Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
DAP’tan tarım liselerine destek
DAP’tan tarım liselerine destek
TRENDYOL 1. Ligde Erzurumspor faktörü
TRENDYOL 1. Ligde Erzurumspor faktörü
Erzurum’da FETÖ operasyonu
Erzurum’da FETÖ operasyonu
DAP BKİ’ye başvurularda yeni süreç
DAP BKİ’ye başvurularda yeni süreç
Kick boksta Gençoğlu gündem oluşturdu
Kick boksta Gençoğlu gündem oluşturdu
HABERLER>GUNCEL
4 Ocak 2020 Cumartesi - 05:09

Atama Kararları Resmi Gazete’de yayımlandı

AÇSH Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), İletişim Başkanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ile Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğüne ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Atama Kararları Resmi Gazete’de yayımlandı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), İletişim Başkanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ile Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğüne ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), İletişim Başkanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ile Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğüne ilişkin atama kararları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Resmi Gazete’de yayımlandı.

Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre; Diyanet İşleri Başkanlığında açık bulunan Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu üyeliklerine, Fatih Okumuş ve Yaşar Cuhadar atandı.

İletişim Başkanlığında açık bulunan Başkan Yardımcılığına Çağatay Özdemir atandı.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığında açık bulunan SGK Başkan Yardımcılığına ise SGK Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Yılmaz getirildi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına ilişkin Atama Kararları da Resmi Gazete’de yer aldı. Buna göre, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Tarkan Alpay görevden alındı ve bu suretle boşalan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğüne Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Genel Müdür Yardımcısı Cafer Uzunkaya atandı. Öte yandan, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan Personel Genel Müdürlüğüne Necip Gülmüş, Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcısı Şuayıp Tunçal, Çocuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına Şule Ürker, Çalışma Genel Müdür Yardımcılığına Hasan Doğa Altay, Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcılığına Ramazan Özdağ atandı.

Dışişleri Bakanlığı Uluslararası Güvenlik İşleri Genel Müdürü İsmail Alper Coşkun görevden alındı. Bu suretle boşalan Uluslararası Güvenlik İşleri Genel Müdürlüğüne Ömer Önhon atandı.

Milli Savunma Bakanlığında açık bulunan Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğüne Veysel Ünverdi atandı.

Ticaret Bakanlığında açık bulunan İhracat Genel Müdür Yardımcılığına Mehmet Azgın, Ticaret Araştırmaları Genel Müdür Yardımcılığına Ebru Arısoy, Ticaret Başmüfettişliğine ise Selim Erincik getirildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığında açık bulunan DLH Marmaray (İstanbul) Bölge Müdürlüğüne Nurdan Memişoğlu Apaydın, 12. Bölge Müdürlüğüne Celaleddin Bayrakçıl, 13. Bölge Müdürlüğüne de Doruk Erdem Öncebe’nin ataması yapıldı.

Ayrıca, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Ferda Yıldırım görevden alındı. Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğünde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığına ise Zübeyir Çalışan getirildi.

Öte yandan, Yunus Emre Vakfı Mütevelli Heyet asil üyeliklerine ise Ahmet Sacit Açıkgözoğlu, Muhammed Fatih Andı, Musa Duman,. Ali Osman Kurt, Emel Topçu seçildi. Yedek üyeler ise Gökhan Yazgı, Ahmet Çapoğlu, Muhammet Ahmet Tokdemir, Batuhan Mumcu ve İhsan Çimen olarak belirlendi.

 
Çataklı’dan 2019 değerlendirmesi
 
MEB’den farkındalık yaklaşımı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ailelerin evlat nöbeti 123'ncü gününde
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
Emine Erdoğan dua aldı
HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde dağa kaçırılan çocukları için oturma ...
Aydemir: 'Şehide rahmet, bölücü hainlere lanet'
Şehiti Kaya’ya rahmet niyazında bulunan Milletvekili Aydemir, ‘Yüce Milletimizin, ...
 
Şehidin evi Türk bayraklarıyla donatıldı
Suriye’nin Tel-Abyad şehrinde teröristler tarafından tuzaklanan patlayıcının ...
“Yeryüzünde iyilik egemen oluncaya kadar”
TDV tarafından 2020 yılında altıncısı düzenlenecek “Uluslararası İyilik ...
“Terör örgütünü tarihe gömeceğiz”
Soylu, "2020 yılında PKK terör örgütünün adını, cismini, ismini tarihten ...
 
Ailelerin evlat nöbeti 118'inci gününde
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
“Kadim Şehir Erzurum Milli Şairini Unutmadı”
Erzurum’da, “Kadim Şehir Erzurum Milli Şairini Unutmadı” sloganıyla başlatılan ...
Evlat Nöbeti’ndeki Hüsniye Ana kızına kavuştu
Diyarbakır’da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunması ...
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri