Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum yaşlı nüfusu en az olan 24’üncü İl
Erzurum yaşlı nüfusu en az olan 24’üncü İl
Tekin öğrencilerle iftar yaptı
Tekin öğrencilerle iftar yaptı
Aydın, Cumhur İttifakı için destek istedi
Aydın, Cumhur İttifakı için destek istedi
 ETÜ’lü öğrenciler dünya finalinde
 ETÜ’lü öğrenciler dünya finalinde
MSB: '1 PKK’lı terörist daha teslim oldu'
MSB: '1 PKK’lı terörist daha teslim oldu'
HABERLER>SİYASET
14 Ağustos 2019 Çarşamba - 13:42

MHP’de bayramlaşma

MHP Erzurum il başkanlığının düzenlemiş olduğu geleneksel bayramlaşma programı tavşanlı aile çay bahçesinde yapıldı.

MHP’de bayramlaşma

MHP Erzurum il başkanlığının düzenlemiş olduğu geleneksel bayramlaşma programı tavşanlı aile çay bahçesinde yapıldı.
Programa MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, MHP MYK Üyesi A. Gökhan Yazıcı, Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Haktan Genç, İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, Uzundere Belediye Başkanı Hilmi Aktoprak, İlçe Başkanları, İl Ve İlçe Yönetimleri, Kadın Kolları, Kamusen Erzurum Temsilcileri, Türkav Erzurum Temsilcileri, Hizmet İş Erzurum Şube Başkanı, ve çok sayıda partili katıldı.
Programda sırasıyla konuşma yapan Uzundere Belediye Başkanı Hilmi Aktoprak, İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, Erzurum Ülkü Ocakları İl Başkanı Haktan Genç, MHP MYK Üyesi A. Gökhan Yazıcı yaptıkları konuşmalarda gelen misafirlerin bayramını kutladıktan sonra bu bayramın birliğe ve beraberliğe vesile olmasını temenni ettiler.
Daha sonra söz alan il başkanı Naim Karataş tüm misafirlerin bayramını kutladıktan sonra sözlerine şöyle devam etti.'' Bayramlar, kavuşmanın, kaynaşmanın ve kucaklaşmanın tebliğidir. Bayramlar kardeşliğin dostluğun ve yakınlığın hiç değişmeyen adresidir. Küslükleri bitirmek ,küskünleri barıştırmak için bayramları bir kucaklaşma vesilesi olarak değerlendirmeliyiz .Hamdolsun ülkücü hareket birlik ve beraberlik içerisinde olarak her zaman bir olmuş iri olmuş ve diri kalmıştır. Ne yazık ki bunu idrak edememiş o küçük zihinler ülkücülere laf atmaya, karalamaya çalışmaktadırlar. Fakat şunu iyi bilmelidirler ki ülkücüler devletin sigortasıdır, ülkücüler Nizam-ı Alem İlahi Kelimetullah davasını yüksek bir şuurla benimsemiş ve bu dava için canından vaz geçmeyi göze almış yiğitlerdir. Ülkücüler çelik gibi iradeleri ve mangal gibi yürekleri ile yarının Türkiye’sidir. Tekrar ediyorum her aklın bunu idrak etmesi söz konusu değildir. Hedefimiz 2023 seçimleridir. Bunun içinde durmadan dinlenmeden çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Bu bağlamda bütün ilçelerimizde istişare toplantılarına devam edip milletimizle hem hal olup onların dilek ve temennilerini dinleyerek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu mübarek kurban bayramının Türk İslam aleminin birliğine beraberliğine vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz eder, sevgi ve saygılarımı sunarım. “dedi
Son olarak bir konuşma yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Kamil Aydın programa katılan misafirlerin bayramını kutladıktan sonra sözlerine şöyle devam etti. ''Bayramlar insanları bir araya getiren, Rahmeti, bereketi Allah’ın inayetini farkında olmayı zirveleştiren günlerin adıdır. Rabbım bu bayramın vesilesi ile ülküdaşlık hukukumuzun çok önemli bir ayağı olan hak ve hakikat yolculuğumuzda aramızdaki nifak tohumlarının yok edilmesine, fitnenin fesadın bertaraf edilmesine, birliğimizin,beraberliğimizin,kardeşliğimizin,ülküdaşlık hukukumuzun pekiştirilmesine vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Sizlere Genel Başkanımız, Bilge liderimiz, Dr. Devlet Bahçeli bey tüm Erzurumlu hemşerilerimize ve ülküdaşlarımıza selam ve sevgilerini göndererek bayramımızı kutladı. İnananlar bir millettir. Hak ile batılın insanlık var olduğundan beri mücadelesi vardır, bu bizden sonrada devam edecektir. Biz bu mücadelede Hakkın yanında olmakla mükellefiz. Dolayısıyla dünyanın neresinde bir haksızlık varsa, neresinde bir zulüm varsa, neresinde İslam dünyası darda ise bizim onu endişe edip, gönlümüzün müstesna yerinde acısını duymak gibi bir mükellefiyetimiz vardır. Nerede darda kalmış kardeşlerimiz varsa bizim onlara karşı sorumluluklarımız vardır. Âmâ ülküsüzler, ilkesizler bunu anlamazlar” şeklinde konuştu.

 
Samsunspor Erzurum kampındaki ilk antrenmanını yaptı
 
Uzundere’nin taşkın riski önlendi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'AK Dava Mukaddes yüke hamal olmak davasıdır'
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir,’ AK dava; Üstad Necip Fazıl’ın ...
Sekmen: “Ak Parti demek millet demektir”
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti’nin kuruluşunun 18’inci ...
Hak dilimizi tekbirde, ruhumuzu tevhitte daim kılsın
Aydemir , ‘Cenabı Hakk,Mekke’den İstanbul’a fetih ruhunu diri tutan; Aziziye’den ...
 
Sekmen: ‘Bayram: Rahmet mevsimi’
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Gönüller birbirine ...
Öz: ‘Bayramlar huzur iklimidir’
AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, maddi ve manevi zenginliklerimizi ...
Karataş: ‘Bayram değerler buluşmasıdır’
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
 
Temmuz ayında bunlar konuşuldu
Medya Takip Merkezi (MTM) tarafından hazırlanan raporda, Temmuz ayının ...
Sekmen: ‘Muhtarlar yol arkadaşımız’
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in ilçe ziyaretleri ...
Sekmen güven tazeledi
Doğu Anadolu Belediyeler Birliği (DAB-BİR) Başkanlığı görevine yeniden ...
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri