Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji
IV. Uluslararası Türk Dünyası Tiyatro Festivali başlıyor
IV. Uluslararası Türk Dünyası Tiyatro Festivali başlıyor
V. Türk Dünyası Müzeleri Buluşması Andican'da
V. Türk Dünyası Müzeleri Buluşması Andican'da
Erdoğan: Sağlıkta bu noktalara kolay gelmedik
Erdoğan: Sağlıkta bu noktalara kolay gelmedik
Muş Ovası'nda lahana hasadı başladı
Muş Ovası'nda lahana hasadı başladı
Kars’ta afetten etkilenen üreticilere 26 milyon destek
Kars’ta afetten etkilenen üreticilere 26 milyon destek
HABERLER>SİYASET
9 Nisan 2012 Pazartesi - 08:58

Zamlara kırmızı, eğitime yeşil kart

HAS Parti Erzurum İl Başkanı Teoman Kümbet, İl başkanlık binasında düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kümbet; hükümetin icraatlarını 3 kart ile değerlendirdi.

Zamlara kırmızı, eğitime yeşil kart

BURAK KÖSE
ERZURUM (İHA) - HAS Parti Erzurum İl Başkanı Teoman Kümbet, İl başkanlık binasında düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kümbet; hükümetin icraatlarını 3 kart ile değerlendirdi.
Kümbet, Hükümete gösterilecek teşekkür anlamındaki ‘yeşil kart’ın 28 Şubat sürecinin ve 28 Şubatçıların Türkiye’ye açtığı yaralardan biri olan kesintisiz eğitimin tekrar kademeli ve yönlendirmeli hale getirilmesiyle ilgili olduğunu kaydetti. Kümbet, bu yasa tasarısının mecliste kabul edildiğini ve onay için Cumhurbaşkanına gönderileceğini söyledi. Kümbet, “Cumhurbaşkanımız yasayı onaylarsa, yaklaşık 10 küsur yıldır devam eden ve zulüm anlamına gelen kesintisiz eğitim, tarihin tozlu raflarında yerini almış olacak. TBMM’de tartışmaları başından beri izledik, nihayetinde tasarı kabul edildi. 28 Şubat’ın çok önemli ürünlerinden ve haksızlıklarından biri olan bu kesintisiz eğitimi sona erdirdiği için Sayın Başbakan başta olmak üzere bütün hükümet üyelerine teşekkür ediyoruz. Teşekkürü sadece hükümet partisiyle de sınırlamak istemiyoruz. Tasarının kabul edilmesinde 295 oyu toplayan Ak Parti ve MHP milletvekillerine de teşekkür ediyoruz. Gönül ister ki, bu teşekkür zincirine CHP’yi de ekleyebilseydik.” diye konuştu.
Hükümet’e gösterecekleri ‘’kırmızı kart’’ın zamlarla ilgili olduğunu ifade eden Kümbet, hükümetin ekonomi konusunda kırmızı kartı hak ettiğini ifade etti.
HAS Parti Erzurum İl Başkanı Teoman Kümbet, ‘’Kuran-ı Kerim ve Hz. Peygamberin hayatının okullarda seçmeli ders olarak konulmasında emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum’’ dedi.
Ak Parti ve MHP’nin halkın nezdinde önemli bir sınav verdiklerini belirten Kümbet, ‘’Aslında bu olması gereken bir şey. Şimdiye kadar çok geç kalınmış ama bunun gerçekleşmiş olması da önemli bir adım. MHP’nin göstermiş olduğu bu müspet tavır milletin kayıtlarına geçmiştir. Kuran-ı Kerim ve Hz. Peygamber’in hayatının okullarda seçmeli ders olarak konulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

 
Erzurum Şehitlere ağlıyor
 
Önce mülakat, sonra kurs..!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
nergiz 8 Nisan 2012 Pazar 08:37

Helal Olsun Teoman Başkana Gelecek Has Partinin

Yorumu oyla      7      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cengiz 3 yıllık hizmetlerini paylaştı
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, “3 yıllık faaliyetlerimize baktığımızda ...
Belediyelerden bahar temizliği
Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, ...
Yeni Teşvik, ilgi uyandırdı
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, ...
 
MHP yönetimi Bahçeli’yi ziyaret etti
MHP Erzurum İl Teşkilatı, Yönetim kurulu üyeleri, üst kurul delegeleri ...
Büyükşehir itfaiye filosu güçlendirildi
Büyükşehir Belediyesi’nin itfaiye filosu, bölgedeki en güçlü itfaiye teşkilatı ...
‘Hepimizin başı sağolsun’
Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Aşkale Karasu 2 Baraj göletinde ...
 
Yılmaz taziye mesajı yayımladı
AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Aşkale’de 5 TEDAŞ işçisinin ...
Özal, Erzurum’da anılacak
Türkiye’nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal, vefatının 19’uncu yıldönümünde ...
Memur-Sen İl Divanı toplandı
Memur-Sen İl Divan Toplantısı yapıldı.
 
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Dadaşlığın Raconu Ya da..
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunlu Ayaklar
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Doğu Türkistan, Pamir Türkleri, Gönül Coğrafyamız ve Aydın’ın Tespitleri
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Huzurun Kapısındaki Nöbetçi
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
4 Şahit mi Yapay Zeka mı?
Talat Paşa Aydemir
Talat Paşa Aydemir
Sözün de bir ahlakı var
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Önceliği:

Yüksek Hızlı Tren
Doğalgaz ve Enerjide indirim
İstihdam oluşturacak yatırımlar
Göçü durduracak acil eylem planı
DAP’ın Erzurum’a yoğunlaşması
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
PALANDÖKEN
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri