Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Komisyon İliç ilçesinde olay yerini inceledi
 Komisyon İliç ilçesinde olay yerini inceledi
2024-ALES/1 sonuçları açıklandı
2024-ALES/1 sonuçları açıklandı
Erzurum'da faal mükellef sayısında kesintisiz artış
Erzurum'da faal mükellef sayısında kesintisiz artış
'Teşekkürler Büyük Erzurumspor Taraftarı'
'Teşekkürler Büyük Erzurumspor Taraftarı'
Erzurum’da kaçak göçmen operasyonu
Erzurum’da kaçak göçmen operasyonu
HABERLER>TÜRKİYE
26 Haziran 2021 Cumartesi - 05:24

Erdoğan: 'Seçimin tarihi belli: Haziran 2023'

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, erken seçim isteyen muhalefete tepki göstererek, "Hayatları yalan, yatıyorlar kalkıyorlar ne diyorlar 'erken seçim', nereden çıktı bu ya? Seçimin tarihi belli: Haziran 2023. Boşuna çabalamayın" dedi.

Erdoğan:  Seçimin tarihi belli: Haziran 2023

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, erken seçim isteyen muhalefete tepki göstererek, "Hayatları yalan, yatıyorlar kalkıyorlar ne diyorlar 'erken seçim', nereden çıktı bu ya? Seçimin tarihi belli: Haziran 2023. Boşuna çabalamayın" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay Stadı, BOTAŞ Ertuğrul Gazi Yüzer Depolama ve Gazlaştırma Tesisi Hizmete Alımı, MOBSAN Sanayi Sitesi ve yapımı tamamlanan diğer projelerin açılışını gerçekleştirdikten sonra AK Parti Hatay Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'na katıldı.
"Gelecek nesillere daha büyük bir güçlü bir Türkiye bırakabilmek için her birimizin bu kutlu davanın neferi olduğunu benimsemeliyiz" diyen Erdoğan, "AK Parti'yi millet kurmuştur. Ana kademe, kadın kollarımız ve gençlik kollarımız bir aradayız. Hedefimiz önce bu ülkenin 84 milyon vatandaşının her birinin gönlünü fethetmektir. Vaktimizi ve enerjimizi sadece bu doğrultudaki çalışmalarımızı daha iyi getirmek için çalışacağız. En önemli görev teşkilatlarımıza düşüyor. Her saldırının hedefinde AK Parti'nin olması boşuna değildir. Türkiye ile AK Parti'nin kaderi adeta bütünleşmiştir. Türkiye'yi seven AK Parti'yi seviyor, Türkiye'den nefret eden bizden de nefret ediyor. Hep dik durduk ve dik durmaya da devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Türkiye'nin yaşadığı 19 yıl içinde 15 seçimin her birinin kendi içinde öneme sahip olduğunu ifade eden Erdoğan şöyle devam etti:"Şimdi önümüzde 2023 seçimleri var. Bu seçimler 19 yılın ardından ülkemizin geldiği seviyeyi 2053 vizyonuna taşıyacak en kritik dönemeci kapsıyor. Gece gündüz çalışmanızı istiyoruz. Hatay'la birlikte ülkemizin tamamında her haneye mutlaka, tekrar tekrar gireceğiz. Gittiğimiz her yerde güler yüzümüzle kazanmadık gönül bırakmayacağız. Bizde ne olacak? Tevazu... Bize gurur, kibir yakışmaz. Eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, adalette, emniyette, enerjide, tarımda yaptıklarımızı anlatacağız. Bunların yalandan başka vizyonları yok. Gençlerimizi gelecekleri ve hayalleri konusunda destek sağlayacak tek partinin AK Parti olduğuna ikna edeceğiz. Gezi'de mesele nasıl ağaç değilse, 15 Temmuz'da nasıl mesele Türkiye değilse, bugünkü saldırıların da amacının hakikat arayışı olmadığını milletimize anlatacağız."
Erdoğan erken seçim tartışmalarıyla ilgili olarak da, "Hayatları yalan, yatıyorlar kalkıyorlar ne diyorlar erken seçim, nereden çıktı bu ya? Seçimin tarihi belli: Haziran 2023. Boşuna çabalamayın. Gençler şunu unutmayın; 20 yıl öncesinin Türkiye'si ile veya Hatay'ı ile bugünün Hatay'ı karşılaştırdığınızda, bugünkü gençler bilmez. Onlara anlatacaksınız. Z kuşağı falan diyorlar ya bunlara anlatacaksınız, bilmezler. Onlara bunları hatırlatacaksınız" dedi.

 
Aşılama oranı en yüksek 10 il açıklandı
 
Gül’den Sivil Anayasa açıklaması
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan’dan AK Belediyecilik vurgusu
Erdoğan, AK Partili belediye başkanlarına, “Özellikle imar düzenlemelerinde ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan dadaşlara selam
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ...
Aşı’da ‘Türkovac’ gündemi
Erdoğan, “Üçüncü faza geçilen bu çalışma ile artık kendi aşımıza sahip ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yerli Aşı müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye’nin geliştirdiği kovid-19 aşısının milletimizle ...
Bahçeli: ‘Türkiye’nin bahtı açık’
Bahçeli, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun ...
Bahçeli: ‘Oyunlarını bozacağız’
Bahçeli, “Set olacağız, bariyer olacağız, baraj olacağız, kale olacağız, ...
 
'Ana vatan yavru vatan el ele'
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, “Türkiye ...
‘Ne yaptıysak milletimizle yaptık’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin bugüne kadar ne yaptıysa milletle ...
Hedeflerimize yaklaşıyoruz’
Erdoğan, ‘Tıpkı sağlık, tıpkı savunma sanayi, tıpkı gıda sanayi, tıpkı ...
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri