Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
HABERLER>SİYASET
9 Haziran 2021 Çarşamba - 13:08

Milletvekili Aydemir’den Şık’a sert tepki

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul Milletvekili Ahmet Şık'ın son açıklamalarına yönelik, "Bu devleti yıkmaya hiçbirinizin kudreti, gücü yetmez." dedi.

Milletvekili Aydemir’den Şık’a sert tepki

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul Milletvekili Ahmet Şık'ın son açıklamalarına yönelik, "Bu devleti yıkmaya hiçbirinizin kudreti, gücü yetmez." dedi.

Milletvekili Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, muhalefetin, gerçekleri görmek istiyorsa sahadaki resimlere bakması gerektiğini söyledi.

‘HİZMETLERİ GÖRÜN, İFTİHAR EDİN’

Muhalefetin TÜİK verilerine yönelik eleştirilerine işaret eden Milletvekili Aydemir, "Gidin fabrikalarda üretilen malları, orta yere konan hizmetleri görün. Bununla, siz de bu vatanın bir mensubu olarak iftihar edin." diye konuştu.

‘KÜRTLERE ZULMETMESİNLER’

TBMM’de düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendiren AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi Milletvekili Aydemir, Filistin’de katledilen çocukları bölücü hainlerle eş tutan CHP Milletvekiliyle, “Devleti yıkmalıyız” diyen HDP’den seçilmiş milletvekili ve ortaklarına sert tepki gösterdi.

Milletvekili Aydemir, muhalefetin "Filistin'de katledilenleri gündeme getiriyor, Türkiye'dekileri gündeme getirmiyorsunuz" iddiasına, "Türkiye'deki katliamları biz gündeme getiriyoruz. Filistin'deki şehit çocuklarla, teröristleri eş değer tutan milletvekili olan zata söylüyorum; Kürtlerin hakkını korusun. Kürtlere zulmetmesinler." karşılığını verdi.

‘KINIYORUZ’

TİP'li Ahmet Şık'ın son açıklamalarını değerlendiren Milletvekili Aydemir, "Sen bu devleti tanımıyorsun. Cahil, nadan adam. Bu devlet, 5 bin yıllık bir devlet. Senin ağa babaların çok uğraştı tarih boyunca. Bu devleti yıkmaya hiçbirinizin kudreti, gücü yetmez. Özellikle CHP ile ortak olan İYİ Parti'li kardeşlerime sesleniyorum; ben sizin kumaşınızı biliyorum. İçinize sinmiyor bu. 'Devleti yıkalım' diyenlerle ortak nasıl olursunuz? Milletin büyük tepkisi var. İYİ Parti'ye oy veren seçmenler, bize ulaşıyorlar. Şu hakikatleri görün lütfen, bunlara karşı tepkinizi koyun. Meclis'te yer almış bir ismin, 'Devleti yıkacağız' gibi bir kayıt düşmesi, bunların vatana ihanetinin çok aleni hal almasıdır. Kınıyoruz." dedi

‘MİLLETİMİZİN SAĞDUYUSUNA İNANIYORUZ’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Şık için, cezaevinden çıktığında, sosyal medya hesabından "Hoş geldin" mesajı yayımladığını ifade eden Milletvekili Aydemir, "Şimdi onun gözü aydın olsun." dedi. Milletvekili Aydemir, "CHP, o 'devleti yıkacağız' diyen adamla ortak. O halde seçmenler, 'Biz kiminle ortağız, kimin yanında duracağız' diye bir baksınlar. Milletimizin sağduyusuna inanıyorum. Onlara dönük esaslı bir demokrasi sillesi atacaklarını biliyorum." yorumunu yaptı.

DADAŞ BAKAN BABÜROĞLU’NA VEFA

Milletvekili Aydemir basın toplantısının son bölümünde önceki hafta sonunda hakkın rahmetine kavuşan Eski Cumhuriyet Senatörü, Bayındırlık, İmar ve İskan Bakanlarından Erzurumlu Selahattin Babüroğlu’nu rahmetle andı. Babüroğlu’nun Türk Siyasi tarihinde iz bırakmış bir devlet adamı olduğunu, dadaş kıvamındaki duruşuyla devlet terbiye ve geleneklerini şahsında her daim ifade ettiğini belirterek, ‘Ülkemize yaptığı hizmetlere minnettarız. Merhum Babüroğlu büyüğümüzü her daim rahmetle yad edeceğiz. Kabri nur, mekanı cennet olsun. ‘ dedi.

 

 

 
Değerler Eğitimi projesi ilgi gördü
 
Aksoy iklim değişikliği ve kuraklığı d6eğerlendirdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bahçeli: ‘HDP kapatılmalıdır’
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “HDP’nin kapatılması artık hukukun konusudur, ...
Bahçeli: ‘Doğru yoldayız’
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Türkiye ...
Destici: ‘HDP PKK’nın yan örgütüdür’
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “PKK terör örgütü ...
 
MHP 20 ilçede üye standı açtı
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Başkanı Naim Karataş ve teşkilatları ...
AK Parti fark attı
Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Güney beldesinde 7 yıl aradan ...
Aydemir: ‘Türkiye dünyaya ayar veren hale geldi’
Süleyman Şah'ı ifade eden damarın, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan adını taşıdığını ...
 
‘Türk Milleti sadece 84 milyondan ibaret değil’
Kurtulmuş, “İfade ettiğim gibi biz Türkiye’yi sadece Türkiye’den ibaret ...
Çelik: ‘ ‘Erken seçim yok’
Çelik, ‘Erken seçim tartışmalarına ilişkin konuşan Çelik, "Erken seçim ...
Aydemir ihracattaki artışı yorumladı
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ihracat rakamlarının, büyüme ...
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri