Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>TÜRKİYE
9 Kasım 2020 Pazartesi - 06:56

'Millete sevginin ölçüsü yapılan hizmetlerdir'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli’de yapımı tamamlanan projelerin toplu açılışını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Batı ülkelerini özellikle girdikleri bu çıkmazdan, sarılmaya çalıştıkları İslam düşmanlığı da kurtaramayacaktır” dedi.

 Millete sevginin ölçüsü yapılan hizmetlerdir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli’de yapımı tamamlanan projelerin toplu açılışını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Batı ülkelerini özellikle girdikleri bu çıkmazdan, sarılmaya çalıştıkları İslam düşmanlığı da kurtaramayacaktır” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Uluslararası Kongre Merkezi’nde düzenlenen toplu açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra, eski Başbakan ve AK Parti Milletvekili Binali Yıldırım, Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi İbrahim Kalın, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ilçe belediye başkanları ve milletvekilleri katıldı.

Büyük ve güçlü Türkiye davasına gönül vermiş herkese önemli sorumluluklar düştüğünü ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Kocaeli Türk ekonomisinin gurur kaynağıdır. Zorluklar karşısında yılmadan, yorulmadan hizmet ediyoruz. Vatandaşlarımıza yönelik sosyal destekleri önemli görüyorum. Tüm bu eser ve hizmetlerin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen kurum ve belediyelerimizi gönülden tebrik ediyorum. Kocaeli sadece belediye ve kamu yatırımlarında değil, özel sektör yatırımlarında da farkını ortaya koyuyor. Bizler müteşebbislerimizi her alanda destekliyor, teşvik ediyoruz. İş dünyasının her meselesini kendi meselemiz olarak görüyoruz. Şu anda çatısı altında bulunduğumuz bu eserden ben de gurur duydum. Eskiden fabrika olan bu alanı, uluslararası kongre merkezine dönüştürmelerinden dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediyemizi kutluyorum” dedi.

Pandemi sebebiyle dünyanın birçok ülkesinde ekonominin durma noktasına geldiğini hatırlatan Erdoğan, “Biz açılan fabrikalar, sanayi tesislerimiz ile daha da güçleniyoruz. Gaziantep’te, Ankara’da fabrikalarımızın açılış heyecanını yaşadık. Kimya sektöründe yaklaşık 1,2 milyarlık yatırımı Kocaeli’ne kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bir ülkeye, millete sevginin ölçüsü yapılan hizmetlerdir. Hizmete dönüşmeyen sevgi kuru bir hamaset olarak kalır. Bizim aşkımız da, sevdamız da Türkiye’dir. Biz bu sevgimizi lafta bırakmıyoruz. Bizim lügatimizde boş konuşmanın, yalan ve iftiranın asla yeri yoktur. Hayallerimizi önce projelere, projeleri de zaman içinde tek tek gerçeğe dönüştürüyoruz. Çeyrek asrı aşkın süredir gece-gündüz milletimizin emrinde çalışıyoruz. Batı ülkelerindeki sefahat perdesinin altındaki zihni sefalete, geri kalmış ülkelerin varlık içinde nasıl yokluğa mahkum edildiklerine bizzat şahit oluyoruz. Özellikle korona virüs salgını döneminde adaletsizlikler, çarpıklıklar açık hale geldi. Dünyanın en gelişmiş ülkelerinde insanlar temel sağlık hizmetlerine ulaşamadığı için göz göre can verdi. Geldiğimiz noktada mazlum ve mağdurların canı, malı üzerine inşa edilen refah düzeni çatırdamaktadır. Batı ülkelerini özellikle girdikleri bu çıkmazdan, sarılmaya çalıştıkları İslam düşmanlığı da kurtaramayacaktır. Bu asır Türkiye’nin yıldızının daha da parladığı bir asır olacaktır” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindekiler daha sonra yapımı tamamlanan projelerin toplu açılışını gerçekleştirdi.

 
‘Zalimlerin karşısında olacağız’
 
'Yeter ki emanetin hakkını teslim edelim'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Zalimlerin karşısında olacağız’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş’ta yaptığı konuşmada, “Bir asır önceki ...
‘Türkiye’ye çağ atlattık’
Erdoğan, “Eğitimi, sağlığı, adalet ve emniyeti güçlendirerek; ekonomiyi, ...
‘28 yıl sonra Şuşa'da ezan tekrar duyulacak’
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ulusa sesleniş konuşmasında Dağlık ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan İl Başkanlarına seslendi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: “Milletle arasına duvar ören, kendini ...
‘İnsani krizlerin yükünü tek başımıza taşıyoruz’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı sonrası yaptığı ...
‘Srebrenitsa soykırımı insanlık tarihinde kara leke’
Erdoğan, “İnsanlık özellikle Avrupalı siyasetçi ve basın yayın organları ...
 
‘Türkiye dünyanın en büyükleri arasında yer alacak’
Erdoğan, 'Terörle mücadelede, darbe girişiminde, sınır ötesi harekâtlarımızda ...
Erdoğan’dan kararlılık vurgusu
Erdoğan, ‘Maruz kaldığımız tüm saldırılara, önümüze çıkartılan tüm engellere ...
‘Allah devletimize, milletimize zeval vermesin’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İzmir'deki depremde evleri yıkılan vatandaşlarımıza ...
 
PALANDÖKEN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri