Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çiftçi’ye sağlık hizmetleri brifingi
Çiftçi’ye sağlık hizmetleri brifingi
Dal’dan başkent mesaisi
Dal’dan başkent mesaisi
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Yunus Emre türbesinde Türk Düşünce Tarihi Dersi
Yunus Emre türbesinde Türk Düşünce Tarihi Dersi
Jandarmadan kaçakçılık operasyonu
Jandarmadan kaçakçılık operasyonu
HABERLER>SPOR
11 Ağustos 2022 Perşembe - 08:47

Spor Toto 1’inci Ligde heyecan dorukta

Erzurumspor FK başkanı Ahmet Dal ve yönetim kurulu üyeleri, Erzurum Büyükşehir Belediye başkanı ve Onursal başkan Mehmet Sekmen’i ziyaret ederek, kulüpteki gelişmeleri paylaştı.

Spor Toto 1’inci Ligde heyecan dorukta

Spor Toto 1’inci Ligde yeni sezon hazırlıkları son aşamaya ulaştı. Transferde sessiz kalan Erzurumspor FK’da ise gündemi yeni yönetim yapılanması, Pendikspor karşılaşması oluşturdu.

Erzurumspor FK başkanı Ahmet Dal ve yönetim kurulu üyeleri, Erzurum Büyükşehir Belediye başkanı ve Onursal başkan Mehmet Sekmen’i ziyaret ederek, kulüpteki gelişmeleri paylaştı.

ALTINORDU’DA HEDEF LİGE İYİ BAŞLANGIÇ YAPMAK
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu’da kaptan Ahmet İlhan Özek ve Oyuncu Alım Direktörü Cüneyt Yis, Gençlerbirliği maçıyla sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Ufuk Kahraman yönetiminde İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde yaptığı antrenmanlarla devam ediyor. Kırmızı-lacivertli ekip, ligin ilk hafta maçında 13 Ağustos Pazar günü saat 21.45’te Gençlerbirliği’ne konuk olacak. Maç öncesinde Altınordu kaptanı Ahmet İlhan Özek ve Oyuncu Alım Direktörü Cüneyt Yis açıklamalarda bulundu.
“GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI BENİM İÇİN ÖZEL BİR MAÇ OLACAK”
Kamp döneminin çok iyi geçtiğini belirten Kaptan Ahmet İlhan Özek, lige hazır olduklarını belirterek, “Hazırlık maçları bizim için skor anlamında çok önemli değil, önemli olan yapmak istediklerimizi sahaya koyabilmekti. Sezon öncesinde o şekilde hazırlandık. Ligin ilk haftası alışma evresidir. Bu alışma evresini kayıpsız geçmek istiyoruz. Cumartesi günü Gençlerbirliği maçımız var benim için özel bir maç olacak, Gençlerbirliği camiasında şampiyonluk yaşadım orada kaptanlık yaptım. Şimdi buradayım ve ait olduğum yerdeyim buranın başarısı için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Kendime hedefler koydum. İnşallah bu yıl da takımıma en iyi katkıyı verip takımımı iyi yerlere getirmek istiyorum” diye konuştu.
“100. YILIMIZDA LİGİ EN GÜZEL YERDE BİTİRMEK İSTİYORUZ”
Geçen yılki kadronun büyük ölçüde korunduğunu ifade ede tecrübeli oyuncu, “Kulübümüz yapı olarak her yıl genç futbolcu kardeşlerimizi transfer ediyor açıkçası bu da takım içerisinde dengeleri bozuyordu. Her yıl 7-8 tane oyuncu transfer oluyor yerine Öz Kaynak Sistemi’nden futbolcular geliyordu ama bu yıl biraz daha özel oldu çünkü geçen sene ki kadroyu tamamen koruduk. Ayrılan üç arkadaşımızın yerine üç tane yeni transfer yapıldı. Onlar da bize en iyi katkıyı verecektir. Geçen sene ki kadro aynı şekilde devam ediyor bunun da başarıyı getireceğini düşünüyoruz. Takım olarak birbirimizi çok iyi tanıyoruz. 100. yılımızda bu avantajımızla birlikte ligi en güzel yerde bitirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
CÜNEYT YİS: “TAKIM KADROMUZU KORUDUK”
Altınordu Futbol Kulübü’nün Oyuncu Alım Direktörü Cüneyt Yis de takım olarak iyi bir sezon başı kamp dönemi geçirdiklerini ifade etti. Yis, takım içindeki abi ve genç oyuncular arasındaki iletişimin mükemmel olduğunu vurgulayarak, “Güzel bir sezon başı kampı geçirdik 6 haftalık. Bu süreç içinde oyuncularımıza yükleme yapıldı. Birlik beraberliğin daha üst seviyeye çıkması için organizasyonlarımız oldu. Takımın ağabeyleri ile öz kaynak sisteminden gelen oyuncularımız birbirlerini bu sezon daha iyi tanıdılar. Kadromuzu koruduk. Geçen sene birlik beraberliğin ne kadar iyi olduğunu özellikle son haftalarda hep beraber gördük. Gençlerbirliği maçıyla sezona iyi başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.
Cüneyt Yis, eksik olan bir iki mevkiye transfer yapıp transfer sürecini tamamlamak istediklerini sözlerine ekledi.

BOLUSPOR’DA HEDEF İLK 7’NİN İÇİNDE OLMAK

Spor Toto 1. Lig takımı Boluspor’un Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, "Ligde kalıcı olarak maksimum performansla ilk 7’nin içerisinde neresi olursa ona razıyız. Ama mücadelemizi ilk 2 için de sonuna kadar sürdüreceğiz" dedi.

Spor Toto 1. Lig ekibi Boluspor, yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Sait Karafırtınalar yönetiminde kendi tesislerinde sürdürüyor. Ligin ilk maçını deplasmanda Manisa FK ile oynayacak olan kırmızı-beyazlı ekip, yeni transferleriyle birlikte çıkacağı maçtan puan alarak dönmek istiyor.

"GÜÇLÜ KADROLARDAN BİRİSİYİZ"

Ligde bulunan takımların güçlü kadrolar kurduklarını ve Boluspor’un bu takımlar arasında olduğunu söyleyen Karafırtınalar, "1.5 aydır çalışıyoruz. Ligin ilk haftasına geldik. Şu ana kadar yapmış olduğumuz hazırlıklar lig içindi. Biz de ilk maçta elimizden geldiği kadar en iyi kadroyla sahaya çıkıp puan almak istiyoruz. Çok ciddi ekonomik yatırım takımlar var. Kadrolarını çok güçlü kurdular. Biz de o güçlü kadrolardan bir tanesiyiz. Geçen seneki sıkıntıları yaşamadan ligde kalıcı olarak maksimum performansla ilk 7’nin içerisinde neresi olursa ona razıyız. Ama mücadelemizi ilk 2 için de sonuna kadar sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

 

"EKSİKLERİMİZ VAR"

Fiziksel olarak eksiklerinin olduğunu söyleyen Karafırtınalar, "Herkes kadar lige hazırız. Tabi ki eksiklerimiz var. Fiziksel anlamda tam kapasite değiliz. Milli takım arasına kadar bu iniş çıkışlar olacak ama hazırlık maçlarındaki oyundan son derece memnunum. Alınan skorlar da aynı şekilde. Skorlardan ziyade oyun anlayışı, mücadele bizim için sevindirici. Bunu lige yansıtmak daha önemli. İnşallah bunu da başaracağız" diye konuştu.

Transfer konusunda da konuşan Karafırtınalar, "Transferi yüzde 99 bitirdik diyebiliriz. Son dakika ekstra bir transfer belki olabilir. Potansiyel bir oyuncu transferi olabilir. Onun dışında transfer düşünmüyoruz" açıklamasını yaptı.

"TARAFTAR DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR"

Deneyimli teknik adam, taraftardan destek beklediklerini dile getirerek, "Biz onlarla güçlüyüz. Onların desteğine çok ihtiyacımız var. onlar bize ne kadar destek olursa biz de sahada oynadığımız oyunla, yaptığımız mücadeleyle her zaman gururlandıracağız. Desteklerini bizden esirgemesinler" dedi.

DENİZLİSPOR LİGE MORALLİ BAŞLAMANIN HESAPLARINI YAPIYOR

A. Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, sezona iyi hazırlandıklarını belirterek, ligin ilk maçından puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Spor Toto 1. Lig 2022-2023 Sezonunun ilk haftasında Cumartesi akşamı deplasmanda Eyüpspor ile karşılaşacak olan A. Denizlispor, hazırlıklarını teknik direktör Mesut Bakkal nezaretinde günde tek idmanla sürdürüyor. Sezon öncesi Haluk Ulusoy Tesisleri ve Burdur olmak üzere 2 kamp yapan yeşil siyahlı ekip, ilk maçtan puan ya da puanlarla ayrılarak sezona moralli girmenin hesaplarını yapıyor. Geçen sezon son 15 haftalık periyotta hem mücadele hem de skor olarak lige damga vurduklarını, aynı ekiple yola devam ettiklerini belirten A. Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "25 Haziran'da başladığımız hazırlıklarımızı, biri kendi tesislerimiz diğeri de Burdur olmak üzere iki kampla yoğun bir çalışma temposu ile geçirdik. Zamanında toplanarak çok iyi çalıştık. Artık çalışmalarımızın meyvesini toplama zamanı geldi" dedi.

“İLK MAÇIMIZDAN ALACAĞIMIZ PUAN YA DA PUANLAR MORALİMİZİ ARTIRACAK”

Sezonun ilk haftasında deplasmanda karşılaşacakları Eyüpspor'un yaptığı transferlerle dikkat çeken bir takım olduğunu ifade eden Mesut Bakkal, "Geçen sezon Play-Off oynayan rakibimiz yeni transferleriyle kadrosunu güçlendirdi. Fikstür çekildiğinde, 'En avantajlı fikstür kazandığın fikstürdür' demiştim. Bu görüşüm hiç değişmez. Rakibin kim veya ne yapacağından ziyade bizim ne yapacağımız önemli. Rakibi analiz etme, artı ve eksilerini tespit ederek oyun anlayışımızı ona göre belirlememiz önemli ancak bunun kadar önemli olan, antrenmanda çalıştıklarımızı, toplantılarda konuştuklarımızı sahaya mümkün olduğunca doğru şekilde ortaya koymamızdır. Çok verimli bir çalışma dönemi geçirdiğimize inanıyorum. Birbirini iyi tanıyan ve tecrübeli oyunculardan oluşan bir takımımız var. Bu bizim için avantaj. Oyuncularım sorumluluklarının bilincinde. İlk maçımızdan alacağımız puan ya da puanlar moralimizi artıracak. Sahaya çıkıp, geride kalan sezonda yaptıklarımızı sürdürmek istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz de, inancımız da var" dedi.

“BİRLİKTE ÜZÜLECEĞİMİZ BİRLİKTE SEVİNECEĞİMİZ GÜNLERİMİZ OLACAK”

Yeni sezonda en büyük destekçilerinin yine taraftarlar olacağını kaydeden Mesut Bakkal, "Kazandığınızda da, kaybettiğinizde de eğer arkanızda size inanan ve destek veren taraftarınız varsa, sıkıntılı günleri kısa sürede atlatmak o oranda kolay olur. Futbolculuğumda da, teknik direktörlüğümde de Denizlispor taraftarı bunu defalarca gösterdi. Birlikte üzüleceğimiz birlikte sevineceğimiz günlerimiz olacak. Ama sevincimiz de, üzüntümüz de bizi birbirimize daha çok bağlayacak. Şahsıma ve takıma olan güvenlerini boşa çıkarmamak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

EYÜPSPOR, LUCCAS CLARO'YU KADROSUNA KATTI

 Bu sezon yaptığı transferler ile dikkat çeken Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor, Brezilyalı oyuncu Luccas Claro'yu kadrosuna kattı.

Yeni sezon öncesi flaş transferler ile dikkat çeken İstanbul temsilcisi Eyüpspor, 17. transferini stoper bölgesine yaptı. Spor Toto 1. Lig ekibi, geçtiğimiz sezon Fluminense forması giyen Brezilyalı oyuncu Luccas Claro'yu renklerine bağladı. Claro, İstanbul'a gelerek resmi sözleşmeye imza attı.

Claro, 2017 Ocak ayında transfer olduğu Gençlerbirliği'nde 3 sezon forma giymişti.

RİZESPOR, HAFTA SONU OYNAYACAĞI ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Ankara Keçiörengücü maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Spor Toto 1.Lig’in ilk haftasında cumartesi günü saat 19.15’te Ankara Keçiörengücü ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor maçın hazırlıklarını, Mehmet Cengiz Sosyal Tesisleri'nde Teknik Direktör Bülent Korkmaz yönetiminde sürdürdü. Günü çift antrenmanla tamamlayan yeşil-mavili ekip ilk antrenmanında fitness salonunda kondisyon çalıştı. Isınma hareketleri ile başlayan günün 2. antrenmanı ise top kapmaca ile devam ederek çift kale maç ile son buldu.

Maçın biletleri satışa çıktı

Öte yandan 13 Ağustos Cumartesi günü gerçekleşecek maçın biletleri de satışa çıktı. Kale arkası tribünlerin 30 TL’den satışa sunulduğu maçta kapalı tribün 40 TL, maraton 50 TL, VİP ise 150 TL’den satışa çıktı.

BEKTAŞ: “ÇOK İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ”

Spor Toto 1. Lig’in açılış maçını Altay ile oynayacak olan Samsunspor’da Teknik Direktör Bayram Bektaş, Altay’ı yenerek lige çok iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Ligin açılış maçında deplasmanda Altay ile karşılaşacak Karadeniz temsilcisi Samsunspor, Altay hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı antrenman ile devam etti. Antrenman sonrası takımın son durumu hakkında bilgi veren Bayram Bektaş, Altay maçındaki tek hedeflerinin maçtan galibiyetle dönmek olduğunu ifade ederek açıklamalarda bulundu.

Altay maçının son hazırlıklarını yaptıklarına dikkat çeken Teknik Direktör Bayram Bektaş, “Son hazırlıklarımızı yapıyoruz. Rakibin de oynadığı hazırlık maçlarında iyice analiz ettik. Rakibin durumu ortada ancak, bizim asıl sahada ne yapmamız gerektiğini bilmemiz gerekiyor. Bununda bilincindeyiz. Buna yönelik çalışıyoruz. Transferlerimiz geldi. Sağ bek Zeki, geldi. O da yıllarca Süper Lig forması giyen, takım kaptanıydı. Çok deneyimli bize mutlaka artı katacaktır. Birde forvetimiz geldi. Ancak onun antrenman eksikliği durumundan dolayı, ilk maç kadrosuna dahil edemeyeceğiz. Daha sonraki maçlarda forma giyecektir” dedi.

“ÇOK İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ”

Deplasmanda oynayacakları Altay maçından mutlak galibiyetle dönmek istediklerinin altını çizen Bektaş, “Son hazırlıklarımız maçı kazanabileceğimiz bütün parametreleri, detayları düşünerek, çalışmalarımız devam ediyor. Çocuklarda istekli ve arzulu. Çok iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Mutlak galibiyet beklentisi olan şehir ve taraftarımız var. Bizde en iyi şekilde, güzel bir oyunla Samsun'a galibiyetle döneceğimizi düşünüyorum. İnşallah öyle olur” diye konuştu.

“Fırsat transferi her zaman olabilir”

Transferin bitmediğine de dikkat çeken Bektaş, “Fırsat transfer her zaman olabilir. Ancak biz mevkisel olarak yer mevkide az çok 2 eş değer oyuncumuz oldu. Bazı mevkilerde ise bu sayı 3. Ancak büyük bir ölçüde forvet ve sağ bek gelince zaten çok elzem bir ihtiyaç olmadığı taktirde bu şekilde olacak. Ekstra bir durum olursa o zaman bakarız” şeklinde konuştu.

Kırmızı-beyazlılarda lisansı çıkartılmayan forvet oyuncusu Tomane Mendes de akşam antrenmanında takımla birlikte çalıştı.

 
Ödül aldığı fotoğrafı sahibine hediye etti
 
Fiyat İstikrarı Komitesinde tarımsal ürünler gündemi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
GSB yurtları güncelleştiriliyor
Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Teknik Üniversitesi’nde öğrenim gören ...
Yıldırım, Erzurum kampında futbolcularla bir araya geldi
Elazığ AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığspor ve Elazığ Karakoçan ...
Tutaş’tan Erzurum kampı değerlendirmesi
Elazığspor Sportif Direktörü Alaattin Tutaş, Erzurum’da devam eden ikinci ...
 
Erzurum’da gakkoşlar buluşması
Yeni sezon hazırlıklarına Erzurum’da devam eden Elazığspor’a, AK Parti ...
Aziziye’nin yüzme kurslarına büyük ilgi
Aziziye Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda ücretsiz yüzme kursları başladı.
24Erzincanspor 2  - Erzurumspor FK 2
Lig öncesi Erzurum’da kampta bulunan 24Erzincanspor hazırlık maçında Erzurumspor ...
 
Spor Toto 1’inci Ligde geri sayım
Spor Toto 1’inci Ligde kulüpler büyük ölçüde transfer çalışmalarını tamamladı. ...
Aura 22 formula aracı İtalya’da Sahne aldı
Atatürk Üniversitesi öğrencileri tarafından kurulan Tulpar Racing Ekibi, ...
Spor Toto 1’inci Ligde yeni sezon heyecanı
Spor Toto 1’inci Ligde 2022 -2023 sezonu 12 Ağustos Cuma günü Altay – ...
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri