Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji
Bölgesel e-ticaret eğitim programı tamamlandı
Bölgesel e-ticaret eğitim programı tamamlandı
Erzurumspor taraftarlarından Sekmen'e ziyaret
Erzurumspor taraftarlarından Sekmen'e ziyaret
Erzurum basın tarihinde 'Envâr-ı Şarkiyye'  gündemi
Erzurum basın tarihinde 'Envâr-ı Şarkiyye' gündemi
Dünya Kupası finalinin hakemi Slavko Vincic oldu
Dünya Kupası finalinin hakemi Slavko Vincic oldu
Üçüncülük maçında Fransa ile İngiltere karşılaşacak
Üçüncülük maçında Fransa ile İngiltere karşılaşacak
HABERLER>SİYASET
19 Aralık 2018 Çarşamba - 17:40

Sekmen: “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır”

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Yaptığımız hizmetler yapacaklarımızın teminatı olacak” dedi.

Sekmen: “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır”

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Yaptığımız hizmetler yapacaklarımızın teminatı olacak” dedi.

Başkan Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum İl Başkanlığı’na 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler için resmi adaylık başvurusunda bulundu. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Sekmen, AK Parti Erzurum İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Allah güzel hizmetlere vesile kılarak halkımızın teveccühünü kazanmayı nasip etsin. Yaptığımız hizmetler yapacaklarımızın teminatı olacak. Şehrimizin sorunlarını da ve bu problemlerin çözümlerini de yakinen biliyoruz. Hem sorunlar hem de çözümler projelendirildi. İnşallah kaldığımız yerden devam ederek bir şehirde neler yapılması gerekiyorsa hepsini yapacağız. Sadece Erzurum'a değil, bütün ilçelerde de çalışmamız devam edecek” dedi. Seçimlerin önemine vurgu yapan Başkan Sekmen, “31 Mart seçimleri, demokrasi ve milli iradenin güçlenmesi, Güçlü Türkiye idealine ulaşmamız, şehir ve medeniyet tasavvurumuzun da kesintisiz yolculuğu için son derece önemlidir. 31 Mart; devam eden kalkınma seferberliğimiz ve projelerimizin halkımızdan yeniden teyit alacağı bir tarih olacaktır. Türkiye’ye hizmet sevdamız milletimizden inşallah bir kez daha takdir ve yetki alacak, Erzurum AK Parti’nin ehliyetli ellerinde büyümeye ve güçlenmeye devam edecektir” diye konuştu. AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz de, “2019 yerel seçimlerinde bundan önce olduğu gibi bu kez de çok iyi sonuç alacağız. AK Parti Hükümetleri dönemine kadar bugün ki çağdaş seviyede yerel yönetim anlayışı yoktu. Bu anlayış AK Parti ile hakikaten batılı ve modern anlamda yerel yönetimler geleneği ile başladı. Bunun en iyi örneklerinden birisi Erzurum'da AK Parti döneminde sergilendi” dedi. Başkan Öz, AK kadrolarla birlikte Erzurum’da demokrasi destanının yeniden yazılacağını ifade etti. Konuşmaların ardından Başkan Sekmen, AK Parti Erzurum İl Başkanlığı’na resmi adaylık başvurusunu yaptı.

 
Aziziye’de AK istişare
 
Kent Konseyinden göçmenler yaklaşımı
YORUMLAR
 Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aziziye’de AK istişare
AK Parti Aziziye Saltuklu Mahalle temsilciliğinde istişare toplantısı yapıldı.
Sekmen Adaylık başvurusunu yaptı
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yeniden aday gösterildiği ...
Siyasette Atatürk Üniversitesi damgası
MAHMUT AKDAĞ-TBMM 27’inci döneminde 27 milletvekili Atatürk Üniversitesi ...
 
Çavuşoğlu: ‘Bir leş kargası varsa o da YPG/PKK'dir’
Dışişleri bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Suriye'de bir leş kargası varsa o ...
Aydemir: 'Biz bir vefa medeniyetinin evlatlarıyız’
Milletvekili Aydemir, ‘‘Korkma’ vurgusuyla başlayan ve nihayetinde, asırlara ...
Gül: ‘İhanetlerinin hesabını yargı önünde veriyorlar’
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, FETÖ mensuplarının ihanetlerinin hesabını ...
 
Yerel seçim takvimi yayımlandı
Yüksek Seçim Kurulunun (YSK), 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimi’ne ...
Bahçeli: “Bedelini ağır öderler”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Fransa’yı ...
Yıldırım’dan vicdani değerler vurgusu
Yıldırım, “Dostlarımızın sırtımızı sıvazlamaları iyi bir şey ama yeterli ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Bitti Oldu…
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
15 Temmuz Sıradan Bir Gün Değildir..
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Vicdanın Sesi Kısılırsa
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
'Emrolunduğun gibi dosdoğru ol!'
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Dede Korkut'u Anlamak, Ortak Geleceği İnşa Etmektir
Osman Şanalan
Osman Şanalan
Erzurum'un Sessiz Golü
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
PALANDÖKEN
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri