Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Aydın siyasi gündemi değerlendirdi
Aydın siyasi gündemi değerlendirdi
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
HABERLER>SİYASET
26 Kasım 2021 Cuma - 13:49

Sunar’dan ‘Palandöken 2021’ sunumu

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, 2021 yılı çalışma sezonu içerisinde gerçekleştirdikleri hizmet, yatırım ve projeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerine paylaşıyor.

Sunar’dan ‘Palandöken 2021’ sunumu

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, 2021 yılı çalışma sezonu içerisinde gerçekleştirdikleri hizmet, yatırım ve projeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerine paylaşıyor. Meslek Teşekküleri, Sivil Toplum Örgütleri ile vatandaş memnuniyetini sahada kayda geçen Başkan Sunar, tespit ve öngörüleri alarak 2023 yol haritasını oluşturuyor.
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINA PALANDÖKEN SUNUMU

“Sivil Toplum Kuruluşlarına Palandöken Sunumu’ başlığı altında; Memur-Sen Erzurum İl Başkanı Mustafa Karataş, Eğitim Bir-Sen Erzurum 1 No’lu Şube Başkanı Hüsrev Yaşa, Bayındır Memur-Sen Erzurum Şube Başkanı Hakan Gözübüyük, Birlik Haber-Sen Başkanı Bülent Ceyran, Diyanet-Sen Erzurum Şube Başkanı Nurullah Ardahanlı ve Büro-Sen Erzurum Şube Başkanı Savaş Emlek’i ağırlayan Başkan Sunar, ilçeye taşıdığı hizmet ve yatırımları paylaştı.
SENDİKA TEMSİLCİLERİNE 2021 PALANDÖKEN SUNUMU
İlk olarak Millet konağına dönüştürdükleri eski Başkanlık konutunu inceleyen heyet, daha sonra yeşil alan yatırımları; Yimpaş, Saklı bahçe ve Park Tarabya’ya çıkarma yaptı. Yeni Şantiye alanında devam eden yatırımları yerinde gören STK temsilcileri, ilçenin 5 merkezi mahallesinde tamamlanan asfalt ve kaldırım çalışmalarıyla birlikte hizmete açma aşamasına getirilen taziye evlerini tetkik etti.
‘Maksut Efendi Mahallesi Üreten Kadınlar’ projesi kapsamında hizmet aşamasına getirilen Süt Ürünleri tesisini de inceleyen konuklar, son olarak Palandöken’in eteklerinde bulunan kent ormanında devam eden Vadi Palandöken Nefes projesini gözlemledi.
BAŞKAN SUNAR’DAN TEŞEKKÜR
Alt ve üst yapısı, sosyal tesisleri, yeşil alanları ve yerel hizmetleriyle Palandöken’de 2021 çalışma sezonunu program hedeflerini aştıklarını ifade eden Başkan Sunar, Hizmet Takdim Gezisi programına katılan sendika başkanlarına teşekkür etti.
Başkan Sunar, yaptığı değerlendirmede, ‘5 merkezi mahallemizde 100’lerce sokağın kaldırım ve asfaltını yeniledik. Sezon içerisinde 3 yeni yeşil alanı Palandökenlilerin hizmetine sunduk. İlçemizin geleceğine katkı sağlayacak proje ve yatırımlarımızı hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadık. Başkanlık konutunu millet konağına dönüştürerek, Palandökenlilerin hizmetine açıyoruz. Vizyon projelerimiz arasında yer alan ‘Maksut Efendi Mahallesi Üreten Kadınlar’ projemiz kapsamında temelini attığımız süt ürünleri işleme tesisimizi hizmete açma aşamasına getirdik. Kent ormanında hayata geçirdiğimiz Vadi Palandöken Nefes Projemizin 1’inci etabını tamamladık. 5 merkezi mahallemizde taziye evleri inşa ettik. Kırsal mahallelerimizi de merkezi mahallelerimizden ayırmadık. Köylerimizde de alt ve üst yapı faaliyetlerimizin yanında, dar gelirli ailelerimize ve sel felaketinden etkilenen vatandaşlarımıza ciddi katkı sağladık. Köylerimize Kültür evleri inşa ettik. Köy içi yolların tamirat ve onarımı, köy içi çevre düzenlemesi, mezarlık çevre düzenlemesi ve duvar yapımı, arazi yollarının düzenlenmesi, mevcut sulama kanallarının iyileştirilmesi, cami bahçe duvarlarının düzenlenmesi, çoban evlerinin tamiratı, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza konut, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerinin onarımı, afetzede vatandaşlarımıza destek gibi fiziki projeler kayda geçtik. Bugün gerçekleştirdiğimiz bu gezi programıyla da bütün bu faaliyetlerimizi, sendika başkanlarımıza paylaşma imkanı bulduk. Katılım sağlayan değerleri başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerine yer verdi.
‘PALANDÖKEN ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR’
İlçede yürütülen çalışmalara ilişkin gezi sonrasında değerlendirmelerde bulunan heyet, Başkan Sunar’a takdim gezisi ve ilçeye yapılan hizmetlerden ötürü takdir hislerini sundu. Memur-Sen Erzurum il Başkanı Mustafa Karataş, “Palandöken hakikaten altın çağını yaşıyor.” diyerek, Başkan Sunar’ın ilçede yürüttüğü çalışmaların takdire şayan olduğuna vurgu yaptı. Karataş, “Bugünkü gezi programında Palandöken Belediyemizin ilçeye taşıdığı hizmet ve yatırımları yerinde görme imkanı bulduk. Değerli başkanımız ilçede önemli çalışmalara imza atıyor. Palandöken, çalışkan başkanıyla büyüyor, gelişiyor. Hizmet ve yatırımları için teşekkür ediyoruz Başkanımıza. Bugün gerçekleştirdiği hizmetlere dönük gezi programı için de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Palandöken’imize çıktıkları bu hizmet yolculuğunda başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

 
 ‘2 örgüt mensubu ikna yoluyla teslim oldu’
 
AK gençler, Üniversitelilerin heyecanına ortak oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydemir: ‘Kadına şiddeti lanetliyoruz’
Milletvekili Aydemir, Kadına şiddeti reva görenleri lanetlediklerini vurguladı. ...
Bahçeli: 'Biz döviz kuruyla kurulmadık'
MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ekonomik darbecilere, canlı döviz bombalarına, ...
Aydemir: ‘Adalet göreceli değildir’
AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi Milletvekili İbrahim Aydemir, Adalet ...
 
Çelik: ‘Kadına yönelik şiddetle mücadelede kararlıyız’
AK Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanı Ayşe Deniz Çelik, “Kadına yönelik ...
Aydemir’den Çocuk Adalet Merkezi teşekkürü
Milletvekili Aydemir, Adalet Bakanlığı Bütçe görüşmelerinde gündeme getirilen ...
Aydemir Şehit Önkuzu’yu andı
, Erzurum’a yeni, tamamen kapalı, mükemmel donanımlı yeni bir stadyum ...
 
 Sekmen’den Öğretmenler Günü mesajı
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Eğitim, milletleri muasır ...
Bahçeli: ‘Seçim 2023 yılının Haziran ayında yapılacak’
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bize göre ...
Aydemir’den HDP’e PKK’yı lanetleme çağrısı
Aydemir HDP milletvekillerine seslenerek, ‘FETÖ'yle eskiden ya da şimdi ...
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri