Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum yaşlı nüfusu en az olan 24’üncü İl
Erzurum yaşlı nüfusu en az olan 24’üncü İl
Tekin öğrencilerle iftar yaptı
Tekin öğrencilerle iftar yaptı
Aydın, Cumhur İttifakı için destek istedi
Aydın, Cumhur İttifakı için destek istedi
 ETÜ’lü öğrenciler dünya finalinde
 ETÜ’lü öğrenciler dünya finalinde
MSB: '1 PKK’lı terörist daha teslim oldu'
MSB: '1 PKK’lı terörist daha teslim oldu'
HABERLER>BÖLGEDEN
19 Şubat 2021 Cuma - 16:28

Kar yağışı altında teröre lanet yürüyüşü

Van’ın Bahçesaray ilçesinde bir araya gelen yüzlerce vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyerek PKK terör örgütüne lanet yağdırdı.

Kar yağışı altında teröre lanet yürüyüşü

Van’ın Bahçesaray ilçesinde bir araya gelen yüzlerce vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyerek PKK terör örgütüne lanet yağdırdı.
Gara bölgesinde 13 sivili vahşice şehit eden PKK terör örgütüne tepkiler devam ediyor. Van’ın Bahçesaray ilçesinde de AK Parti İlçe Başkanlığı öncülüğünde bir araya gelen yüzlerce kişi, ellerindeki Türk bayraklarıyla lapa lapa kar yağışı altında yürüyüşe geçti. Bahçesaray Kaymakamlığı ve belediyesinin de destek verdiği yürüyüşte sık sık ‘kahrolsun PKK ve şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganı atan kalabalık, Feqiye Teyran Kütüphanesi önüne kadar yürüdü. Burada yapılan duanın ardından kalabalık dağıldı.
Yürüyüşün ardından bir açıklama yapan AK Parti Bahçesaray İlçe Başkanı Cumali Sabırlı, 13 Şubat günü Irak’ın Gara bölgesinde hain terör örgütü PKK’nın 13 silahsız ve masum insanı feci şekilde şehit etmesi nedeniyle bir yürüyüş düzenlediklerini belirterek, “Buradan şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve sevdiklerine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Bu eli kanlı terör örgütü yıllardır ülkemizin başına çöken adeta bir kara bela haline gelmiştir. Yıllardır bu ülkenin nice askerlerini, polislerini, öğretmenlerini, devlet çalışanlarını ve sivillerini katletmiştir. 35 yılda 20 bin pırıl pırıl gencimizi dağa kaçırmıştır. Bugüne kadar on binlerce vatan evladımızı acımasızca şehit etmiştir. Bu eli kanlı terör örgütü ülkemizin dört bir yanında çeşitli katliamlar yaparak çirkin yüzünü bir kez daha göstermiştir. İlçemizde yapılan Sündüz ve Karabet katliamları, bunun yanı sıra 1993 Başbağlar katliamı, 1987 Pınarcık katliamı, 1993 yılında 33 askerimizi vahşice şehit ederek Bingöl katliamını yaptılar ve bunun gibi onlarca insanlık dışı kahpelik yaptılar. Bu alçak terör örgütünü Allah kahru perişan eylesin. Aynı şekilde bu terör örgütünün iç ve dış destekçilerine Allah fırsat vermesin. Bu saldırı son olsun. Daha fazla askerimizin, polisimizin ve sivil vatandaşımızın şehit olmasını istemiyoruz. Artık bu terör belasının yakamızdan düşmesini diliyoruz. Buradan Diyarbakır’da evlat nöbetinde olan annelerimizin şerefli duruşunu alkışlıyor ve Bahçesaray halkı olarak sonuna kadar yanlarında olduğumuzu söylemek istiyorum. Buradan o çocuklara da çağrıda bulunuyorum, ailenizin daha fazla perişan olmasına izin vermeyin. Annelerinizin kederli bekleyişlerine artık son verin. Zalim terör örgütü PKK’nın elinden kurtulup devletinizin şefkatli kollarına gelin. Buradan her zaman söylediğimiz gibi şu sözlerimizi tekrarlıyorum. Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemizin süreceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Allah güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Allah devletimize zeval vermesin” dedi.

 
Palandöken’de AK Seferberlik
 
Ailelerin evlat nöbeti 536’ncı gününde
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
On binler hainleri lanetledi
Van’da Sivil Toplum Kuruluşları Birlik Komitesi tarafından Gara şehitleri ...
Hainlere tepki yağıyor
Van’ın Erciş ilçesinde bir araya gelen kalabalık, Gara'da şehit edilen ...
Teröre karşı tek yürek oldular
Hakkari'de, 'Pençe Kartal-2 Harekatı' bölgesindeki Gara'da 13 sivili şehit ...
 
Pasinler’de Meslek eğitimi gündemi
Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası, Erzurum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, ...
Yakutiye Belediyesi'nden 7/24 kar alarmı
Yakutiye Belediyesi Fen İşleri Şantiyesi ekipleri dün geceden başlattığı ...
Gazilerden HDP ve PKK terör örgütüne tepki
Anadolu Avrasya Gazi ve Şehit Aileleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ...
 
Yaşar’dan Regaib Kandili mesajı
Yaşar, “İslam âlemi olarak mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaib Kandil’ine ...
Aşkale’de karla mücadele seferberliği
Erzurum’da iki gündür etkili olan kar yağışının ardından Aşkale ilçesinde ...
Sunar, ‘Gönlümüzü de, yollarımızı da açık tutuyoruz’
Karla mücadele çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan ...
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri