Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum yaşlı nüfusu en az olan 24’üncü İl
Erzurum yaşlı nüfusu en az olan 24’üncü İl
Tekin öğrencilerle iftar yaptı
Tekin öğrencilerle iftar yaptı
Aydın, Cumhur İttifakı için destek istedi
Aydın, Cumhur İttifakı için destek istedi
 ETÜ’lü öğrenciler dünya finalinde
 ETÜ’lü öğrenciler dünya finalinde
MSB: '1 PKK’lı terörist daha teslim oldu'
MSB: '1 PKK’lı terörist daha teslim oldu'
HABERLER>GUNCEL
28 Haziran 2021 Pazartesi - 06:08

Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2030’uncu yılında

Akar, "Kara Kuvvetlerimizin kuruluşunun 2230’uncu yıl dönümünü en içten duygularla kutluyorum. Mete Han tarafından temelleri atılan Kara Kuvvetlerimiz, köklü tarihi, milli, manevi ve mesleki değerlere bağlı kahraman ve fedakar personeliyle dünyanın en saygın askeri güçlerinden biridir" dedi.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2030’uncu yılında

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Kara Kuvvetlerimizin kuruluşunun 2230’uncu yıl dönümünü en içten duygularla kutluyorum. Mete Han tarafından temelleri atılan Kara Kuvvetlerimiz, köklü tarihi, milli, manevi ve mesleki değerlere bağlı kahraman ve fedakar personeliyle dünyanın en saygın askeri güçlerinden biridir" dedi.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kara Kuvvetlerinin 2230’uncu kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Bakan Akar mesajında, "Kara Kuvvetlerimizin kuruluşunun 2230’uncu yıl dönümünü en içten duygularla kutluyorum. Mete Han tarafından temelleri atılan Kara Kuvvetlerimiz, köklü tarihi, milli, manevi ve mesleki değerlere bağlı kahraman ve fedakâr personeliyle dünyanın en saygın askeri güçlerinden biridir. Kara Kuvvetlerimiz, vatanımızın, hudutlarımızın ve asil milletimizin güvenliğine yönelen her türlü tehdit ve tehlikeye karşı yurt içinde ve sınır ötesinde azim ve kararlılıkla mücadele etmiştir, etmektedir. Bu çerçevede yüksek teknolojiye sahip yerli ve milli savunma sanayi ürünleriyle teçhiz edilmiş kahraman Kara Kuvvetlerimiz, terörle mücadele kapsamında icra ettiği geniş çaplı harekâtlarla şanlı tarihine yeni ve büyük başarılar eklemiştir. Suriye ve Irak’ın kuzeyinde icra edilen bu harekatlarla ülkemizin güneyinde kurulmak istenen terör koridoru parçalanmış, sınırlarımızın, asil milletimizin ve umudunu bizlere bağlayan masum ve mazlum bölge halkının güvenliği sağlanmıştır. Kara Kuvvetlerimiz; salgın şartlarına rağmen ayrıca BM, NATO, AGİT, AB bünyesinde ve ikili anlaşmalar çerçevesinde Afganistan, Kosova, Bosna-Hersek, Azerbaycan, Libya, Katar, Somali gibi birçok coğrafyada bölgesel, küresel barış ve istikrara da büyük katkı sağlamaktadır. Tüm bu faaliyetlerle eş zamanlı olarak personelinin niteliklerini, çağın şartlarına ve harbin değişen doğasına en uygun şekilde geliştirmek amacıyla eğitim/tatbikat faaliyetlerine de aralıksız ve başarıyla devam etmektedir. Kara Kuvvetlerimizin kahraman ve fedakar personelini tüm bu başarılarından dolayı yürekten kutluyor, her birini alınlarından öpüyorum. Kara Kuvvetlerimiz, yedi iklim üç kıtaya barışı, adaleti, huzuru götüren atalarımızdan ve asil milletimizin sevgisi, güveni ve duasından aldığı ilhamla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kendisine verilecek her türlü görevi başarıyla yerine getirecek ve ülkemizin gurur kaynağı olmaya devam edecektir. Bu kuruluş yıl dönümü vesilesiyle Mete Han’dan Sultan Alparslan’a, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten günümüze kadar Kara Kuvvetlerimizin bu seviyeye ulaşmasında emeği geçen tüm komutanlarımızı ve devlet büyüklerimizi saygıyla anıyorum. Aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yâd ediyor, hayatta olan kahraman gazilerimize, şehitlerimizin ve gazilerimizin kıymetli ailelerine saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar başta olmak üzere Kara Kuvvetlerimizin muvazzaf ve emekli tüm personelini kutluyor, kendilerine ve kıymetli aile fertlerine sağlık, başarı ve esenlikler diliyorum" dedi.

 
‘Dünyayı kendimize hayran bırakacağız’
 
‘Türkiye, ilgiyle, etkiyle izleniyor’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydemir: Yeni sistem başarıyı getirdi
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Cumhurbaşkanlığı Hükümet ...
Kadına Yönelik Şiddetle Etkin Mücadele
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 81 il müdürlüğüne “Kadına ...
Erzurum vaka sayısında 7'inci sırada
Erzurum covid 19 her yüz binde vaka sayısı oranı yüksekliği bakımından ...
 
Vali Memiş’ten aşı çağrısı
Korana virüse karşı en güçlü silahın aşı olduğunu belirten Memiş, “Korona ...
Erdoğan Gençlik yatırımlarını paylaştı
Türkiye’ye son 19 yılda kazandırdıkları güçlü yatırım ve hizmet alt yapısı ...
Erzurum vaka sayısında 8’incilikten 6’ncılığa çıktı !
Erzurum covid 19 her yüz binde vaka sayısı oranı yüksekliği bakımından ...
 
35 yaş ve üzeri vatandaşların aşılaması başladı
Sağlık Bakanlığının Covid-19 ile mücadele kapsamında başlattığı aşılama ...
Aydemir'den Erzurum Tarım MTAL müjdesi
Milletvekili Aydemir, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda gündeme getirdiği ...
‘Müttefiklerimizden dayanışma bekliyoruz’
Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Liderler Zirvesi’ne katılmak üzere Brüksel’e ...
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri