Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
HABERLER>SİYASET
18 Kasım 2022 Cuma - 03:48

Milletvekili Aydemir’den Sezai Karakoç’a vefa

AK Parti Milletvekili Aydemir, ‘Hakk’ın sesi, bu toprakların asil evladı Sezai Karakoç ’u vefatının 1. Yıldönümünde rahmetle anıyoruz.' dedi

Milletvekili Aydemir’den Sezai Karakoç’a vefa

AK Parti Milletvekili Aydemir, ‘Hakk’ın sesi, bu toprakların asil evladı Sezai Karakoç ’u vefatının 1. Yıldönümünde rahmetle anıyoruz. “İslâm’ı öyle sağ ve diri, canlı yaşa ki, seni öldürmeye gelen sende dirilsin. Çünkü genç bir Müslüman olmak; sessizliğinde imân çınlayan şehirlerin mimarı olmaktır." vurgusunu yürekten paylaşıyoruz. ‘ dedi.

AYDEMİR’DEN İBB’YE TEPKİ

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin tanıtım filmi için ayırdığı bütçeye tepki gösterdi. Milletvekili Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, İYİ Parti ile CHP'nin altılı masanın en güçlü iki partisi olduğunu, bu iki partinin sözcülerinin birbirleriyle kavga ettiğini belirtti.

‘HANİ BÜTÇELERİ YOKTU’

Milletvekili Aydemir, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin tanıtım filmi için ayırdığı bütçeye tepki göstererek, 'İBB, bütçesi olmadığı gerekçesiyle hizmetlere ara verdi, buna rağmen İBB'nin tanıtım filmi için 114 milyon lira bütçe ayırdı. Bunların hizmete bakışı bu.' ifadesini kullandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesinin, bütçesi olmadığı gerekçesiyle hizmetlere ara verdiğini belirten Milletvekili Aydemir, buna rağmen İBB'nin tanıtım filmi için 114 milyon lira bütçe ayırdığına dikkat çekti.

6’LI MASADA ADAYLIK TARTIŞMALARI

6’lı Masada Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusundaki fikir ayrılıkları ve tartışmalara değinen Milletvekili Aydemir, "Altılı masa cumhurbaşkanlığı aday tespitinde bile böylesine kavga yapıyorsa, bunlar, yarın öbür gün ülkeyi ne hale getirirler?" diye sordu. Milletvekili Aydemir, ‘Tartışma ne, kim aday olacak? Şu hale bakar mısınız, başka işiniz yok mu? Bu ülkenin başka işi yok mu? Aylardır hatta yıllardır. Milleti meşgul ediyorlar. ‘ dedi.

‘BİRBİRLERİYLE KAVGA EDİYORLAR’

Milletvekili Aydemir, ‘Şimdi bakın bir tartışma, İYİ Partili bir isim çıktı. ‘Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı adayı olmaz, olsa kazanamaz’ neviden şeyler söyledi. Şimdi ona karşılık CHP Grup Başkanvekili ne diyor? ‘Kraldan çok kralcı mısın’ diyor. Şu tartışmaya bakar mısınız, kavgalarına bakar mısınız? İYİ Parti ile CHP, altılı masanın en güçlü 2 partisinin sözcüleri birbirleriyle kavga ediyorlar. Biz de millete diyoruz ki, bakın şunlardan bir şey olur mu? Aday tespitinde bile böylesine kavga yapıyorlarsa bunlar yarın öbür gün milleti ne hale getirdiler, ülkeyi ne hale getirirler.

AYDEMİR’DEN BAKAN BOZDAĞ’A ÖVGÜ

Adalet Bakanlığı Bütçesi görüşmelerinde Bakan Bozdağ’ın mert ve net duruşuna vurgu yapan Milletvekili Aydemir, ‘Adalet Bakanlığı bütçesini görüştük. Bütçede sayın bakanımıza FETÖ'yle ilgili isnatlarda bulundular, iftiralarda bulundular. Sayın bakanımız da çok net ve mert bir biçimde, ‘FETÖ'yü bitirenlerden biri benim’ dedi. Hakikat de budur. Onun 15 Temmuz'daki duruşunu herkes biliyor. O meclis kürsüsünden haykırışını herkes biliyor. O Yiğit duruşunu herkes biliyor.’ dedi

Milletvekili Aydemir, ‘FETÖ’nün terör örgütü olduğu aşikar olduktan sonra bunları sahiplenen CHP’lilere ne diyeceğiz? Diğerlerine ne söyleyeceğiz? Fetö terörist örgüt olarak aşikar oldu çıktı orta yere, bunların gidip gazetelerini sahiplendiler, bankalarını sahiplendiler. Kimmiş fetö'cü?’ diye sordu

 
Dikkatler Spor Toto 1’inci Lige yöneldi
 
2 teröristten biri canlı olarak ele geçirildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydemir’den AK siyasette pozitif enerji vurgusu
Milletvekili Aydemir, AK Parti iktidarları ve Cumhur ittifakı kaydında ...
Aydemir: ‘Adalet insan olmanın gereğidir’
Aydemir, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Adalet Bakanlığı ile bağlı ve ...
MHP’den Ankara çıkarması
MHP Erzurum İl Teşkilatı, Ankara’ya çıkarma yaptı. İl Başkanı Naim Karataş ...
 
Aydemir’den milli duruş vurgusu
Aydemir, İstanbul Beyoğlu'ndaki terör saldırısına ilişkin muhalefetin ...
‘Sahada başı pişenin, sandıkta da aşı pişer’
Cumhur İttifakı'nın hiç oyalanmadığını, yerinde saymadığını belirten Bahçeli, ...
Karataş terör saldırısını kınadı
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “Senarist ...
 
Şentop: ‘Milletimiz dostunu düşmanını bilir’
TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, "Terör iki tarafı keskin bıçak ...
TBMM'de bu hafta
TBMM Genel Kurulu, cemevlerine yönelik düzenlemeleri de içeren Vergi Usul ...
Bahçeli’den sert tepki
CHP Genel Başkanının selin içinde sürüklenen bir kütüğe dönüştüğünü belirten ...
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri