Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ATAUNİ’de Coğrafi işarete bilimsel yaklaşım
ATAUNİ’de Coğrafi işarete bilimsel yaklaşım
Erzurumspor maçı kırılma noktası oldu
Erzurumspor maçı kırılma noktası oldu
Kene bir can daha aldı
Kene bir can daha aldı
2 genel başkan partisine veda etti
2 genel başkan partisine veda etti
‘Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek’ için yarıştılar
‘Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek’ için yarıştılar
HABERLER>GUNCEL
15 Aralık 2020 Salı - 02:41

Türkiye Soylu’ya destekte tek yürek

Erzurum’dan Batman’a, Kırşehir’den Şırnaka, Türkiye’deki Tüm şehit Aileleri ve Derneklerinden içişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya destek yağıyor. Şehit yakınlarının ifadesi ortak: ‘Bakanımız Soylu sesimiz oldu.

Türkiye Soylu’ya destekte tek yürek

Erzurum’dan Batman’a, Kırşehir’den Şırnaka, Türkiye’deki Tüm şehit Aileleri ve Derneklerinden içişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya destek yağıyor. Şehit yakınlarının ifadesi ortak: ‘Bakanımız Soylu sesimiz oldu.

DOSİAD

Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Derneği(DOSİAD) tarafından yapılan açıklamada, Doğu Ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde huzur, güven ve istikrar noktasında bir miladın başladığına dikkat çekilerek, ‘Terör bitti yatırımlar devri başladı. Bölge halkı bu huzuru sağlayan Başta Cumhurbaşkanımız Erdoğan olmak üzere devlete minnettardır’ vurgusuna yer verildi.

‘Vatan bir bütündür, asla parçalanamaz’ imanıyla Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin terörden arıtıldığı, bölgeden ayrılmış insanların huzur ve güven ortamının sağlanmasıyla geri dönüş yaptığının hatırlatıldığı açıklamada, ‘Sayın Bakan Soylu, TBMM’deki konuşmasıyla yüce Milletimizin tercümanı olmuştur. ‘ denildi.

BATMAN

Batman'ın Sason ilçesinde şehit yakınları, bütçe görüşmelerinde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun HDP'lilere yönelik yaptığı konuşmanın isabetli olduğunu ifade ederek, durumun kendileri tarafından sevinçle karşılandığını belirtti.

Sason ilçesinde terör örgütü PKK'nın saldırılarında biri 9 diğeri de 11 yaşlarında olan 2 kız kardeşi şehit edilen Mutalip Çelik ve Suriye’nin İdlib şehrinde şehit olan uzman çavuş Cuma Bağatur’un babası Mehmet Bağatur, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun mecliste yaptığı konuşmanın kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Şehit yakınları adına konuşan Sason Şehit Yakınları Gazilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutalip Çelik, "PKK terör örgütünün uzantısı olan HDP'nin mecliste olması bizleri derinden üzüyor. Ayrıca PKK terör örgütünün en büyük destekçisi, en büyük savunucusu, en büyük yardımcısı HDP’dir. Devletimize, bayrağımıza ve ezanımıza karşı kurulan bu örgütün, taşeronluğunu ve avukatlığını yaparak, her fırsatta onlara destek gösteren bir partinin gazi mecliste olması gerçekten vahimdir. Saygıya müşerref İçişleri Bakanımızın tarihi konuşmasını destekliyor ve her zaman İçişleri Bakanımızın yanında olduğumuz gibi bundan sonra da olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. İçişleri Bakanımızın dik duruşu bir nebze de olsa içimizi ferahlatmıştır. Onların gözlerine bakarak hain olduklarını haykırması şehit yakınlarının en büyük beklentisiydi. Devletin bütçesiyle geçinerek devleti sırtından hançerlemek elbette onların yanına kar kalmayacaktı. Allah İçişleri Bakanımızdan ve Cumhurbaşkanımızdan razı olsun" dedi.

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN EN BÜYÜK DESTEKÇİLERİ MECLİSTEKİ KRAVATLI TERÖRİSTLERDİR"

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun geçtiğimiz gün mecliste yaptığı konuşmada şehit ve gazilerin duygu ve düşüncelerini dile getirdiğini ifade ederek, Bakan Soylu'nun arkasında durmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Yavuz ayrıca, "Kandil'e Türk Bayrağı'nın dikilmesini istiyoruz. Terör örgütü Türkiye'nin her yerinde canımızı yakmaya devam ediyor. Bunun en büyük destekçileri de mecliste bulunan kravatlı teröristlerdir" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz gün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yaptığı konuşmanın ardından destek açıklamaları gelmeye devam ediyor. Bakan Soylu'nun şehit aileleri ve gazilerin duygu ve düşüncülerini dile getirdiğini aktaran Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, kendilerinin de her platformda terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı HDP'nin kapatılmasını vurguladıklarını kaydetti. "Terör örgütünün en büyük destekçileri meclisteki kravatlı teröristlerdir" diyen Başkan Yavuz; "İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'nun meclisimizde yaptığı konuşma şehit aileleri ve gazilerin duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Biz her platformda açıklama yaparken meclisimizde bulunan kravatlı terör örgütünün oradan uzaklaştırılarak partilerinin de kapatılmasını istiyorduk. Sayın bakanımız da yapmış olduğu konuşmada mecliste bulunan; terör örgütüne 'terör örgütü' diyemeyen herkesin terör örgütü üyesi olduğunu söyledi. Terör örgütüne her zaman destek olan, yol gösteren, maddi destek veren herkesin terör örgütü üyesi olduğunu söyledi. Biz de şehit aileleri ve gaziler olarak her zaman bunu söylüyorduk. Bizim duygu ve düşüncelerimizi mecliste dile getirdi. Sayın bakanımız göreve geldiği günden bu güne terörle etkin bir şekilde mücadele ediyor. Güvenlik güçlerimiz neredeyse, bakanımız destek vermeye devam ediyor. Biz de bu terör örgütü ile mücadele konusunda devletimizin, askerimizin, polisimizin, bakanımızın sonuna kadar destekçisiyiz. Biz de şehit aileleri ve gaziler olarak bakanımızın arkasında dimdik durmaya devam edeceğiz. Çünkü bizim çok canımız yandı, 40 bini geçkin vatandaşımız şehit oldu. Şehitlerimizin kanının yerde kalmaması için de terör örgütü yok edilene kadar mücadeleye devam edilmesini istiyoruz. Şuanda terör örgütü ile yapılan mücadeleyi çok başarılı buluyoruz, sonuna kadar da gidilmesini istiyoruz. Kandil'e Türk Bayrağı'nın dikilmesini istiyoruz. Terör örgütü Türkiye'nin her yerinde canımızı yakmaya devam ediyor. Bunun en büyük destekçileri de mecliste bulunan kravatlı teröristlerdir" şeklinde konuştu.

"CEZAEVİNE KONULMASINI İSTİYORUZ"

Şırnak'ta hakkında 'terör örgütü üyeliği' ve 'silahlı terör örgütü propagandası' suçlarıyla arama kararı bulunan Ercan Oğuz'un gözaltına alınırken telefonunu alarak kendi cebine attığı görüntülenen HDP Milletvekili Nuran İmir'in de hırsızlık suçundan hakim karşısına çıkarılmasını isteyen Başkan Yavuz; "Geçen hafta içerisinde Şırnak Cizre'de aranan terör örgütü mensubunun fark edilmesi ile birlikte polislerimizin yakalama esnasında terör örgütü milletvekilinin yanına yaklaşarak telefonunu çaldığını kamera görüntülerinde gördük. Dışarıdaki vatandaşın gasp ve hırsızlıkla yakalandığı anda hakim huzuruna çıkarılarak hak ettiği cezaların verildiğini biliyoruz. Biz devletimizden telefon hırsızlığı yapan, terör örgütüne destek veren milletvekilinin de cezaevine konulmasını istiyoruz. Terör örgütüne destek veren belediye başkanları olsun, odalar olsun, sivil toplum kuruluşları olsun, milletvekilleri olsun gerekli işlemlerin yapılarak hak ettiği cezalara çarptırılmasını istiyoruz. Devletimizde kürt vatandaşlarımızla birlikte huzur içerisinde ayrılmaz bir parçayız. Bizi parçalamaya, bölmeye kimsenin gücü yetmez. Kardeşlik içerisinde yaşamaya devam edeceğiz" dedi.

"HDP TERÖR ÖRGÜTÜ, DEMİRTAŞ TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİDİR"

HDP'yi terör örgütünün siyasi kanadı, dağa elaman kazandıran ARGE'si olarak, eş başkanları Selehattin Demirtaş'ı da terör örgütü üyesi olarak gördüklerini aktaran Başkan Ali Yavuz konuşmasını şöyle sürdürdü:"HDP'ye bakış açımız; terör örgütü olarak görüyoruz. Terör örgütünün siyasi kanadı, terör örgütünün dağa eleman kazandırmak ARGE'si olarak görüyoruz. Terör örgütünün genel başkanlığını yapmış Selehattin Demirtaş'ın da terör örgütü üyesi olduğunu düşünüyoruz. Cezaevinde de bundan dolayı yatmaktadır, çıkmamasını da istiyoruz. Kimse masum göstermeye, dışarı çıkması için söylemlerde bulunmasın. Kim söylüyorsa gözümüzde terör örgütüdür. Cezaevinden çıkmasını istedikleri kişi, Diyarbakır'da, Kobani olaylarında olsun onlarca vatandaşımızın ölümüne sebep oldu. Ülkemizin birlik ve beraberliğinin bozulması için terör örgütü yandaşlarına sokağa dökülmesi için çağrıda bulunan, binlerce askerimizin, polisimizin şehit edilmesine sebep olan İmralı canisine övgüler yağdıran kişiler bizim gözümüzde terör örgütü üyesidir. Bizim gözümüzde bunların hak ettiği cezalar idam cezasıdır."

KIRŞEHİRLİ ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERDEN BAKAN SOYLU’YA DESTEK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun TBMM Bütçe Görüşmelerinde HDP’lilere yönelik terör suçlamalarını Kırşehirli şehit aileleri ve gaziler destekledi.

Kırşehir Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mutlu Kılıçaslan, TBMM bütçe görüşmelerinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun terörle arasına mesafe koymayanlara yönelik söylemiş olduğu kelimeleri Şehit Aileleri ve Gaziler olarak desteklediklerini söyledi.

Öte yandan Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Temsilcisi Bahattin Kaya, “Bakan Soylu’nun PKK ve HDP ile ilgili yaptığı konuşmaları sonuna dek destekliyorum” dedi.

Bakan Soylu’nun anlattıklarını bir terör gazisi ve bölgede görev yapmış birisi olarak çok iyi anladığını ifade eden Kaya, “Bakan Soylu’nun terör hakkındaki değerlendirmelerini en iyi anlayanlardan birisiyim. Gazi mecliste bulunan HDP milletvekillerinin bütçe görüşmelerinde ellerindeki pankartlarla güya masum insanların öldürüldüğünün anlatılması ve meclis kürsüsünde söze başlamadan önce cezaevinde bulunan eş başkanlarına teşekkür etmeleri ve PKK’ya yardım yataklık suçundan öldürülen insanlara rahmet dilemeleri şehit yakınları ve gazileri incitmektedir” diye konuştu.

HDP’nin PKK’ya destek vermekte olduğunu anlatan Kaya, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Sözde Kürt halkının haklarını savunan HDP, PKK’ya destek vermektedir. Bir gazi olarak diyorum ki; Devletim bana görev verirse aynı şekilde vatanın birliği ve vatanın bölünmez bütünlüğü için Güneydoğu ve vatanın her köşesinde mücadele edeceğimizin bilinmesini isteriz.”

ŞEHİT AİLELERİ, “BAKAN SOYLU BİZİM SESİMİZ OLDU”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Teröriste ‘terörist’ diyoruz. Terör destekçisine ‘terörist’ diyoruz. İhbarcısına, İhbarcısına, işbirlikçisine, çocukları kandırıp dağa gönderen belediye başkanına terörist diyoruz, İmralı'daki devrik terörist başına ‘terörist’ diyoruz ve koltuğu için birbirini yiyen Edirne'deki Demirtaş'a da, Karayılan'a da, tecavüzcü bir Biçirpinin Duran Kalkan'a da ‘terörist’ diyoruz” sözlerine Nevşehir’de bulunan şehit ailelerinden destek geldi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun TBMM’de ki bütçe konuşmasında İmralı'daki devrik terörist başına ‘terörist’ diyoruz ve koltuğu için birbirini yiyen Edirne'deki Demirtaş'a da, Karayılan'a da, tecavüzcü bir Biçirpinin Duran Kalkan'a da ‘terörist’ diyoruz” sözlerine Nevşehir’de bulunan şehit ailelerinden destek geldi. Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi açıklamasında Bakan Soylu’nun kendilerinin sesi olduğunu söyledi. Çiftçi, “Ben Sayın Bakanımız Süleyman Soylu’nun sözlerine bir gazi polis olarak katılıyorum. Ve Sayın Bakanımız bu memlekette terörle mücadeleyi çok güzel bir şekilde yürüten bizlerin hissiyatını ve hassasiyetlerini dikkate alan en değerli bakanlarımızdan birisidir. Bizde bakanımızın söylemlerine katılıyoruz. Çünkü bizim evlatlarımızı bu uğurda şehit verdik. Gazi olduk. Bu memlekette teröriste terörist demeyi herkes bilecek ve öğrenecek. HDP’de teröristtir, Selahattin Demirtaş’ta teröristtir, Abdullah Öcalan’da teröristtir. Çocukları katleden bizlerin evladını şehit eden gazi eden herkes bu memlekette teröristtir” dedi.

20 Ocak 2017 yılından Diyarbakır’ın Sur ilçesinde hafriyat alanında nöbet tutan polislere yönelik düzenlenen bombalı terör saldırısında şehit düşen Polis Memuru Furkan Demir’in ablası Emel Demir’de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun şehit ailelerinin sesi olduğu için çok teşekkür ederiz dedi. Emel Demir, “Bizim çocuklarımız bu vatan için bu bayrak için bu ülke için hiç korkmadan canlarını ortaya koyarak şehit oldular. Rabbimin bize verdiği bu hükme biz boyun eğdik. Ama çocuklarımız İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun dediği gibi teröristlerin olmuş olduğu belediyelerin araçlarıyla kazınan yerlere koyulan bombalarla şehit oldu. Benim kardeşim Diyarbakır Sur’da belediyenin koymuş olduğu bomba ile şehit oldu. Bunlar zaten şehit aileleri tarafından bilinen şeyler. Bakanımız bunu konuşmasında dile getirdi. Bakanımız Süleyman Soylu’nun meclisteki bu konuşması bizleri mutlu etti. Onların hepsi teröristtir, onlara yardım edenlerde teröristtir. Bakanımız bizim söylemek isteyip de söyleyemediğimiz bizim bir yerlere ulaştıramadığımız ve içimizdeki her şeyi söylediği için sesimiz olduğu için çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 
‘Yatırımlar artarak devam ediyor’
 
Hainlerin beli kırıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İçişleri salgın denetim sonuçlarını açıkladı
İçişleri Bakanlığı, 7 Aralık Pazartesi-14 Aralık Pazartesi günleri arasında ...
Erzurum’da mesai saatleri yeniden düzenlendi
İl Hıfzıssıhha Kurulu ildeki mesai saatlerini yeniden düzenledi. Alınan ...
Dualar yağmur için
Erzurum’da, cuma namazı sonrası yağmur duası edildi.
 
Kırgızistan’dan Erdoğan’a Dağlık Karabağ teşekkürü
Kırgızistan’ın eski Meclis Başkanı milletvekili Dastan Cumabekov, yayınladığı ...
Türk Dünyası için gurur günü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Türkiye ve Azerbaycan sırt sırta verdiği sürece, ...
‘Çözümler üretmek vatandaşlık görevidir’
Erzurum Valisi Okay Memiş, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
 
Koca: ‘50 milyon doz aşı gelecek’
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Önümüzdeki birkaç gün içinde teslimatının ...
Koca: ‘Yılbaşı gecesi kısıtlamaya tabi’
Koca, “Yılbaşıyla ilgili, yılbaşı gecesi dahil olmak üzere kısıtlamaya ...
Erbaş Gençlik Yaklaşımını paylaştı
Erbaş, “Gençlerimize, çocuklarımıza ne kadar iyi rehberlik yapabilirsek ...
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri