Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji
Bölgesel e-ticaret eğitim programı tamamlandı
Bölgesel e-ticaret eğitim programı tamamlandı
Erzurumspor taraftarlarından Sekmen'e ziyaret
Erzurumspor taraftarlarından Sekmen'e ziyaret
Erzurum basın tarihinde 'Envâr-ı Şarkiyye'  gündemi
Erzurum basın tarihinde 'Envâr-ı Şarkiyye' gündemi
Dünya Kupası finalinin hakemi Slavko Vincic oldu
Dünya Kupası finalinin hakemi Slavko Vincic oldu
Üçüncülük maçında Fransa ile İngiltere karşılaşacak
Üçüncülük maçında Fransa ile İngiltere karşılaşacak
HABERLER>SPOR
5 Şubat 2019 Salı - 14:53

Tanfer: “Hakem Yankaya ve MHK’yı kınıyoruz”

Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’un süper lig maçlarında hakemler tarafından haksızlığa uğratılmasına bir tepkide Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer’den geldi.

Tanfer: “Hakem Yankaya ve MHK’yı kınıyoruz”

Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’un süper lig maçlarında hakemler tarafından haksızlığa uğratılmasına bir tepkide Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer’den geldi.

Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, “Şehrimizin gözbebeği olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a karşı yapılan bu haksızlıklara karşı Kent Konseyi olarak takımımızın her zaman yanındayız” dedi.

Büyük başarılarla 3 yıl üst üste şampiyon olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un aleyhine aynı hatalara meydan veren hakemleri şiddetle kınadığını dile getiren Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, Erzurumspor’un sahipsiz olmadığını hakkını tüm mecralarda sonuna kadar aranacağını belirtti.

Erzurumspor sadece Erzurum’un değil tüm doğu illerinin takımı olduğuna vurgu yapan Tanfer, “Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Rizespor arasında oynanan müsabakada yaşanan hakem hataları sebebiyle Futbol Federasyonunu, Merkez Hakem Kurulunu ve hakem Özgür Yankaya’yı şiddetle kınıyoruz. Zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren spor kulüplerimizin karşı karşıya kaldığı yanlı tutumların Türk Sporunun önünde ki en büyük engeldir” diye konuştu.

Başkan Tanfer sözlerini şöyle tamamladı:

“Bu şehrin kaderiyle kimse oynayamaz. Yönetimimiz ve Teknik Direktörümüzün haklı isyanına sonuna kadar destek veriyoruz. Şehrimizin gözbebeği olan Erzurumspor’un sahipsiz olmadığının bilinmesini istiyoruz. Buz gibi soğuklara rağmen hiçbir Anadolu kulübünde olmayan taraftar sayısı ile stadı hınca hınç dolduran taraftarımızın hakkını yedirmeyeceğiz. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu takımımıza karşı tutunmuş olduğu tavrı iyi niyetli görmediğimizin bilinmesini istiyoruz. Erzurum tarihin hiç bir döneminde haksızlığa boyun eğmedi eğmeyecektir. Erzurum Kent Konseyi olarak Şehrimizin gözbebeği olan Erzurumspor’un sonuna kadar yanındayız. Tüm Erzurumlu STK’ları ve siyasileri şehrimizin takımı Erzurumspor’a sahip çıkmaya davet ediyorum.”

 
Polat, ETSO vizyonunu paylaştı
 
Öğrencilerin bıçaklı kavgası ölümle bitti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ESTP’den Erzurumspor tepkisi
Erzurum Sivil Toplum Platformu (ESTP) Başkanı Mustafa Güvenli, “Senede ...
UMKE yaralı dağcının imdadına yetişti
Erzurum’un Uzundere ilçesi Kuşaklar Dağı zirvesinde bulunan donmuş Çetinceviz ...
Demir’den TFF’ye tepki çağrısı
TFF, MHK ve maçın orta hakemi Özgür Yankaya’ya ateş püsküren Erzurum Oltu ...
 
Erzurumspor’da Başakşehir hazırlığı
Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında ...
Yankaya’ya bir tepki de ETB’den
Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, “Büyükşehir ...
Özgür Yankaya’ya tepki yağıyor
Lokmacı, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Rizespor arasında oynanan ...
 
Hüseyin Üneş: “Puanlarımız bile bile çalınıyor”
BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, Çaykur Rizespor yenilgisinin ardından ...
Milli Güreşçi Gör kardeşler Oltu’nun gururu
İki kardeş başarılı güreşleriyle ilçede kendilerinden söz ettiriyorlar. ...
Palandöken Belediyespor galibiyet serisini sürdürdü
Palandöken Belediyesi erkek voleybol takımı, evinde konuk ettiği Bingöl ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Bitti Oldu…
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
15 Temmuz Sıradan Bir Gün Değildir..
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Vicdanın Sesi Kısılırsa
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
'Emrolunduğun gibi dosdoğru ol!'
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Dede Korkut'u Anlamak, Ortak Geleceği İnşa Etmektir
Osman Şanalan
Osman Şanalan
Erzurum'un Sessiz Golü
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
PALANDÖKEN
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri