Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çiftçi Erzurum asayiş gündemini değerlendirdi
Çiftçi Erzurum asayiş gündemini değerlendirdi
Yusufeli'nde heyelan
Yusufeli'nde heyelan
Mehmed Zahit Kotku Camisi’nde icazet töreni
Mehmed Zahit Kotku Camisi’nde icazet töreni
ETÜ ‘İmza Doğrulama Projesi’ne TÜBİTAK desteği
ETÜ ‘İmza Doğrulama Projesi’ne TÜBİTAK desteği
Anafartalar Zaferi'nin 110'uncu yıldönümü kutlandı
Anafartalar Zaferi'nin 110'uncu yıldönümü kutlandı
HABERLER>SİYASET
10 Eylül 2017 Pazar - 11:18

Öz: “Kongrelerimiz yeniden diriliş kongresi olsun”

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emiz Öz, AK Parti Aziziye, Aşkale İlçelerinde yapılan kongrede birlik, beraberlik mesajı verdi.

Öz: “Kongrelerimiz yeniden diriliş kongresi olsun”

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emiz Öz, AK Parti Aziziye, Aşkale İlçelerinde yapılan kongrede birlik, beraberlik mesajı verdi.
Tek liste halinde yapılan seçimlerde kongrede delegelerin oyunu alan Ensar Coşkun Aziziye, Kerim Polat ise Aşkale İlçe Başkanı seçilirken, İl Başkanı Öz, ‘Kutlu yolda, Kongrelerimiz yeniden diriliş kongresi olsun’ dedi.
Erzurum’un Aziziye ile Aşkale İlçe Kongresine, Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, AK Parti Aziziye Kongresine katıldı. Hizmet içi Eğitim Enstitüsü Salonu’nda yapılan kongreye, Başbakan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Mali ve İdari İşler Başkanı Vedat Demiröz’ün yanı sıra, Erzurum Milletvekilleri İbrahim Aydemir, Prof Dr. Mustafa Ilıcalı, Zehra Taşkesenlioğlu, Orhan Deligöz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ve çok sayıda partili katıldı.
‘KONGRELERİMİZ YENİDEN DİRİLİŞ KONGRESİ OLSUN’
Aziziye ve Aşkale İlçe Kongrelerinde Partilileri birlik, beraberlik içinde hoş görüye davet eden AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emiz Öz, ‘16 yıl önce çıktığımız yolda sadece milletimizden yardım istedik. 16 yıldır sürekli büyüyerek güçlenerek bugünlere geldik. Gönül kazanmayı oy kazanmak kadar önemli gördüğümüz için içeride ve dışarıda maruz kaldığımız onca saldırıya rağmen dim dik ayakta durabildik. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışına’ sım sıkı sarıldığımız için milletimizi yanımızda bulduk. Kentinden köyüne, en mutena semtinden en mütevazı köşesine kadar ülkemizin tamamına hizmet ettik. Ülkemizin tamamına ulaştık. İlçelerimize en güzel hizmeti götürdük, halen de götürmeye devam edeceğiz. Şunu ifade etmek istiyorum, Ben siyasete başlarken anlatmıştım, Hazreti Peygamber Efendimizi çağırıp hakemlik yapmasını istediler, Efendimiz de büyük bir defin üzerine taşı koyup bütün kafileler den her birinde bir kişinin onu tutmasını istedi. İşte Resurullah Efendimiz böyle yapmıştı. Biz de onun ümmetiyiz. Bizim hareket tarzımız da bu olmalıdır. Çünkü Kuranı-Kerim’de ‘Müminler işlerini istişare ile yaparlar.’ Diyor. Biz daha çok kenetlenmeliyiz. Birbirimizi çok iyi tanımalıyız ve bir birimizi sevmeliyiz. İtirafçılık oyunları ile mücadelenin sulandırılmasına izin vermeyeceğiz. Bu konuda önümüzdeki dönemde teşkilat olarak çok daha hassas, çok daha kararlı bir mücadele yürütülmesine önem vereceğiz. AK Parti Aziziye, Aşkale İlçe Teşkilatlarımızın Kongreleri Adalet ve Kalkınma Partisi için için bir yeniden diriliş yeniden kuruluş kongresidir. AK Parti 80 milyon vatandaşımızın partisidir. Milletin Partisi AK Partimize, değişimin Lideri ve Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm teşkilatlarımıza hayırlı olmasını diliyor, yeni seçilen ilçe başkanlarımıza başarılar diliyorum’ dedi.

 
TYB Türetken'i ağırladı
 
Tarımda Erzurum farkı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Demiröz: 'Türkiye eski Türkiye değil'
Demiröz, “Yunanistan’a yaptıkları şeyi bize yapmaya çalıştılar. Bizim ...
Akdağ’dan Tanrıkulu’na SİHA tepkisi
Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ, "İşte adı Sezgin olan bu milletvekili ...
Milletvekilleri çocukların coşkusunu paylaştı
Erzurum Halk Sağlığı Müdürlüğünce, Halk Sağlığı Haftası etkinlikleri kapsamında ...
 
Korkut: 'İftira kampanyası başlattılar'
Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, kentsel dönüşüm ile gecekondulardan ...
İspir TBMM Başkanı Kahraman'ı ağırladı
TBMM Başkanı İsmail Kahraman, "15 Temmuz darbe girişimi başarılı olsaydı ...
Öz, gençlere seslendi
AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Kurban Bayramı nedeniyle gençlere önemli mesajlar verdi.
 
Aydemir:’Arakan zulmüne sesiz kalanlara veyl olsun’
Milletvekili Aydemir, Arakan başta olmak üzere İslam Coğrafyasında yaşanan ...
Sekmen'den birlik ve beraberlik vurgusu
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Kurban Bayramı dolayısıyla ...
Orhan: 'Bayramlar hoşgörü iklimidir'
Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
 
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Töreli olmak
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Direnişin Başarısı
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Dilimizin Kaybolmakta Olan İncileri: Yanlış Söylenen Atasözleri ve Deyimler
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Bir Medeniyet Müessesesi Olarak Atatürk Üniversitesi
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Enver Paşa kimdi bilir misin?
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Medeniyet mi dediniz?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
PALANDÖKEN
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri