Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji
Ardahan Valiliğine Ömer Hilmi Yamlı atandı
Ardahan Valiliğine Ömer Hilmi Yamlı atandı
Ahıska Türkleri konutlarına kavuşuyor
Ahıska Türkleri konutlarına kavuşuyor
Bingöl yolunda trafik kazası: 1 ölü
Bingöl yolunda trafik kazası: 1 ölü
Erzurum kurulan şirkette 4, kapanan şirkette 3’üncü sırada
Erzurum kurulan şirkette 4, kapanan şirkette 3’üncü sırada
Erzurum'da Haziran'da 23 şirket kuruldu
Erzurum'da Haziran'da 23 şirket kuruldu
HABERLER>SEÇİME DOĞRU
14 Kasım 2018 Çarşamba - 09:29

Keskin, Tortum için aday adaylığını açıkladı

Erzurum MNG İşletme Müdürlüğünü yapmakta olan Bünyamin Tankut Keskin, AK Partiden Tortum Belediye Başkan aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Keskin, Tortum için aday adaylığını açıkladı

Erzurum MNG İşletme Müdürlüğünü yapmakta olan Bünyamin Tankut Keskin, AK Partiden Tortum Belediye Başkan aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Markalı tarım için, Tortum’un geleceğini değiştirecek gerçekçi projelerle aday adayı olduğunu ifade eden Keskin, “İçinde büyüdüğüm, bizi biz yapan değerlerimiz benim için daima öncelikli. Kendimi Erzurum Milliyetçisi olarak tanımlıyorum ama ayrıca da bir Tortum Milliyetçisiyim. Bunu söylerken amacım, bu ilçeye olan büyük sevgimi ve bağlılığımı vurgulamak. Ulusal ve uluslar arası arenada pek çok başarılı projede, Proje Uzmanı olarak yer aldım. Bu gün beni en çok heyecanlandıran konu ise Tortum’u marka bir ilçe haline getirmek için hazırladığım projeler.

Bilindiği gibi genç nüfusu Tortum’da tutamıyoruz. Oysa bizim ürünlerimiz, doğal güzelliklerimiz öylesine zengin ki, hem alternatif turizm hem de markalı organik tarım konusunda yapabileceklerimiz ile kendimizi çok daha hızlı şekilde dünya çapında tanıtabiliriz. Eğer Belediye Başkanı olma şansını bulursam, amacım bu ilçeyi istihdam yaratarak artık dışarıya göç vermeyen, sağlıklı doğasını ve ürünlerini tanıtarak yaşam kalitesini yükselten bir ilçe haline getirmek. Hızla güzel bir gelecek kurabileceğimize inanıyorum ve bunun için tüm enerjimle görev almaya hazırım. Dileğim bundan sonrasında Tortum’un dışarıya göç vermeyen marka bir ilçe haline gelmesi.” diye konuştu.

Son olarak Erzurum’un başarılı alışveriş merkezi Erzurum MNG’nin İşletme Müdürlüğünü yapmakta olan Bünyamin Tankut Keskin, uluslararası arenada patent sahibi bir üretici olmanın yanı sıra ticarette başarılı bir girişimci. Organik tarımdan turizme, marka yönetiminden ülkeler arası ticarete kadar geniş bir yelpazede deneyim sahibi olan genç siyasetçi, ilçede rakipleri arasından rahatlıkla sıyrılabilecek geniş vizyonu ile dikkat çekiyor. Türkiye çapında pek çok projenin hazırlığında yer alan Bünyamin Tankut Keskin, aynı zamanda Doğu Anadolu Sağlık Turizmi ve Alternatif Turizm Derneği’nin kurucu üyelerinden.

 
Çelebi Palandöken için aday adayı oldu
 
Yaşar, Çat Belediye Başkan aday adayı oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çelebi Palandöken için aday adayı oldu
Gürkan Levent Çelebi, Palandöken Belediye Başkanlığı’na aday adayı oldu.
İş Dünyasından güven açıklaması
DOSİAD: Beklentimiz o ki, İş alemi bu dönemde destek bulacak!
Mali Müşavir olmak büyük avantaj
DOSİAD'ın Belediye için ilginç değerlendirmesi
 
DOSİAD Sekmen'e destek verdi...
AK Parti’nin Erzurum adayına iş dünyasından destek geldi.
Yaralı şahin korumaya alındı
Erzurum'da kanadı kırık halde bulunan yaralı şahin, Büyükşehir Belediyesi ...
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Bitti Oldu…
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
15 Temmuz Sıradan Bir Gün Değildir..
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Vicdanın Sesi Kısılırsa
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
'Emrolunduğun gibi dosdoğru ol!'
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Dede Korkut'u Anlamak, Ortak Geleceği İnşa Etmektir
Osman Şanalan
Osman Şanalan
Erzurum'un Sessiz Golü
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
PALANDÖKEN
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri