Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
U19 Kadın Millî Takımı Erzurum Kampı başladı
U19 Kadın Millî Takımı Erzurum Kampı başladı
Her şey çocuklar için
Her şey çocuklar için
Doğu Anadolu Doğa Harikaları - 31: Karanlık Kanyon
Doğu Anadolu Doğa Harikaları - 31: Karanlık Kanyon
91 kilo esrar ele geçirildi
91 kilo esrar ele geçirildi
Vali Çiftçi'den çözüm bekliyorlar
Vali Çiftçi'den çözüm bekliyorlar
HABERLER>EĞİTİM
16 Eylül 2025 Salı - 11:18

Erzurum ÖRAV Eğitim Şenliğinde geri sayım

Okullar açılıyor, öğretmenler ve öğrenciler sınıflara dönüyor. Türkiye'nin dört bir yanında binlerce öğretmen, yeni eğitim-öğretim yılına Öğretmen Akademisi Vakfı'nın (ÖRAV) Eğitim Şenliği ile merhaba diyecek.

Erzurum ÖRAV Eğitim Şenliğinde geri sayım

Okullar açılıyor, öğretmenler ve öğrenciler sınıflara dönüyor. Türkiye'nin dört bir yanında binlerce öğretmen, yeni eğitim-öğretim yılına Öğretmen Akademisi Vakfı'nın (ÖRAV) Eğitim Şenliği ile merhaba diyecek.

Garanti BBVA'nın kurucusu ve daimî destekçisi olduğu ÖRAV tarafından düzenlenen Eğitim Şenliği, bu yıl 11'inci kez öğretmenlerle buluşuyor. 20 Eylül'de başlayacak şenlik, aralık ayı sonuna kadar Türkiye'nin 7 bölgesinde, 30 ilde gerçekleşecek. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ÖRAV Eğitim Şenliği, alanında uzman konuşmacıların paylaşımları, ÖRAV Atölyeleri ve etkinliklerle zenginleştirilmiş kapsamlı bir program sunuyor.

Şenliğe ev sahipliği yapacak iller; Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Artvin, Aydın, Bartın, Batman, Bilecik, Burdur, Çanakkale, Denizli, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, Hatay, Iğdır, İstanbul, Isparta, Kars, Kayseri, Kocaeli, Konya, Kütahya, Muğla, Tekirdağ, Trabzon, Şanlıurfa, Zonguldak olacak.

"Yeni eğitim-öğretim yılına birlikte dinamizm katıyoruz"
ÖRAV Genel Müdürü Arzu Atasoy, "Her yeni eğitim yılı hem öğretmenlerimiz hem de öğrencilerimiz için umut dolu bir başlangıç. Biz de ÖRAV olarak öğretmenlerimize bu dönemde ilham ve güç verecek bir program hazırladık. Yeni eğitim-öğretim yılına hep birlikte dinamizm katmayı hedefledik. Eğitim Şenliği, öğretmenlerimizin birlikte düşünme, öğrenme, üretme ve yenilenme alanı. Bu yıl da sanat, spor, felsefe, teknoloji ve yaşam becerilerini bir araya getiren zengin atölyelerimizle öğretmenlerimizin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sunmayı hedefliyoruz. Türkiye'nin 7 bölgesindeki 30 ilde, binlerce öğretmenimizle buluşmayı heyecanla bekliyoruz" açıklamasında bulundu.

Yapılan açıklamaya göre ÖRAV Eğitim Şenliği, her yıl olduğu gibi bu yıl da alanında uzman konuşmacılar, ilham verici atölyeler ve dolu etkinliklerle öğretmenlere zengin bir deneyim sunacak. Sanattan spora, felsefeden teknolojiye, yaşam becerilerinden eğitsel oyunlara uzanan geniş içerik, öğretmenlere kişisel ve mesleki gelişim için güçlü bir zemin hazırlıyor.

 
Vali Çiftçi'den çözüm bekliyorlar
 
91 kilo esrar ele geçirildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tıp Fakültesi kapılarını yeni öğrencilerine açtı
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Erzurum Tıp Fakültesi, 2025-20256 eğitim-öğretim ...
Atatürk Üniversitesi EAIE 2025’te
Avrupa’nın en büyük yükseköğretim etkinliklerinden biri olan EAIE (European ...
GSB Yurtları 18 bin 12 öğrenci ağırlayacak
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı öğrenci yurtlarında bu sezon ...
 
Eğitimde yükseliş OECD raporuna yansıdı
OECD'nin her yıl yayımladığı ve eğitim sistemlerini karşılaştırmalı verilerle ...
17 hafız icazet aldı
Oltu ilçesinde hafızlık eğitimini tamamlayan 17 öğrenciye icazet belgeleri ...
Jandarma öğrencilerin heyecanına ortak oldu
Bingöl'de jandarma ekipleri, öğrencilerle bir araya gelerek ilk gün heyecanlarına ortak oldu.
 
ER-VAK’tan kültür hizmeti
Erzurum Kalkınma Vakfı (Er-Vak) eğitime destek amaçlı hizmetlerini sürdürüyor.
'Kavga eden değil dinleyen bir devlet dili benimsedik'
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler ...
İlk ders zili ‘Yeşil Vatan’ için çaldı
Erzurum'da 2025 - 2026 eğitim öğretim yılı açılışı Şehit Murat Ellik İlkokulu'nda yapıldı
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Huylunun Huysuzu
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Aydemir yalnızca bir isim yahut soyisim midir?
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Artık verilerle dövüşen adamlar var!
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Yıkılsın, yok olsun böylesi bir dünya
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Töreli olmak
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Bir Medeniyet Müessesesi Olarak Atatürk Üniversitesi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
PALANDÖKEN
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri