Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>SPOR
8 Ekim 2019 Salı - 13:12

Erzurumspor iç sahada fenomen oldu

MAHMUT AKDAĞ - ÖZEL - Erzurumspor evinde 4 maçın 3’ünü kazanıp, bir beraberlik alarak 10 puan topladı ve ligde iç saha fenomeni ekipler arasında yer buldu.

Erzurumspor iç sahada fenomen oldu

Erzurumspor evinde 4 maçın 3’ünü kazanıp, bir beraberlik alarak 10 puan topladı ve ligde iç saha fenomeni ekipler arasında yer buldu.

TFF 1’inci Ligde Erzurumspor henüz beklenen performansını ortaya koyamazken, Ümraniyespor, Hatayspor ve Balıkesirspor ligin zirvesine çıktı. Lig başlangıcında şampiyonluk sürecinde favori olarak gösterilen Akhisarspor, Bursaspor, Adana Demirspor ve Osmanlıspor ekipleri ilk 7 haftada taraftarının beklentisi karşılayamadı.

GENEL SIRALAMA GALİBİYET EN’LERİ

TFF 1’inci Ligde 7 haftalık periyotta en fazla galibiyet alan ekipler 4 maçla Ümraniyespor, Hatayspor, Balıkesirspor, Bursaspor ve Akhisarspor oldu. Bu ekipleri 3 galibiyet ile Karagümrük, Altay, Erzurumspor ve Osmanlıspor ekipleri takip etti. Boluspor ise ligde 3 puana hasret tek takım olarak kaldı.

GENEL SIRALAMA BERABERLİK EN’LERİ

1’inci ligde en fazla sayıda beraberlik alan takım 5 maçla Keçiörengücü olarak kaydedildi. Beraberlik alınan maç sayısı yüksekliği bakımından bu ekibi 4 maçla Adana Demirspor ve İstanbulspor, 3 maçla Karagümrük, Altay ve Adanaspor izledi. Bursaspor beraberliği bulunmayan tek takım olurken, Erzurumspor 1 maçla en az beraberlik alan takımlar arasında yer aldı.

KEÇİÖREN NAMAĞLUP

TFF 1’inci ligde Keçiörengücü dışında namağlup ekip kalmadı. Ligde en fazla yenilgiye uğrayan takımlar 5 maçla Eskişehirspor ve Boluspor olurken, bu ekipleri 4 yenilgi ile Giresunspor, Altınordu, Ekol Göz Menemenspor, 3 yenilgi ile Bursaspor, Erzurumspor, Osmanlıspor ve Adanaspor takımları takip etti.

GENEL SIRALAMA GOL EN’LERİ

7 haftalık süreçte ligin en golcü ekibi Ümraniyespor oldu. Rakip filelerle topu 13 kez buluşturan bu ekibi 12 golle Karagümrük ve İstanbulspor izledi. Balıkesirspor, Altay, Bursaspor 11, Hatayspor, Adanaspor 10, Osmanlıspor ve Akhisarspor 9 gol kaydetti.  Ligin en az gol atan ekipleri ise 5 golle Keçiörengücü, Menemenspor ve Boluspor olarak sıralandı. Kalesinde en fazla gol gören ekip ise 14 golle Eskişehirspor oldu.

İÇ SAHA PUAN SIRALAMASI

TFF 1’inci Lig iç saha puan sıralamasında Balıkesirspor 12 puanla ilk sırayı alırken, 10 puanla Ümraniyespor 2, aynı puanla Erzurumspor 3’üncü sırayı aldı. İç saha puan sıralamasında 9 puanla Bursaspor 4’üncü sıraya yerleşirken, 7 puanlı ekipler Adana Demirspor 5, Akhisarspor 6, Keçiörengücü 7, Hatayspor 8, Osmanlıspor 8, Altay ise 10’uncu sırada yer buldu.

İÇ SAHA GALİBİYET ENLERİ

Sahasındaki maçlarında en fazla galibiyet alan ekip 4 maçla Balıkesirspor olurken, bu ekibi 3 galibiyet ile Ümraniyespor, Erzurumspor ve Bursaspor takımları izledi. Ekolgöz Menemenspor ve Boluspor evlerinde galibiyete hasret 2 takım olarak belirlendi. Ligin son sırasındaki Eskişehirspor ise iç sahada 1 maç kazandı.

İÇ SAHA BERABERLİK EN’LERİ

Balıkesirspor ve Bursaspor evlerinde yenilmedikleri gibi beraberlik de almadılar. Balıkesirspor 4’de 4, Bursaspor ise 3’te 3 yaptı. Menemenspor da evinde berabere kalmayan 3’üncü ekip oldu. İç sahada en fazla berabere kalan takım 3 maçla İstanbulspor olurken, bu ekibi 2 beraberlikle Adanaspor ve Giresunspor izledi.

İÇ SAHA YENİLGİ EN’LERİ

Ekol Göz Menemenspor evinde oynadığı 3 maçı da kaybeden tek ekip olurken, evinde yenilmeyen 9 ekip, Balıkesirspor, Ümraniyespor, Erzurumspor, Bursaspor, Akhisarspor, Keçiörengücü, İstanbulspor ve Adanaspor olarak sıralandı. Eskişehirspor ve Boluspor ekipleri ise sahalarında oynadıkları 2 maçı kaybetti.

İÇ SAHA GOL EN’LERİ

İç saha maçlarında en fazla gol atan ekipler 9 golle Balıkesirspor ve Ümraniyespor oldu. Bu ekipleri 7 golle Altınordu ve İstanbulspor, 6 golle Erzurumspor, Bursaspor, adana Demirspor, Osmanlıspor, Adanaspor ve Fatih Karagümrük takımı takip etti. Boluspor ve Menemenspor ise iç sahadaki maçlarında sadece 1 gol atabildi. İç sahada en fazla gol yiyen ekip ise 7 gol ile Menemenspor olarak kaydedildi.

DEPLASMAN MAÇLARI GALİBİYET EN’LERİ

İç saha maçlarında galibiyet sayısı bakımından fenomen olan Erzurumspor aynı başarıyı dış sahada gösteremedi ve çıktığı 3 maçı da kaybetti. TFF 1’inci lig ekipleri içinde deplasmanda en fazla galibiyet alan ekipler 2 maçla Karagümrük, Hatayspor, Menemenspor, Akhisarspor olarak bildirildi. Lider Ümraniyespor ise deplasmanda sadeve 1 maç kazandı.

DIŞ SAHA BERABERLİK EN’LERİ

Keçiörengücü deplasmanda oynadığı 4 maçı da beraberlikle tamamlayan tek ekip olurken, Akhisarspor, Osmanlıspor, Bursaspor, Erzurumspor, Eskişehirspor ve Giresunspor deplasmanda beraberlik alamadı. Dış saha maçları puan sıralamasında lider olan Fatih Karagümrük ise 4 dış saha mazının 2’sinde berabere kaldı.

DIŞ SAHA GOL EN’LERİ

Deplasman karşılaşmalarında en gazla gol atan ekip 8 golle Hatayspor oldu, ekibi 7 gol ile Altay, 6 golle Fatih Karagümrük, 5 golle Akhisarspor, İstanbulspor, Bursaspor takımları takip etti. Dış saha maçları puan sıralamasında puansız olarak 17’inci sırayı alan mavi beyazlı ekip ise deplasmanda 1 gol atarken kalesinde 4 gol gördü.

 
Erzurumspor’un 2 sezonluk ilk 7 hafta karnesi
 
Daldal son yolculuğuna uğurlandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor’un 2 sezonluk ilk 7 hafta karnesi
MAHMUT AKDAĞ - ÖZEL - TFF 1’inci Ligde 7’inci haftanın ardından Erzurumspor, ...
Erzurumspor gibi Altınordu da deplasmanda kayıp
TFF 1. Lig’de haftayı BB. Erzurumspor mağlubiyetiyle noktalayan Altınordu, ...
Erzurumspor içerde 3, dışarda 16’ıncı sırada
MAHMUT AKDAĞ - ÖZEL - Erzurumspor 7’inci haftayı genel sıralamada 10 puanla ...
 
Eroğlu: “Özlenen Altınordu’yu izletmek istiyoruz”
Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu beraberlikle dönebilecekleri ...
Sözeri: “Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık”
BB Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirtti.
TFF 1. Lig: Osmanlıspor: 0 - Hatayspor: 1
TFF 1. Lig’in 7. hafta mücadelesinde Osmanlıspor sahasında Hatayspor’a 1-0 mağlup oldu.
 
Erzurumspor evinde namağlup
Erzurumspor evinde Altınordu’yu yenerek puanını 10’a çıkardı. Haftaya ...
Altınordu, Erzurum’da terliyor
TFF 1. Lig’de oynadığı son 2 karşılaşmadan galibiyet çıkaramayan Altınordu, ...
İspir’de karakucak güreş festivali
Erzurum’un İspir ilçesi Üzümbağı Mahallesinde düzenlenen karakucak güreş ...
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri