Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>BÖLGEDEN
20 Haziran 2022 Pazartesi - 16:43

Sunar: ‘Palandökenlileri değerlerle buluşturuyoruz’

Sunar, “Biz eğitim ve öğretimle istihdam oluşturma hedefinde ciddi bir ilerleme kaydeden yerel yönetimler arasındayız. Bilgiyi, el emeğiyle birleştirerek sanata ve dolayısıyla katma değere dönüştürerek istihdam imkanları sunuyoruz.” kaydını düştü.

Sunar: ‘Palandökenlileri değerlerle buluşturuyoruz’

Palandöken Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan ve Efkan Ala Kültür merkezleri kursiyerlerinin hazırladığı yılsonu sergisi Efkan Ala Kültür Merkezi’nde açıldı. 1 Hafta açık kalacak serginin açılışına ilgi yoğun oldu.

Kursiyerleri tebrik eden Palandöken Belediye Başkanı Sunar, “Biz eğitim ve öğretimle istihdam oluşturma hedefinde ciddi bir ilerleme kaydeden yerel yönetimler arasındayız. Bilgiyi, el emeğiyle birleştirerek sanata ve dolayısıyla katma değere dönüştürerek istihdam imkanları sunuyoruz.” kaydını düştü.

ESER ÜRETMEYE ODAKLANMA

Recep Tayyip Erdoğan ve Efkan Ala Kültür merkezlerinin meslek edindirme ve Türk Kültür ve Medeniyet değerlerini gelecek nesillere aktarmada önemli bir işlevi üstlendiğini belirten Sunar, 101 alanda gerçekleştirilen kurslarla sosyal belediyecilik odağında hizmet verdiklerini, kursiyerlerin aldıkları eğitim doğrultusunda üretim yaparak ortaya eser koyduklarını, bunları da sergilerle paylaştıklarını söyledi.

“HAYALLERİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜREN BELEDİYEYİZ”

Başkan Sunar, “Palandöken Belediyesi fiziki yatırımlarının yanı sıra sosyal ve kültürel belediyecilik anlamında da farkındalık oluşturan bir belediye. Belediyemiz bünyesinde hizmet veren Kültür Merkezlerimiz bir okul gibi hizmet veriyor. Açtığımız kurslarla, her yaştan vatandaşımızın emrindeyiz. Yaşlısıyla, genciyle vatandaşlarımız buralarda hem hobilerini tatmin ediyor, hem de meslek ediniyorlar. 10’larca gencin üniversite hayalini, açtığımız kurslarla gerçeğe dönüştürdük. Yüzlerce gencimizin istihdam edilmesine büyük bir mutlulukla şahitlik ettik. Ev hanımlarının aile bütçelerine katkı sağlamasına, yine açtığımız mesleki kurslarla imkan verdik. Her yaştan ve her gelir grubundan, hülasa toplumun her kesiminden vatandaşlarımızı bir araya getirerek, kültürlenmesine vesile olduk.” dedi

“TÜRKİYE SIRALAMASINDA İLK 5 ARASINDAYIZ”

101 alanda açtıkları kurslardan 5 bin 334 kursiyeri mezun ettiklerini dile getiren Başkan Sunar, Palandöken Belediyesi’nin sanata ve sanatçıya destek olan, yücelten bir belediye olduğunu aktardı.  Sunar, “İlimizin kültür ve sanat hayatının gelişimine katkı sağlamayı en önemli vazifelerimizden görüyoruz. Kültür merkezlerimizde verdiğimiz hizmet ve oluşturduğumuz ‘Türk Musikisi Topluluğu’ bizim sanat ve sanatçıya bakışımızı ifade ediyor. Öyle ki, Kültür-Sanat ve gençlik faaliyetleriyle Palandöken Belediyesi, ülkemiz genelinde ilk 5 arasında. Bize bu gururu yaşatan ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” kaydını düştü

PALANDÖKEN SPORDA DA ZİRVEDE

Konuşmasında Palandöken Belediyesinin sporda aldığı başarılara da vurgu yapan Sunar, “Kültür Merkezlerimiz bünyesinde hizmet veren spor salonunu ferdi branşlara uygun hale getirdik. Basketbolda il ve bölge birinciliği; boksta Türkiye şampiyonluğu, Avrupa 3’üncülüğü; halk oyunlarında İl Birinciliği, Türkiye birinciliği; kış sporlarında alt yapı faaliyetleri ve futbolda bal ligine yükselen bir takımla sportif faaliyetlerimiz de doludizgin.” İfadelerini kullandı

PROTOKOL KONUŞMALARI

Başkan Sunar’ın konuşmasının ardından, Palandöken ilçe Kaymakamı Önder Coşğun, AK Parti Erzurum il Başkanı Mehmet emin Öz ve AK Parti Palandöken ilçe Başkanı Haktan Ömeroğlu da bir konuşma yaptı. Konuşmacılar, Palandöken Belediyesi’nin fiziki ve sosyal belediyecilik anlamında fark koyan belediyelerden olduğunu dile getirerek, Başkan Muhammet Sunar’ı başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.

KATILIM

Serginin açılışına, Palandöken ilçe Kaymakamı Önder Coşğun, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, İl Emniyet Müdürü Levent Tuncer, AK Parti Palandöken ilçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Karapınar, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erdal Yavilioğlu, İlçe Müftüsü Cahit Küçükyıldız, Kamu Kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, Palandöken Belediyesi Meclis Üyeleri, Palandöken İlçe Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticileri, AK Parti Mahalle Teşkilatları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 
‘Tarihin Görgü Tanıkları Ayağa Kalkıyor’
 
Özer öğretmenlere seslendi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Tarihin Görgü Tanıkları Ayağa Kalkıyor’
Bitlis’in Ahlat ilçesinde “Tarihin Görgü Tanıkları Ayağa Kalkıyor” projesi ...
Aşkale doğası gelinciklerle bezendi
Aşkale ilçesinde tabiatta yer alan gelincikler görüntüleriyle insanları mest ediyor.
Erzurum’dan kurbanlık sevkiyatı başladı
Besiciliğin merkezi konumundaki Erzurum’dan batı illerine kurbanlık sevkiyatı başladı.
 
Orhan’dan Babalar Günü sürprizi
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Babalar Günü’nü yine özel bir sürprizle kutladı.
Çat kapı gençlik buluşmaları
Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, Çat Kapı Gençlik buluşmaları bağlamında gençlerle bir araya geldi.
Doğu Anadolu’da koyun kırkma mesaisi başladı
Sıcak yaz aylarının kendini iyice hissettirmeye başladığı Erzincan’da, ...
 
Yaptırmış, öğrencilerin karne heyecanını paylaştı
2021-2022 Eğitim-öğretim yılının ikinci dönemi sona erdi. Yaklaşık 18,5 ...
Orhan başvurdu, Bakanlık onayladı
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın İçişleri Bakanlığı nezdindeki ...
100 köy okulunun kitap ihtiyacını karşıladı
Yazar ve şair Devran Sinanoğlu'nun Haziran 2021'de Beşpınar Şehit Süleyman ...
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri