Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
HABERLER>BÖLGEDEN
9 Eylül 2019 Pazartesi - 16:48

Doğu Anadolu’da eğitim coşkusu

Tüm ülkede olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesinin 14 ilinde de yeni eğitim ve öğretim yılı coşkusu yaşandı. En ilgi çekici açılış Bitlis’in Ahlat ilçesinde yapıldı. İlçede ders yılının ilk zili Anadolu orhun Abidelerinde yapıldı.

Doğu Anadolu’da eğitim coşkusu

Tüm ülkede olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesinin 14 ilinde de yeni eğitim ve öğretim yılı coşkusu yaşandı. En ilgi çekici açılış Bitlis’in Ahlat ilçesinde yapıldı. İlçede ders yılının ilk zili Anadolu orhun Abidelerinde yapıldı.

AĞRI'DA 2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILININ İLK GÜNÜ

Yaz tatilinin ardından Ağrı’da 2019-2020 eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte yaklaşık 165 bin öğrenci ders başı yaptı. Yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla Ağrı Merkez 15 Nisan İlkokulunda İlköğretim Haftası açılış programı düzenlendi.

Düzenlenen ilköğretim Haftası açılış programına, Ağrı Valisi Süleyman Elban, gezi ve çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Ağrı’ya gelen Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Ahmet Emre Bilgili, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Programda Vali Süleyman Elban, MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Ahmet Emre Bilgili sınıflarda öğrencilerle bir araya gelerek, okulda Kodlağrı Projesi kapsamında kurulan sınıfı ziyaret ettiler. Program daha sonra yeni eğitim öğretim yılı pastasının kesilmesinin ardından, öğretmen ve idarecilerle yapılan toplantı ile son buldu.

BİNGÖL’DE 59 BİN ÖĞRENCİ DERS BAŞI YAPTI

Bingöl’de 59 bin 431 öğrenci ders başı yaptı.

Türkiye genelinde olduğu gibi Bingöl’de de 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı başladı. 4 bin 905'i birinci sınıf toplam 59 bin 431 öğrenci ve 3 bin 644 öğretmenin ders başı yaptığı yeni eğitim öğretim yılı nedeniyle Saray Mahallesi’nde bulunan Vali Kurtuluş Şişmantürk İlkokulu’nu Vali Kadir Ekinci ve İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney ziyaret etti. Vali Ekinci, çocuklarla yakından ilgilenip, çeşitli hediyeler verdi.Sınıfları tek tek gezip bilgi alan Vali Ekinci, daha sonra öğretmenlerle bir araya geldi.

Geleceğin teminatı olan çocukların eğitim ve öğretim de yeni bir dönemin başladığını anımsatan Vali Ekinci," Bilimin ve aklın ışığında öğretmenlerimizin rehberliğinde yeni bir döneme hazırlanacakları bir gün yaşıyoruz. Bugün bizim için mutlu bir gün. Bugün, ümit ediyorum ki çocuklarımızın geleceği için bir kıvılcım olacaktır. Tüm büyük yangınlar bir kıvılcımla başlar. Bugünün kıvılcımıyla umut ediyorum ki geleceğin aydınlık yarınları bu kıvılcımla büyük bir yangına dönüşecek, ülke sevdasıyla, milli ve manevi değerlerine bağlı bir neslin yetişmesine vesile olacaktır” dedi.

BİTLİS’TE 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

Yaz tatilinin ardından Bitlis'te 92 bin 413 öğrenci ve 6 bin 514 öğretmen ile idareci 2019-2020 yeni eğitim öğretim yılına başladı.

Bitlis Şehir Mahir Ayabak İlkokulu ve Ortaokulu bahçesinde düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Milli Eğitim Bakanlığı Starteji Daire Başkanı Musa Şahin, burada yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanının liderliğinde 2023 eğitim vizyonunun kamuoyuyla paylaşıldığını anımsattı. Muasır medeniyetler seviyesine çıkmak doğrultusunda eğitim hedeflerinin açıklandığını aktaran Şahin, “Geçtiğimiz eğitim öğretim yılınında da toplumumuzun tüm taraflarıyla yoğun bir şekilde eğitim vizyonunun uygulama süreçleri tekrar tekrar gözden geçirilmiştir. Eğitim vizyonunda da ifade edildiği üzere çocukların yaşayacakları çağın becerileriyle donatılmaları gerekmektedir. Başta ekonominin nesnesi olmadan ekonomi dünyasının becerilerini sahip olmayı, Dünyaya uyum sağlarken kendi değerlerimizden kopmamayı ve akademik beceriler yanında sanatsal ve sportif açıdan da başarılı olmaya önem verilmektedir” dedi.

AHLAT’TA İLK DERS ZİLİ, TARİHİ SELÇUKLU MEZARLIĞI’NDA ÇALDI

Bitlis’in Ahlat ilçesinde ilk ders zili, tarihi Selçuklu Meydan Mezarlığı’nda çaldı.

Ahlat’ta 2019-2020 eğitim-öğretim yılının ilk dersi tarihi Selçuklu Meydan Mezarlığı’nda başladı. Ahlat Kaymakamlığı ve Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Dersimiz: Anadolu’nun Kapısı Türkiye’nin Tapusu Ahlat” projesi kapsamında Ahlat’taki okullardan 600 öğrenci ilk dersini tarihi Selçuklu Meydan Mezarlığında yaptı. Proje kapsamında Tarihi Selçuklu Meydan Mezarlığı karşılama merkezi alanında açılış programı düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra programın açılış konuşmasını Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden yaptı. Özden, “2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk ders zilini tarihi Selçuklu Meydan mezarlığı karşılama alanında çalıyor olmanın heyecanını yaşamaktayız. Bugün buradan başlattığımız ve yıl boyunca devam edecek çalışmalarımızla geleceğimizin teminatı yavrularımız Ahlat'ı, Malazgirt'i, Çanakkale'yi ve Anadolu'yu daha iyi tanıyacak ve sahiplenecektir. Bize bu projeyi hayata geçirmemizde desteğini esirgemeyen Kaymakamımız Erkan İsa Erat’a, Belediye Başkanımız Abdulalim Mümtaz Çoban’a ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

 

“2019-2020 eğitim öğretim yılı Ahlat'ın altın yılı olacak"

Ahlat Kaymakamı Erkan İsa Erat’da, herkesin kitaplardan okuduğu tarihi yaşayacak yerde olduklarının altını çizerek, “Tarihi bize yaşatan atalarımızın, canları pahasına bize yurt olarak bıraktığı topraklar üzerinde yaşıyoruz. O yüzden bizler burada çok önemli topraklar üzerinde bulunuyoruz. Burası dünyanın en büyük Türk İslam Mezarlığı ve buranın değerini bileceğiz. Öğrencilerimize buraları göstererek, buraları yaşattıracağız. 2019-2020 eğitim öğretim yılını kaymakamlık olarak eğitim yılı olarak ilan ediyoruz. İnşallah tüm öğrencilerimizi bu eğitim öğretim yılında Selçuklu mezarlığında, müzemizde, kümbetlerimiz etrafında bir derslerini işlettireceğiz. Atalarımız Ahlat'ı yurdumuzun kapısı Türkiye'nin tapusu olarak bizlere emanet ettiler. Bizlerde bu emanete çok kıymetli öğretmenlerimiz ve Ahlat halkıyla sahip çıkacağız. Tarihimizi en iyi şekilde öğreneceğiz ve gelecek nesillere de sizler öğreteceksiniz. Bugün burada eğitim öğretim sezonunu tarihi değer açısından zili burada çalacağız. O yüzden eğitim öğretim yılının başta çocuklarımıza, ailelerine, öğretmenlerimize ve tüm ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Milli Eğitim Bakanımıza, Valimize, MEB Personel Genel Müdürü Hamza Aydoğdu'ya teşekkür ediyorum. İnşallah bu eğitim öğretim dönemi Ahlat'ın altın yılı olacak” dedi.

Kaymakam Erat konuşmasının ardından öğrenciler ile birlikte ilk ders zilini çaldı. Daha sonra öğrencilerle birlikte tarihi mezarlığı gezen Kaymakam Erkan İsa Erat, kurum amirleri ve öğrencilere Van YYÜ Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü Öğretim Üyesi Selçuklu Meydan Mezarlığı Kazı Başkanı Prof. Dr. Recai Karahan tarafından mezarlık hakkında bilgiler aktarıldı. Öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çeken Kaymakam Erat alandan ayrılırken, mezarlığa gezen öğrenciler öğretmenleri ile birlikte ders gördü ve tarihi mezar taşlarını inceleyerek resimlerini çizmeye çalıştı.

Mezarlıkta ders gören öğrencilerden Emirhan Aktaş adlı öğrenci, “İlk dersimizi bu tarihi mekanda işledik. Mutluyum. İlçemiz adeta bir açık hava müzesi. Ülkemizi ve ilçemizi seviyoruz. Tüm öğrenci arkadaşlarıma burayı görmelerini ve gezmelerini tavsiye ediyorum. Lütfen tarihi mekanlarımıza sahip çıkalım” dedi.

ERZİNCAN'DA 41 BİN ÖĞRENCİ DERS BAŞI YAPTI

Erzincan’da 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlamasıyla yaklaşık 41 bin öğrenci ve 3 bin 500 öğretmen için ilk ders zili çaldı.

Erzincan’da yeni eğitim ve öğretim yılının ilk ders zili çalarak yaklaşık 41 bin öğrenci ve 3 bin 500 öğretmen ders başı yaptı. Yavuz Selim İlkokulunda düzenlenen tören Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Programda günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, yeni ders yılında çocukların üreten kesim olmasına değindi.

“ÜRETMEYE VE KOŞMAYA HEP BİRLİKTE BAŞLAYACAKSINIZ”

Öğrencilerin hedeflerine ulaşmak için ilk adımlarını bugün attıklarını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, “Tatil sözcüğünün sizi ne kadar heyecanlandırdığını biliyoruz. Ancak tatil yorgunluğu gidermekle birlikte ve bunula birlikte yaptıklarımızı ve yapamadıklarımızı hesaba çekmemiz gerekir. Nasıl arılar kış ayı geldiği zaman dinleniyor baharla birlikte çiçeklerden polen topluyor ve şifa oluyorlarsa sizlerde aynı şekilde ders zili ile birlikte çalışmaya, üretmeye ve koşmaya hep birlikte başlayacaksınız. Hedefinize olan liselere hedefinizde olan üniversitenin kapılarına sizi yerleştirmek için öğretmenlerimizle birlikte gayret göstereceğiz” dedi.

Erzincan Vali Vekili İhsan Ayrancı ise, “Erzincan’da Halit hocamızın önderliğinde çok güzel çalışmalar yapılmış. Fiziki imkânlarımız belli bir noktaya taşınmış, ancak onunda ötesinde sportif ve kültürel alanda da Türkiye’de hatırı sayılır seviyeye taşınmış. Ben bu başarının 2019-2020 eğitim öğretim yılında da artarak devam edeceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Protokol konuşmalarının ardından öğrenciler tarafından izleyenlere gösteriler sunuldu. Daha sonra 4’üncü sınıf öğrencilerinin birinci sınıf öğrencilerine hoş geldin çiçeği sunularak program sona erdi.

Yavuz Selim İlkokulunda düzenlenen programa Erzincan Vali Vekili İhsan Ayrancı, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, MEB Daire Başkanı Sedat Abdulhakimoğulları, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Binali Yıldırım Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Özel, kurum müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

ELAZIĞ'DA 112 BİN ÖĞRENCİ DERS BAŞI YAPTI

Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ’da bugün eğitim öğretim yılının başlamasıyla 412 okulda 112 bin 61 öğrenci ders başı yaptı. Elazığ’da 2019-2020 eğitim öğretim yılı bugün tamamen başladı. 412 okulun bulunduğu ve 8 bin 524 öğretmen ile 112 bin 61 öğrenci okulun bahçesinde ilk ders zilinin çalmasıyla sınıflarında yerini aldı. Heyecanla sıralarında öğretmenlerini dinleyen öğrenciler, tatilde ne yaptıklarını anlatıp, yeni eğitim öğretim yılında neler yapacaklarını öğrendi. Yeni eğitim öğretim yılı açılışına Milli Eğitim Personel Daire Başkanı Feyzullah Çiftçi, İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk ve Eğitim-Bir-Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi'de öğrencileri ilk gün de yalnız bırakmadı. Davul ve klarnetin de çalındığı Atatürk İlkokulu’nda öğrencilerle bir araya gelen Çiftçi ile Gürtürk, onların heyecanına ortak olarak başarı diledi.Velilerde, çocuklarını okulun ilk gününde yanlarında yer aldı.

81 ilde tüm bakanlık yetkilileri olarak dolaştıklarını belirten Personel Daire Başkanı Feyzullah Çiftçi, “ 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı açılış programları vesilesiyle Elazığ’dayız. Açılışların olduğu bu haftada varsa problemlerimi yerinde görüyoruz. Çözüm noktasında bazı adımlar atmamız gerekiyorsa o bağlamda hareket ediyoruz. Bu vesileyle güzel memleketimiz Elazığ’dayız. Sizlerle bir arada olmak bizim için büyük bir memnuniyet vesilesidir. Yeni eğitim öğretim yılı hepimize hayırlı olsun. Elazığ’ın köklü bir okulunda bulunmak, bu programı burada gerçekleştirmek bizim için ayrı bir memnuniyet vesilesi olmuştur” dedi.

ÖĞRENCİLER YENİ EĞİTİM YILINA DANSLA BAŞLADI

Yüksekova 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulunda okuyan öğrenciler, yeni eğitim öğretim yılına dansla başladı. Yüksekova İpek Mahallesi'ndeki 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulunda öğrenciler ilk ders zilinin çalmasıyla sınıflarına dansla girdi. Öğrenciler, 2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı'nın ilk gününde, beden eğitimi ve spor öğretmeni Rahmi İyinç öncülüğünde daha aktif bir başlangıç yapmak için sınıflarına müzik ve dans eşliğinde girdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Rahmi İyinç, “2019 ve 2020 eğitim ve öğretim yılına bugün itibariyle başlamış bulunmaktayız. Öğrencilerimiz sağ olsunlar çoğu geldi. Bugün aktif bir şekilde okulumuza başlayacağız. Başlamadan önce biz geçen seneden kalma etkinliğimiz vardı. İsak hocamızın dans eşliğinde sınıflara alma etkinliği vardı. Geçen sene bayağı faydasını görmüştük. Bu senede yeni eğitim ve öğretim yılına bu yılda dans şeklinde başlamak istedik. Faydalı olacağını düşündüğümüz için bu şekil başladık. Güzelde oldu. Öğrencilerimiz heyecanlı bir şekilde dans eşliğinde sınıflara aldık. İnşallah tüm öğrenci ve velilerimize hayırlı bir eğitim ve öğretim yılı olur” dedi.

ARDAHAN’DA İLK DERS ZİLİ ÇALDI

Ardahan’da okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liseler çalan ilk okul zili ile ders başı yaptı.

Ardahan’da 2019-2020 eğitim öğretim yılının açılışı merkez 23 Şubat İlkokulu’nda gerçekleşti.

Burada konuşan Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, çocukların ülkenin geleceği olduğunu ifade ederek, "Vatanımıza ve milletimize faydalı bireyler yetiştirmemiz lazım. Yerli ve milli olunması için çaba sarf etmemiz lazım. Ardahan olarak bir önceki yıllara oranla daha iyi noktadayız." dedi.

Milli Eğitim Müdürü Çerkezoğlu da kentte 17 bin 126 öğrenci, bin 331 öğretmenin bin 280 derslikte 2019-2020 eğitim öğretime başladığını ifade etti. Program öğrencilerin gösterisi ve okunan şiirlerle sona erdi.

MALATYA’DA 173 BİN 978 ÖĞRENCİ İÇİN DERS ZİLİ ÇALDI

Malatya’da yaz tatilinin ardından yaklaşık 174 bin öğrenci ve 13 bini aşkın öğretmen, 2019-2020 yeni eğitim öğretim yılına bugün çalan ilk ders ziliyle başladı.

2019-2020 eğitim-öğretim yılının ilk dersi için tüm Türkiye’de olduğu gibi Malatya’da ilk zil çaldı. Binlerce öğrenci yaklaşık 3 aylık yaz tatilinin ardından yeni eğitim yılına başlamanın heyecanı ve arkadaşlarına kavuşmanın mutluluğuyla sınıflarda yerlerini aldı. 17 Ocak 2020’ye kadar devam edecek birinci dönemde 18-22 Kasım tarihleri arasında ara tatil yapılacak. İkinci dönem 3 Şubat 2020’de başlayacak ve ikinci döneme ait ara tatil 6-10 Nisan 2020 tarihleri arasında yapılacak. Yeni eğitim-öğretim yılında İl genelinde 873 okulda 173 bin 978 öğrenci ilk ders zilinin çalması ile eğitim ve öğretim start aldı.

Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle Vali Baruş’da Hafize Özal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek ders başı yapan öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.

TUNCELİ'DE 86 OKULDA 9 BİN ÖĞRENCİ DERS BAŞI YAPTI

Tunceli’de 86 okulda bin 42 öğretmen ile 9 bin 38 öğrenci ders başı yaptı, Vali Tuncay Sonel'de öğrencilerle bir araya geldi.

2019-2020 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte kent genelinde 86 okulda bin 42 öğretmen nezaretinde 9 bin 38 öğrenci ders başı yaptığı bildirildi. Tunceli Valisi Tuncay Sonel'de Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ercan Alpay ve İl Milli Eğitim Müdürü Gürsel Ekmekçi ile birlikte kent merkezinde bulunan Mehmet Ali Türker İlkokulu`nu ziyaret etti.Öğrencilerin yoğun sevgi gösterisiyle karşılaşan Vali Sonel, sınıfları gezdi. Öğrencilerle sohbet edip çok çalışmaları yönünde tavsiyede bulunan Sonel, öğretmenlerle de bir araya geldi.

Ziyaret sırasında çocukların isteği üzerine, Vali Sonel okul bitiminde çocukları lunaparka gönderme sözü verdi.

VAN’DA 336 BİN ÖĞRENCİ DERS BAŞI YAPTI

Van’da 2019-2020 eğitim öğretim yılı, bin 505 okulda 336 bin öğrenci ile 18 bin 250 öğretmenin ders başı yapmasıyla başladı. Eğitim öğretim yılının açılışı nedeniyle valilik bahçesindeki Atatürk Anıtı’na Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri tarafından çelenk sunulmasıyla başlayan program, daha sonra Hacı Ali Akın İlkokulu ve Ortaokulunda devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, halk oyunları ekibinin gösterisi, öğrenci ve öğretmenler adına yapılan temsili konuşmayla devam etti. Programda bir konuşma yapan Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, devlet olarak Van’daki akademik başarıyı yükseltmek ve Türkiye ortalamasının üzerine çıkarmak için yoğun bir çaba gösterdiklerini belirtti. Van’ı eğitim alanında daha üst seviyelere taşıma gayreti içinde olacaklarını ifade eden Vali Bilmez, “Sevgili öğrenciler; sizleri sevgi ve muhabbetle kucaklıyor hepinizin gözlerinden öpüyorum. Sizleri çok seviyoruz. Çünkü sizler bizlere ailelerinizin emanetlerisiniz ve bu ülkenin geleceğisiniz. Ülkemizi inşa edecek olan, bu ülkenin sorumluluğunu üstlenecek, ülkemizin, milletimizin refahını, gelişmişliğini artıracak olan sizlersiniz. Sizin iyi bir eğitim almanız ve çok iyi yetişmeniz için bizler her türlü çabayı gösteriyoruz. 336 bin öğrenci, 18 bin 250 öğretmen 1505 okulda eğitim öğretime başladı. Tertemiz okullar, tam donanımlı laboratuvarlar, pırıl pırıl sınıflar sizler için hazırlandı. Bunlar sizin daha iyi eğitim görmeniz için. Sizlerin bu okullarımızın, öğretmenlerimizin, anne ve babalarınızın hakkı ve emeklerinin karşılığını vereceğinizden eminiz. Bunun karşılığını çok çalışarak, üreterek, ülkemizin kalkınmasına katkı sunacak başarılara imza atarak verebilirsiniz” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke ise yeni eğitim ve öğretim yılının öğrenci, öğretmen, idarecilere ve velilere hayırlı olmasını temenni etti. Okulun ilk günlünde heyecanlı olduklarını dile getiren öğrenciler de, 3 aylık tatilin ardından tekrar arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından Van Valisi Mehmet Emin Bilmez ilk ders zilini çaldı. Okulun gezilmesi ve öğrencilerin kitaplarının dağıtılması ile son bulan törene, Van Valisi Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Emin Bilmez’in yanı sıra, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Naci Akkaş, İpekyolu Kaymakamı Sinan Aslan, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul müdürleri ile öğrenci ve velileri katıldı.

 
Karataş’tan eğitim öğretim yılı mesajı
 
Terör operasyonu: 10 gözaltı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Orhan’dan dayanışma vurgusu
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan standın başına geçerek ...
Doğu Anadolu’da Oğuz damgası
Bitlis'in Ahlat ilçesinde yürütülen kazı çalışmalarında Oğuz damgaları ...
HDP önünde eylem yapan aile sayısı 17’ye yükseldi
Çocuklarının terör örgütünün elinden kurtarılması için HDP önünde eylem ...
 
KUDAKA Bölgesine hava ulaşımı yatırımı
Gümüşhane’nin Köse ilçesinde yapımı devam eden, yıllık 2 milyon yolcu ...
DAP İdaresinden sorunlara çözüm yaklaşımı
Merkezi Erzurum’da bulunan DAP İdaresi Başkanlığı 14’ü Doğu Anadolu, 1’i ...
Doğu Anadolu yaban yaşamından büyüleyici kare
Yuvalarını Kars Çayı’nda kuran yaban ördekleri, onlarca yavrusunu büyüttü.
 
Survivora özendiler parkur kurdular
Erzurum’un Horasan ilçesinde çocuklar, televizyonda yayınlanan Survivor ...
PKK/KCK operasyonu: 15 gözaltı
Ağrı'nın Patnos ilçesinde terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik jandarma ekiplerince ...
Bilmez gazetecilerle bir araya geldi
Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, ...
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri