Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
HABERLER>SEÇİME DOĞRU
18 Şubat 2019 Pazartesi - 19:57

Sunar projelerini paylaştı

AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Av. Muhammet Sunar, ilçenin adeta master planını çıkartırcasına Palandöken’i etap etap tahlil ediyor.

Sunar projelerini paylaştı

AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Av. Muhammet Sunar, ilçenin adeta master planını çıkartırcasına Palandöken’i etap etap tahlil ediyor. Esnaf ziyaretleriyle güne başlayan Başkan Adayı Sunar, sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ederek çalışma programını her geçen gün artırıyor. Ziyaretlerinde ilçenin adeta reçetesini çıkartan ve bölgeyi yakinen tahlil eden Sunar, günün büyük bir bölümünde de ev toplantılarıyla seçmenleriyle buluşuyor. Seçim çalışmalarıyla ilgili değerlendirmede bulunan Palandöken Belediye Başkan Adayı Av. Sunar, “Erzurum’un en seçkin ilçelerinden biri olan Palandöken’in master planını hazırlıyoruz. Kurduğumuz özel ekiplerle ilçemizi baştan aşağı tahlil ediyoruz” dedi.

“VATANDAŞLARIMIZIN FİKİRLERİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Başkan Adayı Sunar, “Vatandaşlarımızın, ilçemizde yaşayan her bir hehşehrimin fikri bizim için çok önemli” dedi. Sunar, “Gençlik kollarımız, kadın kollarımız ve teşkilatımızın kıymetli mensuplarıyla birlikte çalışmalarımıza her gün yeni bir ivme katıyoruz. İlçede yaşayan genç kardeşlerimize hanım kardeşlerimize ulaşarak proje ve hedeflerimizi, gelecekle ilgili fikirlerimizi paylaşıyoruz.  Aynı şekilde mahalle temsilciliklerimizdeki teşkilatlarımızda bir koldan projelerimizi anlatıyor. Hep birlikte el ele vererek ilçede elini sıkmadığımız, fikrini almadığımız kimse kalmayacak. Bunun için çalışıyoruz” diye konuştu.

PALANDÖKEN İÇİN MEGA PROJELERİMİZ VAR

AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Av. Muhammet Sunar, “Palandöken ilçemiz için önemli projelerimiz var. Vatandaşlarımızın teveccühleri halinde ilçemizde gerek sosyal alanda gerekse ekonomik alanda ataklar yapacağımız mega yatırımları tek tek hayata geçireceğiz” kaydını düştü. “Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 1994’te İstanbul’un kendi küllerinden yeniden doğmasına vesile oldu. Sayın Cumhurbaşkanımızın Türk Belediyecilik Tarihi’ne altın harflerle yazdırdığı bu vizyon belediyeciliği AK Belediyeciliğin de adeta yol haritası oldu” diyen Başkan Adayı Sunar, “Gönül Belediyeciliği ufkuyla Palandöken’i hak ettiği noktaya taşımak için var gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.

İSTİŞARE VE ŞEFFAF BELEDİYECİLİK

Sunar, yönetim anlayışının temel ekseninde ‘Şeffaf ve İstişare’ kültürüne dayalı bir belediyecilik olduğuna vurgu yaptı. Sunar, “Şahsım istişare kültürüne çok önem veren biriyim. Bir alanda belediye bir çalışma yapacaksa mutlaka orada yaşayan vatandaşlarımızın esnaflarımızın rızasını ve fikirlerini almak zorundadır. Gönül Belediyeciliği bunu gerektirir.

Palandöken ilçemiz için en önemli vaadimiz insanların yaşamını kolaylaştıran çalışmaları esas alarak halkımızın ihtiyaçlarına cevap vereceğiz” dedi.

“DERSİMİZE ÇOK İYİ ÇALIŞTIK”

Palandöken Belediye Başkan Adayı Av. Sunar, “Biz dersimize çok iyi çalıştık. Seçildiğimiz takdirde ilçemizde yaşayan vatandaşlarımız hayatlarının nasıl kolaylaştığını çok kısa sürede görecekler. İlçede belli başlı sorunlarımız var. Bunların kaynaklarını ve çözüm yollarını da biliyoruz. İstişare odaklı bir hizmet anlayışı ile vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını anında karşılayacak ve ilçemizi topyekün bir şekilde zirveye taşıyacağız” şeklinde değerlendirmede bulundu. 

 
Uçar: AK Belediyecilik yol haritamızdır
 
AK Parti’den Narman ve Oltu’ya seçim çıkarması
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Uçar: AK Belediyecilik yol haritamızdır
AK Parti Yakutiye Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Uçar, ilçede sıkmadık ...
Orhan’dan Vizyon 2023 sunumu
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçeye bağlı mahallere ziyaretler düzenliyor.
Çakmak Büyükşehir için aday adayı oldu
İnşaat mühendisi Fevzi Çakmak, AK Parti’den Erzurum Büyükşehir Belediye ...
 
Tavlaşoğlu Yakutiye için aday adayı oldu
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclis Birinci Başkan Vekili ve aynı zamanda ...
Doğan Pasinler’e aday adayı oldu
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Şube Müdürü Şeref Doğan, AK ...
Yıldırım Çat için aday olduğunu açıkladı
Mart 2019 yerel seçimleri öncesi uzun yıllar Ak Parti'de değişik kademelerde ...
 
Yaşar, Çat Belediye Başkan aday adayı oldu
Çat eski AK Parti İlçe Başkanı Melik Yaşar, AK Parti'den Çat Belediye ...
Keskin, Tortum için aday adaylığını açıkladı
Erzurum MNG İşletme Müdürlüğünü yapmakta olan Bünyamin Tankut Keskin, ...
Çelebi Palandöken için aday adayı oldu
Gürkan Levent Çelebi, Palandöken Belediye Başkanlığı’na aday adayı oldu.
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri