Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
TOBB’dan Karaca’ya başarı plaketi
TOBB’dan Karaca’ya başarı plaketi
Mart ayı bilimsel teşvik ödülleri sahiplerini buldu
Mart ayı bilimsel teşvik ödülleri sahiplerini buldu
Yücelik ailesi yasta
Yücelik ailesi yasta
Erzurum’da DEAŞ operasyonu
Erzurum’da DEAŞ operasyonu
Erzurum’da Narkoçelik-15 operasyonu
Erzurum’da Narkoçelik-15 operasyonu
HABERLER>EĞİTİM
9 Kasım 2023 Perşembe - 10:48

KUDAF 2023’te geri sayım

15-16 Mart 2023 tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan, ancak 6 Şubat Kahramanmaraş depremleri dolayısıyla ileri bir tarihe ertelenen Kuzeydoğu Anadolu Kariyer Fuarı (KUDAKAF'23) 18-19 Aralık tarihleri arasında Atatürk Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşecek.

KUDAF 2023’te geri sayım

15-16 Mart 2023 tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan, ancak 6 Şubat Kahramanmaraş depremleri dolayısıyla ileri bir tarihe ertelenen Kuzeydoğu Anadolu Kariyer Fuarı (KUDAKAF'23) 18-19 Aralık tarihleri arasında Atatürk Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşecek.
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, 7 üniversitenin iş birliğiyle gerçekleşecek olan KUDAKAF'23 öncesinde düzenlediği İl Protokolü ve Sektör Temsilcileri Buluşması programında şehrin yöneticileriyle bir araya geldi.
Toplantıya, Vali Mustafa Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı, Baro Başkanı Av. Talat Göğebakan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri ile STK temsilcileri katıldı.
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda “Yetenek Her Yerde” temasıyla üniversitelerin, kamu ve özel sektör kurumları ve meslek odalarının iş birliği ile gerçekleştirilecek olan KUDAKAF’ın öğrenciler ile işverenleri buluşturma noktasında şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da etkin bir rol oynayacağını belirten Rektör Çomaklı, etkinliği başarılı bir şekilde gerçekleşebilmesi işin şehirdeki kamu kurum ve kuruluşlar arasındaki iş birliğinin önemine değindi.
Bu yıl 3. kez kariyer fuarına ev sahipliği yapacak olmaktan dolayı ziyadesiyle mutlu olduklarını aktaran Rektör Çomaklı; etkinliğin yüz binlerce gencin işverenlerle buluşmalarına ve istihdam olanaklarından faydalanmalarına aracılık etmenin yanında nitelikli insan kaynağına ihtiyaç duyan her ölçekte işverenlerin de gençlerle doğrudan iletişim kurmasına vesile olacağını dile getirdi.

“KUDAKAF’23’ü Paydaşlarımızla Birlikte Başarıyla Gerçekleştireceğiz”
Rektör Çomaklı Çomaklı: “Fuarda öğrenciler için stant, söyleşi, B2B, proje pazarı, mülakat odaları, iş kulübü ve CV teslimi gibi etkinliklerin yer alacak. WEB sitesi, sosyal medya, yazılı ve basılı materyaller, radyo ve Tv’ler aracılığıyla da tanıtım ve iletişim sağlanacak. Üniversitelerimizin, Erzurum Valiliğimiz ile Büyükşehir Belediyemizin ve tüm kamu kurumlarının desteği ile 2022 yılında düzenlediğimiz DAKAF oldukça başarılı geçti ve ülke genelinde ses getirdi. Öğrencilerin en memnun olduğu kariyer fuarı olarak seçilen DAKAF 2022’nin ardından Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden başarı ödülü aldık. Verilen ödüle layık görülmek Atatürk Üniversitesi için büyük bir gurur kaynağı oldu. 2023 yılında da KUDAKAF’ı paydaşlarımızla birlikte başarıyla gerçekleştireceğiz” dedi.
KUDAKAF'23 hakkında genel bir bilgilendirme sunumu yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Sözbilir, konukların görüş ve önerilerini aldı.
Bu yıl fuara 500 firmanın katılmasının hedeflendiğini belirten Sözbilir, öğrencilerin KUDAKAF’23’e fuardan önce yetenek kapısı üzerinden kayıt yaptırmalarının önemli olduğunu ve bu konuda paydaş kurumlardan destek beklediklerini söyledi. İyi dilek ve temennilerle devam eden program, soru-cevap kısmıyla sona erdi.

 
Kadıoğlu Umut’u paylaştı
 
Narman Peri Bacalarında Turizm Çalıştayı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydemir profesörlük kadrosuna atandı
Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Dramatik ...
ERULDER misafir öğrencileri ağırladı
Erzurum Uluslararası Öğrenci Derneği (ERULDER) öğrencilerle kahvaltıda bir araya geldi.
ÖSYM, 2024 sınav takvimini açıkladı
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM), 2024 sınav ve sonuç ...
 
Bakan Tunç ATAUNİ öğrencilerine seslendi
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Erzurum’da Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesi ...
ETÜ Mucit Çocukları ödüllendirdi
Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) MUCİTPARK Bilim ve Fikir Atölyesi tarafından ...
Tekin depremzede öğretmenlerle bir araya geldi
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, depremde ayağı kesilen, eşini ve çocuğunu ...
 
Atatürk Üniversitesi THE sıralamasında
Atatürk Üniversitesi söz konusu 6 sıralamada; Yaşam Bilimleri alanı dünya ...
Eğitimde müfredat reformu
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “Tüm sınıfları kapsayacak şekilde bir ...
ATAUNİ’de bilimsel teşvik süreci
Atatürk Üniversitesi, “Emeğe saygı gösterme ve başarıyı takdir etme” ilkesi ...
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri