkli görüntülere sahne olan programda, fidan dikim alanına kestirmeden gitmeye çalışanlar, ilginç görüntü oluşturdu.

Erzincan’da "Geleceğe Nefes" seferberliği kapsamında Binali Yıldırım Üniversitesi’nin bulunduğu alanın üst tarafındaki dağlık mevkii de fidan dikim töreni düzenlendi. Üniversite öğrencilerinin yoğun katılım sağladığı program protokol konuşmalarıyla start aldı. Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ve Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, programın önemine binaen birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından Erzincan’da 3 çeşitten oluşan 14 farklı noktada toplam da 150 bin 250 adet toprakla buluşturuldu.

Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, “11 Kasım’ın bir ağaçlandırma günü olarak ilan edilmesiyle bir milat olur diye düşünüyoruz. Çocuklarımıza, torunlarımıza yeşil bir Türkiye olur bugünkü program bunun bir kapısı olur inşallah. Erzincan yeşil bir şehir. Bu sene üniversite olarak 15 bin ağaç dikmiştik. Bugünde üniversite öğrencilerimizle birlikte bu alanda 30 bin fidanı toprakla buluşturduk” dedi.

ELAZIĞ’DA 250 BİN FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

Elazığ’da "Geleceğe Nefes Ol" seferberliği kapsamında 250 bin fidan toprakla buluştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde Tarım ve Orman Bakanlığı’nın başlattığı “Geleceğe Nefes Ol” seferberliği kapsamında ülke genelinde olduğu gibi Elazığ’da da 64 farklı noktada 250 bin fidan dikimi yapıldı. 64 yerden Harput yolunda bulunan TSK Elazığ Garnizonu Ormanı’nda yapılan fidan dikimine Vali Çetin Oktay Kaldırım, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 8. Kolordu Komutanı Osman Erbaş,Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse,Elazığ Orman Bölge Müdürü Muhammet Salih Çetiner, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan,İl Emniyet Müdürü Celal Sel, İl Jandarma Komutanı Gökhan İnan, diğer protokol üyeleri, kurum, kuruluşların müdürleri, STK’lar ve çok sayıda vatandaş ile öğrenci katıldı.

Vali Çetin Oktay Kaldırım ve beraberindekiler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ismine de bir fidan dikti. Daha sonra protokol üyeleri ve katılımcılar kendi isimleri yazılı fidanları toprakla buluşturdu. Alanda, vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtımı da yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tensipleri ile ‘Milli Ağaçlandırma Günü’ olarak ilan edilen 11 Kasım’ın dünya ağaçlandırma, yeşillendirme doğa ve tabiat severliğine geçeceğini aktaran Vali Çetin Oktay Kaldırım;" Cumhurbaşkanımızın himayesinde 11 milyon hedefi ile 11 Kasım saat 11’de fidan dikme başlatılan kampanya fazlası ile hedefine ulaştı. 11 milyonu aşkın fidan bugün toprak ile buluşmuş olacak. İlimizde de hedeflenen rakam 250 bin ama büyük bir sahiplenme ile özellikle gençlerimizin, çocuklarımızın, öğrencilerimizin toplumun her kesiminden insandan sahiplenmesi ile çok şükür bu rakamı da geçmiş durumdadır"dedi.

Bölge olarak 8 ilde yaklaşık 1 milyon fidanı toprak ile buluştuğunu aktaran Orman Bölge Müdürü Muhammet Salih Çetiner ise, Elazığ’da merkez ve ilçelerde 64 lokasyon da 250 bin fidanın toprakla buluştuğunu kaydetti. Fidan dikme etkinliğine katılan öğrenciler ise güzel ve faydalı bir çalışmada olmaktan duydukları mutluluğu aktardı.

HAKKARİ’DE 50 BİN FİDAN TOPRAKLA BULUŞTURULDU

Hakkari Orman İşletme Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı etkinlikte, 50 bin fidan toprakla buluşturuldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 81 ilde eş zamanlı başlattığı 11 milyon fidan dikimi etkinliği, Hakkari’nin Berçelan Mahallesi Vatan Tepesi’nde başladı. Burada konuşan Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 81 ilde eş zamanlı başlattığı 11 milyon fidan dikme etkinliğine Hakkari’de de binlerce kişinin katıldığını söyledi. Vali Akbıyık, “Cumhurbaşkanımızın kararı ile bugün Milli Ağaçlandırma Günü olarak ilan edildi. Bizde tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla 50 bin fidanı toprakla buluşturacağız” dedi.

Orman İşletme Müdürlüğündeki görevlilerin fidan dikimi hakkında bilgi vermesinin ardından Vali Akbıyık tarafından ilk fidan toprakla buluşturuldu. Ardından protokol üyeleri, kurum amirleri, vatandaşlar, asker, polis, öğrenci, sivil toplum örgütleri ve siyasi parti temsilcileri el ele vererek Vatan Tepesi’ne fidan diktiler.

KARS’TA 29 BİN FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Geleceğe Nefes Ol ‘ Kampanyası kapsamında Kars’ta 29 bin fidan toprakla buluştu.

Kars Valisi Türker Öksüz'ün katılımıyla "Bugün Fidan Yarın Nefes" kampanyası kapsamında Kafkas Üniversitesi (KAÜ) kampüsünde fidan dikimi yapıldı.

Bugün çok önemli bir etkinlik için bir araya geldiklerini ifade eden Kars Valisi Türker Öksüz, “Çok heyecan verisi bir etkinlik, bu bir ili ağaçlandırma seferberliği aslında, Orman Bakanlığımızın, Orman Genel Müdürlüğümüzün koordinesinde tüm Türkiye’de 11 milyon ağacı bugün toprakla buluşturuyoruz. Bu projenin adı ‘Geleceğe Nefes Ol’ neden geleceğe nefes? Çünkü bugün dikeceğimiz fidanlarla birlikte geleceğe bir nefes vermiş oluyoruz. Gelecek kuşaklara bütün yaşayan vatandaşlarımız gelecekte bu fidanları toprağa verdiği, hayata verdiği, havaya verdiği nefesten istifade edecekler” dedi.

Vali Öksüz, Bu farkındalık çalışması aynı zamanda bu kampanyada bulunmaktan çok heyecan duyuyorum. Tüm Türkiye’de 11 milyon fidan dikilirken, ilimizde ede 29 bin fidanı 5 ayrı noktada toprakla buluşturuyoruz. Umuyorum ki gelecek kuşaklara hakikaten önemli bir nefes olur bu diktiğimiz fidanlar. Biz 2019 yılı içerisinde Kars’ta toplam 300 bin adet fidan diktik. Bu önemli bir rakam elbette, bizde il olarak orman varlığımızı bu şekilde inşallah artırmak istiyoruz. Bu kampanyanın hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Türker Öksüz ve beraberindekiler KAÜ Kampüsünde hazırlanan alanda fidan dikimi yaptı. Dikilen fidanlara can suyu verildi. Kars genelinde 5 ayrı noktada yaklaşık 29 bin fidan toprakla buluştu. Dikilen fidanlara can suyu verildi.

Orman Müdürlüğü’nce katılımcılara çam fidanı dağıtımı yapıldı. Geleceğe Nefes Ol Kampanyası Kars’ta yoğun ilgi gördü.

ARDAHAN’DA AĞAÇLAR POSOF’A DİKİLDİ

Geleceğe nefes Ol” kampanyası kapsamında Ardahan’ın Posof İlçesi’nde 7 bin 500 fidan dikimi gerçekleştirildi.

Posof Kapalı Spor salonunun bulunduğu mevkide Posoflulardan başka Ardahan ve ilçelerinden de gelen vatandaşlarla beraber binlerce kişi fidan dikmek için toplandı.

Ardahan Valisi Mustafa Masatlı’nın katılımıyla beraber il ve ilçelerdeki askeri ve sivil mülki amirleri etkinliğin yapılacağı alanda bir araya geldiler.

Fidan dikilecek alana gelen vali Mustafa Masatlı vatandaşlar ve idareciler tarafından karşılandı. Vali Masatlı yüzlerce kişi ile tokalaştıktan sonra tören alanına geçti.

Saygı duruşu ve istiklal marşı okunmasının ardından konuşan Vali Mustafa Masatlı, konuşmasına “Yarın kıyamet olsa bile elinizde ki fidanı dikiniz” cümlesiyle başladı. Vali Masatlı, Ardahan ilinin hepsinde dikilmesi gereken fidanların tamamının Posof’ta dikilmesine karar verildiğini, bunun sebebinin ise Posofun iklim şartlarından kaynaklandığını belirtti.

Ardahan il ve ilçelerinde en ılıman ilçenin Posof olduğunu bu nedenle bu kararın alındığını belirten Vali Masatlı, 11 milyon fidan dikilmesi kararına rağmen bunun 13 milyon 700 bin sayısına ulaştığını belirtti.

Yapılan konuşmadan sonra fidan dikilmesine başlandı. Programa katılan binlerce kişi kadın, erkek, öğrenci, asker herkes fidan dikmeye başladı. Sadece Posof ta 7 bin 500 fidan dikiminden sonra Posof ilçe orman işletme şefliğinde katılanlara yemek ikram edildi.

MUŞ’TA 80 BİN FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

Muş’ta Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında 80 bin fidan dikildi.

81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen "11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes" kampanyası kapsamında Muş Alparslan Üniversitesinde (MŞÜ) fidan dikim töreni gerçekleştirildi. Saygı duruşuna müteakip İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan Muş Valisi İlker Gündüzöz, Türkiye’de 11 milyon ağacın saat 11.11’de dikileceğini söyledi. Gündüzöz, “Bu dev ağaçlandırma kampanyası belki de dünyanın gördüğü en büyük kampanya. İlimizde de 60 bin ağaç hedeflenmişti, bugün itibariyle 80 bini geçti. Ve dolayısıyla 11.11’de inşallah Muş 80 bin yeni ağaca kavuşacak. Bu alanda 8 bin ağaç dikeceğiz. Muhtelif alanlarda dikim yapılıyor. Bunlardan bir tanesi de Muş Alparslan Üniversitesinin bu ana kampüsü. Dolayısıyla burada 11.11 itibariyle ağaçlarımızı dikmeye başlayacağız. Önce Cumhurbaşkanımız adına, ardından muhterem eşleri hanımefendi adına, sonra ben ve eşim hanımefendi adına ben dikime katılacağım. Herkeste kendi ağacını dikecek” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından saat 11.11’i gösterdiğinde protokol üyeleri tarafından ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adına ve daha sonra 7’den 70’e binlerce kişi tarafından fidan dikimi gerçekleştirildi.

MALATYA FİDAN DİKME KAMPANYASI

- Fidan dikme kampanyası çerçevesinde Malatya’nın Hekimhan ve Arguvan ilçelerinde de fidanlar toprakla buluşturuldu. Hekimhan’da 22 bin fidan toprakla buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilecek 11 milyon fidan dikimi etkinliği Malatya'nın Hekimhan ilçesindeki Çebiş mevkisinde saat 11.11'de başladı. Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda başlatılan "Geleceğe Nefes" seferberliği çerçevesinde 11 Kasım saat 11.11'de 11 milyon fidan, Hekimhan'ın 5 noktasında toplam 22 bin fidan toprakla buluşturuldu. İlçe Kaymakamı Ahmet Özdemir, Belediye Başkanı Turan Karadağ,daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler ile vatandaşlardın büyük ilgi gösterdiği fidan dikiminde, çam fidanları toprakla buluşturuldu. Fidan Dikiminde Konuşan İlçe Kaymakamı Ahmet Özdemir, “Ülkemizin orman varlığı 22 milyon 600 bin hektar. İnşallah bugün memleketimizin her alanında dikeceğimiz fidanlarla orman varlığımız artacak. Ülkemiz daha da yeşil, ormanlarımız daha da süslü, akciğerimiz olan ormanlarımız daha da gelişmiş olacak. Bugün Hekimhan ilçemizde 5 ayrı noktada toplam 22 bin fidan toprakla buluşacak. Bu takriben 1,5 hektarlık bir alan yapıyor. Memleketimizin, ilçemizin ve Malatya’mızın orman varlığına bugün gayretlerimizle, alın terimizle, emeğimizle gönlümüzden damlayan tohumları toprağa nakış edeceğiz” dedi.

Arguvan’da fidan dikimi

Bu arada, Arguvan ilçesinde de fidan dikim kampanyası çerçevesinde Aşağu Surmenlı Mahallesi Karagedik mevkide 600 adet fidan toprakla buluştu fidan ekildi. Arguvan ilçe Kaymakamı Abdullah Şahin, ilçe belediye başkanı Mehmet Kızıldaş, İlçe Jandarma Komutanı Ali Ayva ilçe Emniyet Amiri Okan Gündüz ve daire müdürleri, ilçe mahalle muhtarları vatandaşlar, öğrenciler sivil toplum kuruluşları fidan dikim etkinliğine katıldılar. İlçe Kaymakam Abdullah Şahin, yaptığı konuşmada, ormanları koruyarak gelecek nesillere daha temiz ve daha yeşil vatan toprakları bırakmak gerektiğini söyledi.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ise, "Hepimizin en temel ihtiyacı temiz havadır. Yani oksijen ağaçlar vasıtasıyla üretilmektedir. Doğamıza sahip çıkmalıyız. Orman yangınlarına karşı da daha dikkatli olmalıyız” diye konuştu.

Tunceli’de 230 bin fidan toprakla buluştu

Tunceli’de ‘Geleceğe Nefes Ol Seferberliği’ kapsamında, 230 bin fidan toprakla buluşturuldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde Tarım ve Orman Bakanlığı’nın başlattığı “Geleceğe Nefes Ol” seferberliği kapsamında ülke genelinde olduğu gibi Tunceli ve 7 ilçesinde fidan dikimi gerçekleştirildi. Seferberlik kapsamında 50 bin fidan hedeflenen Tunceli’de, 81 bin fidan sahiplenilirken 230 bin fidan ise toprakla buluşturuldu.Bu sayede Tunceli Türkiye genelinde ilk 3’e girdi. Munzur Üniversitesi kampüs alanı içerisindeki fidan dikimine ise, Vali Tuncay Sonel, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Turgay Aras, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Akbaş, Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, İl Jandarma Komutanı Albay Sinan Şen, İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.Fidan dikiminden sonra kampüs alanında bir araya gelen öğrenciler ve otizmli bireyler halay çekerek Türkiye’de ilk 3’e girmeyi kutladı.

Ülke genelinde olduğu gibi Tunceli’de de binlerce fidanın toprakla buluştuğunu belirten Vali Tuncay Sonel, “Bugün Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi milli ağaçlandırma günü. Bugün 11 milyon fidan Türkiye’nin her köşesinde toprakla buluşuyor. Bizde bugün Munzur Üniversitesinde kampüs alanındayız. Tunceli ailesi olarak binlerce fidanı dikiyoruz. Bunlara 7 ilçemizde dahil. Binlerce fidanımız şuan toprakla buluşuyor. Biz emeği geçen tüm herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Gelecek nesle daha yeşil bir Türkiye için uğraşmak gerekiyor. En güzeli de 11 milyon fidan bugün Guinness Rekorlar Kitabına da girecek. Tunceli olarak da ilk 3’e girmiş bulunmaktayız. Buda bizi ayrıca mutlu etti” dedi.

Etkinliğe katılanlardan Nihan Yıldırım, “ 81 ilimizde fidan dikiliyor. Seçilen bölgeler genellikle heyelan bölgesi. Bu doğamıza büyük bir katkı sunacak. Herkes fidanları dikiyor. Bizde Tunceli ayağındayız. Büyük bir emek var. Bu emek gelecek nesillere de örnek olmasını temenni ediyorum. Yeşil bir doğa yeşil bir gelecek demek. Doğayı bu hale getirmek bizler için muhteşem bir duygu” diye konuştu.

Sınav için üniversiteye geldiklerini aktaran öğrencilerden Abdulaziz Çoşkun ise, “Sınavımızı ağaçlar için iptal ettik. Şimdi ağaç dikiyoruz. Bence doğa adına çok iyi bir şey. Bunu yapan tüm yöneticilere çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 
Doğu’da yün eğirme geleneği sürdürülüyor
 
Dev Projeye övgü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Oltu’da 11 bin 11 fidan toprakla buluşturuldu
Türkiye genelinde başlatılan fidan dikim etkinliğine Oltu’dan da destek geldi.
HDP önündeki ailelerin evlat nöbeti 70'inci günde
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiası ...
Atatürk minnet ve şükranla anıldı
Erzurum’un Oltu ve Aşkale ilçelerinde 10 Kasım Atatürk’ü anma programı düzenlendi.
 
Atatürk saygı ve rahmetle yad edildi
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 81. yıl dönümünde Erzurum’un ...
Çat’tan Aziziye’ye milli yürüyüş
Aziziye Zaferi'nin 142’inci yıldönümü nedeniyle bu yıl yedincisi düzenlenen ...
Evlat nöbeti tutan ailelerin sayısı 56'ya yükseldi
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırılmasından ...
 
Özdemir'den çiftçilere TARSİM sunumu
Bilgilendirme toplantısı, TARSİM Erzurum Bölge Müdürü Meriç Özdemir'in sunumu ile sona erdi
Sekmen: ‘Eser siyaseti yapıyoruz’
Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Barış Pınarı ...
‘Mevlid, hidayet ve kurtuluş mesajıdır’
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri