Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çiftçi Erzurum asayiş gündemini değerlendirdi
Çiftçi Erzurum asayiş gündemini değerlendirdi
Yusufeli'nde heyelan
Yusufeli'nde heyelan
Mehmed Zahit Kotku Camisi’nde icazet töreni
Mehmed Zahit Kotku Camisi’nde icazet töreni
ETÜ ‘İmza Doğrulama Projesi’ne TÜBİTAK desteği
ETÜ ‘İmza Doğrulama Projesi’ne TÜBİTAK desteği
Anafartalar Zaferi'nin 110'uncu yıldönümü kutlandı
Anafartalar Zaferi'nin 110'uncu yıldönümü kutlandı
HABERLER>SPOR
20 Aralık 2023 Çarşamba - 17:49

Kutlu: ‘Futbolcularımız yürekleriyle oynadılar’

Erzurumspor Teknik Direktör Hakan Kutlu ise yaptığı değerlendirmede, “Son haftalarda hakemler gündemde olduğu için, maçın hakemlerini tebrik ediyorum.' dedi

Kutlu: ‘Futbolcularımız yürekleriyle oynadılar’

Erzurumspor Teknik Direktör Hakan Kutlu ise yaptığı değerlendirmede, “Son haftalarda hakemler gündemde olduğu için, maçın hakemlerini tebrik ediyorum. Şu yönden, hataları vardı. Özellikle bizim aleyhimize çok net bir penaltı ve rakip oyuncuyu ikinci sarı karttan atması gereken bir pozisyon vardı. Yine de sahada iyi niyetli bir duruş sergiledi. Bunların dışında da çok iyi bir maç yönetti. Tabii VAR’dan dönmesi gereken kararlar vardı. Penaltı pozisyonunu göremeyebilir. Çünkü biz de ekranda seyretmeden pozisyonun penaltı olduğunun tam farkına varamamıştık. Oyuncularımızın oradaki itirazı nedeniyle penaltı mı acaba diye ekrandan baktıktan sonra penaltı olduğunu gördük. VAR’daki hakemlerin daha dikkatli olması gerekiyor bu pozisyonda. Ama 90 dakika sonuna baktığımız zaman iyi bir maç yönetti diyebilirim. Maçın sonuna beş dakika eklenmesi, yine orta hakemle alakalı ya da yan hakemlerle alakalı değil. VAR uyarıyor. VAR'dan gelen kararla süre eklemesi yapıyorlar ki bugün bana göre en az 9-10 dakika, hatta 10 dakikanın üzerinde eklenmesi gerekiyordu. Ama beş dakikayla VAR hakemleri sınırlı tuttu. Penaltı pozisyonunda devreye aleyhinize girdikleri gibi orada da aleyhinize girmişlerdi. Maça gelince ilk yarı rakibimize verdiğimiz tek pozisyonda rakibimiz golü buldu. Aslında ilk yarıda bizim pozisyonlarımız vardı. Ama oyun tam anlamıyla üstünlük kuramamıştık. Biraz tutuktuk, ama rakibimize de pozisyon vermiyorduk. Rakibimizin yaptığı çok fazla bir şey yoktu ama bizim de yoktu. Maçın ikinci yarısında bir kere futbolcularımın hepsinin alınlarından öpüyorum. Gerçekten bir takımın reaksiyon vermesi ancak bu kadar olabilirdi. Çok iyi bir reaksiyon verdiler. Ben sayamadım, çok fazla yüzde yüz, hani son pasları veremedik, ya da son pasları atamadık gibi değil. Yüzde yüz kaleciyle başa başken atamadığımız pozisyonlar var. Girdiğimiz pozisyonlar var, değerlendiremedik. Ama bir takımı ancak karşısında bir takım varken ancak bu iyi oynayıp, bu kadar pozisyona girilebilirdi. Yürekleriyle oynadılar 45 dakika. Üç puanı hak etmiştik. Çok farklı bir skorla hak etmiştik. Telafi ederiz. Yeter ki oyuncuların sahadaki bu ikinci yarı özellikle duruşlarını, mücadelelerini, inanmışlıklarını, ortaya koydukları futbol anlayışlarını devam ettirsinler. Bunların telafi yaparız. 19 puana ulaştık. Önümüzde bir Eyüp maçı var. Ben Eyüp maçına gidip orada da yani şu maçın ikinci yarısını gibi ortaya koyup ben kazanacağımızı düşünüyorum. Çünkü bizim oyuncularımız böyle zor maçları da seviyor. Kaptanımızla alakalı konuşmak istiyorum. Annesi iki gün önce vefat etti. İnşallah mekânını cennet olur. O da büyük bir fedakârlık gösterip annesinin ölümünden bir gün sonra gelip burada hem ne kadar önemli bir karakter olduğunu, hem bu camiaya ne kadar sahiplendiğini gösterdi. Sahada da müthiş mücadele verdi” diye konuştu.

 
Gürsel: ‘Erzurumspor’la oynamak kolay değil’
 
Asgari ücret enflasyonun gerisinde kalmadı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gürsel: ‘Erzurumspor’la oynamak kolay değil’
Trendyol 1. Lig’in 16. haftasında Erzurumspor FK sahasında Ümraniyespor ...
Yumlu’nun gözyaşları taraftarı da ağlattı
Erzurumspor 90’ıncı dakikaya kadar geride kaldığı maçta, Eren Tozlu’nun ...
Basketbol’da Mümtaz Turhan AL farkı
Mümtaz Turhan Proje Anadolu Lisesi, ilk kez bu yıl mezun verecek olmasına ...
 
Trendyol 1. Lig: Tuzlaspor: 1 - Sakaryaspor: 3
Trendyol 1. Lig'in 16. haftasında Sakaryaspor'u ağırlayan Tuzlaspor, sahadan ...
Trendyol 1. Lig: Giresunspor: 0 - Gençlerbirliği: 1
Trendyol 1. Lig’in 16. haftasında Giresunspor, konuk ettiği Gençlerbirliği’ne 1-0 mağlup oldu.
Trendyol 1.Lig: Kocaelispor: 1 - Bodrum FK: 1
Trendyol 1. Lig’in 16. haftasında Kocaelispor, Bodrum FK’yı konuk etti. ...
 
U15 Millî Takım Kampı devam ediyor
Erzurumspor’dan Ahmet Muhammed Aslan’ın yer aldığı  U15 Millî Takımının ...
Erzurum’da Futbol Gelişim Projesi
23-29 Aralık 2023 tarihlerinde Ankara, İstanbul, Bursa, Konya, Samsun, ...
Erzurumspor'da hedef galibiyet
Trendyol 1. Lig takımlarından Erzurumspor FK, yarın kendi sahasında karşılaşacağı ...
 
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Töreli olmak
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Direnişin Başarısı
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Dilimizin Kaybolmakta Olan İncileri: Yanlış Söylenen Atasözleri ve Deyimler
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Bir Medeniyet Müessesesi Olarak Atatürk Üniversitesi
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Enver Paşa kimdi bilir misin?
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Medeniyet mi dediniz?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
PALANDÖKEN
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri