Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Mehmed Zahit Kotku Camisi’nde icazet töreni
Mehmed Zahit Kotku Camisi’nde icazet töreni
ETÜ ‘İmza Doğrulama Projesi’ne TÜBİTAK desteği
ETÜ ‘İmza Doğrulama Projesi’ne TÜBİTAK desteği
Anafartalar Zaferi'nin 110'uncu yıldönümü kutlandı
Anafartalar Zaferi'nin 110'uncu yıldönümü kutlandı
Anafartalar Zaferi 110’uncu yılında
Anafartalar Zaferi 110’uncu yılında
Destici: 'Mazlumlar yalnız bırakılmasın'
Destici: 'Mazlumlar yalnız bırakılmasın'
HABERLER>SAĞLIK-YAŞAM
21 Ekim 2024 Pazartesi - 11:33

ETO’dan ‘Yenidoğan Çetesi Operasyonu’ açıklaması

Erzurum Bayburt Gümüşhane Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Furkan Soner Taş, “Yenidoğan Çetesi Operasyonu” ile alakalı değerlendirmelerde bulundu.

ETO’dan ‘Yenidoğan Çetesi Operasyonu’ açıklaması

Erzurum Bayburt Gümüşhane Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Furkan Soner Taş, “Yenidoğan Çetesi Operasyonu” ile alakalı değerlendirmelerde bulundu.
Erzurum Bayburt Gümüşhane Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Furkan Soner Taş “Yenidoğan Çetesi Operasyonu” olarak ülke gündemine oturan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Şerefli Cumhuriyet Savcımızın tehdit edilmesiyle ortaya çıkan bir dizi menfur hadiseler meydana gelmiştir. Bu tür olaylara karşı Erzurum Bayburt Gümüşhane Tabip Odamızın tavrı nettir ve faillerin hak ettikleri cezayı bulmaları için hukuk biriminize sürecin takibi ile alakalı gerekli talimatlar verilmiştir. Öte yandan bu hadisenin ortaya çıkmasını takiben başka illerimizden de bu tür vakaların olduğuna dair şikayetler ve ihbarlar alınmaya başlanmıştır. Erzurum ili özelinde tarafımıza şu ana kadar herhangi bir ihbar veya şikayet olmamıştır. Bu sevindirici bir durumdur. Erzurum Tabip Odasının ve yönetiminin bu tür hadiselere karşı tavrı nettir ve sözümüz teminattır. İlimizde bu tür bir durumla muhatap olmuş, hukuki destek alamamış ve sonuçlanmayacağını düşündüğü için herhangi bir başvuruda bulunmamış vatandaşlarınızın Tabip Odamıza yapacakları başvurular titizlikle değerlendirilecektir.” dedi.
“Açıklamaları bizleri yine şaşırtmadı”
Benzeri menfur hadiselerin tekrar yaşanmaması için makam sahiplerinin alacakları insiyatiflere Tabip Odası olarak sonuna kadar destek vereceklerini ifade eden Doktor Furkan Soner Taş, “Türk Tabipler Birliği Merkez Konseyi Başkanı ve yönetimi ise yapmış oldukları açıklamada yine bizleri şaşırtmayacak olayın failleri şahıslarla ilgili üstün körü bir açıklama yapmayı tercih etmiş, menfur hadiseyi başka mecralara taşımayı amaçlayan adeta “ şahısların suçu yok” niteliğinde bir açıklamayla skandal bir açıklamaya daha imza atmıştır. Nitekim Erzurum Tabip Odası olarak böylesi bir açıklamanın nasıl ve ne amaçla yapıldığını Merkez Konsey Başkanı ve yönetiminin geçmiş sicillerini de göz önünde bulundurarak “Cambaza Bak” oyunu olarak değerlendiriyor, kendilerini daha kapsamlı ve kamuoyuna saygısızlık etmeyecek bir açıklamada bulunmaya davet ediyoruz. Erzurum Bayburt Gümüşhane Tabip Odası olarak bu hadiseler sonucu evlatlarını kaybeden vatandaşlarımıza ve Aziz Milletimize baş sağlığı diliyoruz.” şeklinde konuştu.

 
Müftülük personelinden tabya mesaisi
 
MEB Robot Yarışması ödülleri sahiplerini buldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Müftülük personelinden tabya mesaisi
Erzurum Müftülüğü personeli Aziziye 3 Tabyası'da temizlik yaptı.
23 ilde afet risk çalışmaları tamamlandı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 6 Şubat Kahramanmaraş ...
Göktaş: ‘Zulüm asla kabul edilemez’
Göktaş, “Akılalmaz zulümlere maruz kalan, her gün hayatla ölüm arasında ...
 
Palandöken soğuk rekorunu kırdı
Doğu Anadolu Bölgesinde soğuk hava etkisini artırdı. Türkiye’nin en soğuk ...
Çiftçi: ‘Muhtarlarımız toplumun sesidir’
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Büyükşehir’den tarım şenliği
Erzurum’da ‘Gelecek Tarımda’ tarım şenliği etkinliği düzenlendi.
 
Göktaş Aile Rehberi Sistemi’ni paylaştı
Göktaş, "Bakanlık olarak Aile Rehberi Sistemi'ni başlatıyoruz. Türkiye’nin ...
Işıkhan: Sayısız reformu hayata geçirdik
Işıkhan, “Bakanlık olarak bugüne kadar çalışma hayatında sayısız reformu ...
Memişoğlu: 'Şehir hastaneleri sağlık şaheserlerimiz'
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, "Türkiye'yi dünyanın en iyi sağlık hizmeti ...
 
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Töreli olmak
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Direnişin Başarısı
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Dilimizin Kaybolmakta Olan İncileri: Yanlış Söylenen Atasözleri ve Deyimler
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Bir Medeniyet Müessesesi Olarak Atatürk Üniversitesi
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Enver Paşa kimdi bilir misin?
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Medeniyet mi dediniz?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
PALANDÖKEN
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri